Şimdi Ara

TM 1100 Boğaziçi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gelir bence hocam, bölümün alternatifi yok ben de orayi hedefliyordum gelmedi hukuk yazacağım başka yerde Siyaset düşünmeyin bence.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dikten inen dikme kullanıcısına yanıt
    Niye öyle dediniz ki Bilkent olmaz mı sizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Akif-

Niye öyle dediniz ki Bilkent olmaz mı sizce

1100 sıralama ile oraya gitmek bana dokunurdu hocam. Fransızca sorun etmezseniz Galatasaray olabilir ama.
    Doğru söylüyorsunuz ama hukuktada aynı şey olacak ya bir özele gidecem yada 4 Bİnlik Ankara hukuk a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Akif- -- 18 Temmuz 2017; 18:52:9 >
  • quote:

Doğru söylüyorsunuz ama hukuktada aynı şey olacak ya bir özele gidecem yada 4 Bİnlik Ankara hukuk a

Hocam Ankara Hukuk mesela 600'den fazla kişi alıyor sizce de 4bin sıralaması olması normal değil mi diğer üniversiteler kadar alsa zor girerdiniz böyle düşünün Özellere de bakabilirsiniz tabii.
  • Yanlış anladınız hocam amacım asla Ankara hukuku küçümsemek değil haddime de değil zaten Türkiye'nin en iyi hukuk fakültelerinden biri sadece nereye gidersem gideyim zaten benden kötü sıralamalar olucak bunu belirtmek istedim umarım yanlış anlaşılmamıştır yorumlarınız için tekrardan teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Akif- -- 18 Temmuz 2017; 19:53:13 >
  • quote:

Yanlış anladınız hocam amacım asla Ankara hukuku küçümsemek değil haddime de değil zaten Türkiye'nin en iyi hukuk fakültelerinden biri sadece nereye gidersem gideyim zaten benden kötü sıralamalar olucak bunu belirtmek istedim umarım yanlış anlaşılmamıştır yorumlarınız için tekrardan teşekkürler

Yok hocam yanlış anlamadım ama Bilkent Siyaset'le Ankara Hukuk'u ikisinde de sizden düşük sıralamalı insanlar var diyerekten eşit tutmayın. Bilkent'e 1. olarak girecekseniz geçen sene tavan sırası 1300 bu yüzden dedim.
    Evet haklısınız anladım teşekkürler

• Yukarda baska yerde siyaset düşünmeyin diyen cahilleri dinleme

Bilkent Qs dunya sıralamasına göre siyasette 150-200 aralığında inanmayan girsin baksin cahiller bilmez tabi

Yine Sabanci türk siyasetinde bilenen hocaları var ve dünyanın en iyi unilerine doktoraya öğrenci göndermiş siyasette

Türk siyasi tarihinde en genç mv sabanci siyaset mezunudur ama cahiller yine bilmez

En iysi sen boğaziçine git çünkü cahiller at gözlüğü ile anca bu kadar görüp TAVSİYE verir

• quote:

Orijinalden alıntı: Norman Finkelstein

Yukarda baska yerde siyaset düşünmeyin diyen cahilleri dinleme

Bilkent Qs dunya sıralamasına göre siyasette 150-200 aralığında inanmayan girsin baksin cahiller bilmez tabi

Yine Sabanci türk siyasetinde bilenen hocaları var ve dünyanın en iyi unilerine doktoraya öğrenci göndermiş siyasette

Türk siyasi tarihinde en genç mv sabanci siyaset mezunudur ama cahiller yine bilmez

En iysi sen boğaziçine git çünkü cahiller at gözlüğü ile anca bu kadar görüp TAVSİYE verir

Cahil falan ne alaka şimdi 2 yıllık hedefim benim Siyaset iki yıldır hakkında araştırma yapiyorum Bilkent'in ilk 150'de olduğunu da biliyorum ama tavan siralamasi 1300 üniversitenin. Sabancı konusunda haklısınız Sabancı'nin farkli bir sistemi olduğu için orada Siyaset olduğunu unutuyorum konuyu açan arkadas Sabanci yazabilirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dikten inen dikme

quote:

Orijinalden alıntı: Norman Finkelstein

Yukarda baska yerde siyaset düşünmeyin diyen cahilleri dinleme

Cahil falan ne alaka şimdi 2 yıllık hedefim benim Siyaset iki yıldır hakkında araştırma yapiyorum Bilkent'in ilk 150'de olduğunu da biliyorum ama tavan siralamasi 1300 üniversitenin. Sabancı konusunda haklısınız Sabancı'nin farkli bir sistemi olduğu için orada Siyaset olduğunu unutuyorum konuyu açan arkadas Sabanci yazabilirsiniz.

Dostum her sey sıralama değildir bilkentin sirasi bu sene 4k olsa senin icin cok mu fark edecek

Cok ciddiye alma adam forumun bilkent fanatigi cunku

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ygs166 -- 18 Temmuz 2017; 21:5:19 >
  • Fazla sert ama yararlı teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Ygs166

Cok ciddiye alma adam forumun bilkent fanatigi cunku

Yapıcı zihin acıcı okul ve genel konu ile ilgili düşünceleriniz varsa buyrun alalım

• Benim bilkent veya sabancida ekon ya da bounda siyasal olacakta ucu de guzel diye bakiyorum yani. Sabanci ve boundaki hocalar iyi. Bilkente de bakicam.

• Hocam boun psikolojiyi de dusunun derim :)

• leobolt kullanıcısına yanıt
    Düşündüm de yok ya sanki

• Valla inşallah yaa

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.