Şimdi Ara

TL-WN822N adaptöre 5 m uzatma kablosu aldım ama,

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, bana yardımcı olabilirseniz sevinirim. TP LINK TL-WN822N kullanıcısıyım, normalde adaptörümde 1.5 metre Mini USB+1.5 metre uzatma kablosu kullanıyordum ancak orjinal kablom bozuldu ve yeni 1.5 metre USB-Mini USB kablo + 5 metre uzatma kablosu aldım. WiFi adaptörüm ile bilgisayar arası biraz uzak ve kabloya zarar gelmesin diye uzun aldım 'uzatma' kablosunu.

Ancak bilgisayara taktığımda bağlanmam gereken WiFi a bağlanmıyordu ve çok az sayıda bağlanabileceğim internetleri gösteriyordu. Örneğin ; 1.5m+1.5m kullanırken 10 tane internet gösteriyorsa, 1.5m+5m kabloları kullandığımda 2 tane internet gösteriyordu. Biraz araştırdım ve 3 metre den sonra WiFi ler randımanlı çalışmıyormuş ve sinyal düşüyormuş. 5 metrelik kablo elimde kaldı.

YANİ, 1.5 metre Mini USB kablom var, 5 metrelik kabloyu da geri yollayabilirim. 5 metrelik kabloyu yollarsam uzatma kablosunu kaç metre almalıyım?

Uzun yazdım farkındayım, özür dilerim. Emeğiniz için çok da teşekkür ederim :) Yardımcı olursanız da çok sevinirim :D

• adaptör kablodan 5 volt elekrik alır ve bununla çalışır sen arada ne kadar ek yaparsan o kadar voltajda düşme olur o nedenle aradaki eki kaldır
    5 mt de yinede uzun bir kablo veri akışı sağlanır ama güç konusunda düşme olur ben butür problemleri olan müşteirlerime cat6 kablosu ile usb
    kablosu yapıyorum nedeni ise cat6 kablosunun kesiti daha kalırdır ve bakır oranı daha fazladır o nedenlede voltaj düşüşü daha az olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5.1 Hoparlör kablosu uzatma?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.