Şimdi Ara

TM 13K'DA YAPILABİLECEKLER HAKKINDA YARDIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
2
Favori
916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Mühendise soruyosun yok okuma diyor, hukukçuya soruyosun yok okuma diyor, mimara soruyosun yok diyor, diş bitti diyorlar, tıp çekilmez diyolar. Hiç bi şey okumayalım o zaman :)
    Sen bence iyice düşün karar ver ama hukuk oduduktan sonra 2.5k ya da çalışacağını zannetmiyorum en kötü devlete girersin aşırı zor değil hakimlil savcılık tek seçenek değil hukuk mezunu devletin her kademesinde görev alıyor, bankalar dahi çalışabilirsin.

Hukuk okumak istiyorsan mezuna kalmak çok anlamlı gelmez bence bu sıralamaya çünkü gelen okullar gayet iyi yok ben başka bir bölüm okucam diyorsan mezuna kalabilirsin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Güzel bir tatil hakkettin
  • Aklımda Boğaziçi,Galatasaray gibi bölümlerin uluslararası ilişkiler işletme iktisat gibi bölümleri vardı fakat hukuğa gidersem de Ankara,Hacattepe falan diye düşünüyordum tabi işler istendiği gibi gitmedi... tek korkum büyük bir emek harcadıktan sonra ileride rahat bir yaşam sürememek...Bir süre daha düşüneceğim teşekkürler fikirleriniz için.
  • Kagoteak kullanıcısına yanıt
    Git uğraşma diyorsun yani
  • Petrichor1 kullanıcısına yanıt
    Aynen kanka derce merece ne gerek var yapmışsın işte hee istediğin yer olmazsa tabiki tekrar hazırlan
    Gerçekten baya bir yardımcı oldun teşekkürler
    Ne olacağı belli değil zaten ilk dönem uzaktan gözüküyor. Türkiyenin durumuna bakılırsa kışa doğru süper bi salgın başlayacak iyice uzaktan olacak yani çok takılma okula yer beğen bence
    Şuan da tüm ülke dışarıda geziyor eğleniyor kimse de maske falan takmıyor fakat ne hikmetse sayılar hep sabit Okullar açıldıktan sonra da patlama olmaz o yüzden büyük ihtimal. yani en azından bize verilen verilerde olmaz(!) O yüzden online eğitimin bu sene olacağını çok düşünmüyorum.
  • Dostum bende bu tarz sıralamalarda kaldım açıkçası zor
    Hocam 30 yaşındaki abiye itibar etmeyin.Bu iki üniversite de bildiğim kadarıyla çok kötü değil.Mezun istiyorsanız bırakın ama bu adamı dinleyerek hareket etmeyin.Seneye ne olacağı kestirilmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Richard Rahl

Dostum bende bu tarz sıralamalarda kaldım açıkçası zor
    Ne yapmayı planlıyorsun? Mezuna kalırsam kaliteli bir şekilde çalışacağımı biliyorum belki günde 15 saatlere kadar çıkabilirim.Bu risk alınabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: doyourenouncesatan

Hocam 30 yaşındaki abiye itibar etmeyin.Bu iki üniversite de bildiğim kadarıyla çok kötü değil.Mezun istiyorsanız bırakın ama bu adamı dinleyerek hareket etmeyin.Seneye ne olacağı kestirilmez.
    İki üniversiteden herhangi birinde hukuk okursam sizce ilerde pişman olabilir miyim hiç tanıdığınız var mı memnun olmayan veya olan? Mezuna kalırsam günde çok üst düzey saatlere kadar çalışabilirim. TM de bu risk alınabilir gibi mi sizce?
    hocam ünilere çok aşırı hakim değilim ama kötü olmadığını sağda solda duymuştum net birşey diyemem ama sıralmanız kötü değil.20k içine girmişsiniz.Mezuna gelince de bakın bu mezun işi bekir avşar gibi gönül rahatlığıyla bırakın gibi saçma sapan bir yönlendirme olmaz.Yapabileceğini düşünüyor musun?Ve en önemlisi potansiyelini yansıtabildin mi?Pskolojik olarak kaldırırmısın?Ailen sürekli baskı uygular mı?Bu soruları kafanızda cevaplayıp düşünün lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: doyourenouncesatan

hocam ünilere çok aşırı hakim değilim ama kötü olmadığını sağda solda duymuştum net birşey diyemem ama sıralmanız kötü değil.20k içine girmişsiniz.Mezuna gelince de bakın bu mezun işi bekir avşar gibi gönül rahatlığıyla bırakın gibi saçma sapan bir yönlendirme olmaz.Yapabileceğini düşünüyor musun?Ve en önemlisi potansiyelini yansıtabildin mi?Pskolojik olarak kaldırırmısın?Ailen sürekli baskı uygular mı?Bu soruları kafanızda cevaplayıp düşünün lütfen.
    Potansiyelimin bu olduğunu kesinlikle düşünmüyorum tabi ne kadar nesnel bir düşünce emin değilim...Günde ortalama 12 saat kadar ders çalışabilirim bundan da bir hayli emin gibiyim.Yorumunuz için de ayriyetten teşekkürler.
  • Ya beyler şansınızı çok zorlamayın sene başında ilk 20 k yı çoğunuza teklif etsek kabul ederdiniz bu sene ilgin. bı sınav oldu gerçekten ç.ok da yaparım ederim gazına kapılmayın seneye ne olur hiç. belli değil çok ağlamaktansa fırsat varken basın gidin sanki ankara hukuk mezunları 3. sınıfta iş buluyorlar emin olun okul adı hariç ve ticarethaneler hariç çoğu bölümde iş bize düşecek üni sadece sıralama varken olabilecek en iyisi olsun diye uğraşıyoruz o kadar işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: Richard Rahl

Ya beyler şansınızı çok zorlamayın sene başında ilk 20 k yı çoğunuza teklif etsek kabul ederdiniz bu sene ilgin. bı sınav oldu gerçekten ç.ok da yaparım ederim gazına kapılmayın seneye ne olur hiç. belli değil çok ağlamaktansa fırsat varken basın gidin sanki ankara hukuk mezunları 3. sınıfta iş buluyorlar emin olun okul adı hariç ve ticarethaneler hariç çoğu bölümde iş bize düşecek üni sadece sıralama varken olabilecek en iyisi olsun diye uğraşıyoruz o kadar işte
    Bunun şansı zorlamakla alakası yok seviyemin altında yaptım çoğu kişiye göre 13k iyi gelebilir ama beni karamsarlığa düşürüyor yaptığınız yorum biraz saçma olmuş sanki.Ağlayan da yok...Burada geleceğimin iyi bir noktada olması için bir şeyler danışıyorum soruyorum yaptığınız yorum etik değil.

• Amacım bu değildi eğer yanlış anladıysanız affola ancak şunu net söyleyebilirim ki biz sürekli sosyal platformlarda işleri yolunda giden ve daha iyi yapanları en azından mezuna kaldıkları değen kişileri görüyoruz ama unutmayın ki bu dağın görünmeyen bir kısmı da var
  • Richard Rahl R kullanıcısına yanıt
    Evet biliyorum...Zaten kesin daha iyi yapacağımın garantisi olsaydı buraya danışmazdım.Yorumlarınız için teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.