Şimdi Ara

TM 1-2K Hedefleyenler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
1
Favori
1.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben atarım kardeşim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • griphep1 G kullanıcısına yanıt
    Türkçe iyi ama matematik kötü sanki yapabilirsin yine 45ten çektiysen yine çekersin :) başarılar

• quote:

Orijinalden alıntı: griphep1

Sirf bogazici icin girdim :) olmazsa da napalim en kitu bogazici okul oncesi yazarim :D

Bende boğaziçi dışı tercih vermeyi düşünmüyorum açıkcası . Olur inşallah :)

• türkçe 35-4
    mat 37-1
    sos 35-4
    fen 2-1

sağlam edebiyat , coğrafya, geo var. biraz mat 2 ortalama gibi. sizce 3k çekebilirmiyim?
  • yalnızkalmıstozlukitap Y kullanıcısına yanıt
    Çok rahat çekersin ya

• Beyler Netlerim sanırım Türkçe Sosyal Mat 33-34 gibi gelecek buradan ne kadar çekil tm'de.
    Üniversite bırakıp hazırlandım da önemli benim için.
    Ah vakit artsaydı fen yapardım , çok kolay sormuş namussuzlar hep mfciler geçecek önümüze.
  • Muhtemelen mat 40 türkçe 38-40 arası fen 34 sosyal 35

• körfezliyiz K kullanıcısına yanıt
    Tm ilk 100 oynuyosn sanırım tebrik ederim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Bi50likdaha

Beyler Netlerim sanırım Türkçe Sosyal Mat 33-34 gibi gelecek buradan ne kadar çekil tm'de.
    Ah vakit artsaydı fen yapardım , çok kolay sormuş namussuzlar hep mfciler geçecek önümüze.

Lys iyiyse rahat çekersin 2-3bine

• quote:

Orijinalden alıntı: arasqwe030

quote:

Orijinalden alıntı: Bi50likdaha

Beyler Netlerim sanırım Türkçe Sosyal Mat 33-34 gibi gelecek buradan ne kadar çekil tm'de.

Lys iyiyse rahat çekersin 2-3bine

Üniversite bıraktım , sayısaldım önceden mf'dim bir tek lys mat iyi , edebiyat 0
  • Bi50likdaha B kullanıcısına yanıt
    40-45 arası mat yapmaya bak . 2 ayda sıfırdan başlasan bile 45-48 edebiyat yaparsın hatta daha çok :)

• daha cevap anahtarı yokken ve bu kadar tartışmalı soru varken doğrusuna yanlışına kadar sonuçlarınızı nasıl yazıyosunuz kafanıza göre o yüzden hiç sıralama tahmini yapmayın bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: TraVeLL

daha cevap anahtarı yokken ve bu kadar tartışmalı soru varken doğrusuna yanlışına kadar sonuçlarınızı nasıl yazıyosunuz kafanıza göre o yüzden hiç sıralama tahmini yapmayın bence

Biz kendimizce bişeyler yazıyoruz kardeşim kimse kesin sonucum bu demiyo . Lysye çalışmaya başladı çoğumuz az çok ne yaptığımızı göz önünde bulunduruyoruz sadece . Sen neden rahatsız oldun ki

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TraVeLL

daha cevap anahtarı yokken ve bu kadar tartışmalı soru varken doğrusuna yanlışına kadar sonuçlarınızı nasıl yazıyosunuz kafanıza göre o yüzden hiç sıralama tahmini yapmayın bence

Biz kendimizce bişeyler yazıyoruz kardeşim kimse kesin sonucum bu demiyo . Lysye çalışmaya başladı çoğumuz az çok ne yaptığımızı göz önünde bulunduruyoruz sadece . Sen neden rahatsız oldun ki

rahatsız olmadım dostum ama cevap anahtarı yokkende Türkçe 37 3 diyenleri anlayamadım hemde forumda bu kadar tartışılan soru varken çünkü kesin sonuç gibi yazmış adamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamermn -- 25 Mart 2014; 19:04:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1/2mv2

Tm1 icin ygs6 bakacaksin
    Hedef ne boun isletme ekonomi mi
    Sayisalci miydin

YGS 5 bakması lazım değil mi YGS 6 ile yüksekokullara giriliyor diye biliyorum

NOT:Maşallah arkadaşlar çok iyi netler yapmış ne diyelim Allah tamamına erdirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brk-bjk -- 25 Mart 2014; 19:06:08 >
  • Arkadaşlar 11. sınıf Tm yim . Final ygs net ortalamalarım şöyle:
    türkçe 30
    mat 25
    sosyal 25-30
    fen 2-3
    Sizce çalışmaya şimdiden başlayayım mı ? Farkındayım hiç kolay değil.Şu ana kadar hakikaten çok boş geçirdim.Ders çalışma alışkanlığım pek yok . Sizce ne yapmalıyım?Şimdiden çalışmaya başlamalı mıyım ? Başlamalıysam nasıl nereden başlayayım yardım lütfen :) Benim de hedef boun işletme-iktisat..Sizce çok geç kaldım mı ? :((
  • Yani kesin 3 yanlış flan sevmiyodur kendince 3 yanlışı vardır . Zaten sonuçlar bu hafta içinde açıklanır kim ne yapmış görürüz . Paylaşım olsun diye açılmış bi konu

• Arkadaşlar 11. sınıf Tm yim . Final ygs net ortalamalarım şöyle:
    türkçe 30
    mat 25
    sosyal 25-30
    fen 2-3
    Sizce çalışmaya şimdiden başlayayım mı ? Farkındayım hiç kolay değil.Şu ana kadar hakikaten çok boş geçirdim.Ders çalışma alışkanlığım pek yok . Sizce ne yapmalıyım?Şimdiden çalışmaya başlamalı mıyım ? Başlamalıysam nasıl nereden başlayayım yardım lütfen :) Benim de hedef boun işletme-iktisat..Sizce çok geç kaldım mı ? :(( Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız ? Artık kesin kasmaya başlayacağım.Tv - pc bağımlılığım var. Kesin bıraktım diyebilrim artık.İnşallah hepiniz başarılı olursunuz boun da beraber bu konuda sohbet etmiştik dersiniz :D

• mertasko M kullanıcısına yanıt
    Önünde tam 1 yıl var . Sıfırdan başlamıyosun netlerin bence yeterli ben 12. Sınıfın başında yapıyodm bu netleri . Senin önünde Eylül'e kadar 5-6 aylık gibi bi süre var bu 5-6 ayda çok büyük bi eksiğini kapatırsın . Bence önün açık yeter ki çalış . Başarılar :)

• quote:

Yani kesin 3 yanlış flan sevmiyodur kendince 3 yanlışı vardır . Zaten sonuçlar bu hafta içinde açıklanır kim ne yapmış görürüz . Paylaşım olsun diye açılmış bi konu

ins bir an once aciklanirda ona gore gercek sonuclari soyleyip ona gore hedefimizi belirleriz

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.