Şimdi Ara

TM 20 K (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    inşallah

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexter M.

Geçen sene 25 net türkçe 26 net sosyal 7 net matematik 50 edebiyat ve 15 matematikle 90 bin yaptım bence biraz sallama olmuş o sıralama

2016da 28,75tr 28,75sosyal 18,25mat / 47,25edeb 26,25mat ile 57k geldi. En b.ktan seneye denk gelmişim anasını satim

• IST_PSY kullanıcısına yanıt
    O seneye göre düşük yapmışın bence dostum çok zor bir sınav değildi problemler hariç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • waitforit_123 kullanıcısına yanıt
    Hocam geçen sene ygs 300 binlerde gelince sadece edebiyat çalıştım yaya yaya nisanda başladım.okudum sonra önemli eserleri not aldım ardından hemen test çözdüm bi numarası yok edebiyatın halledersiniz bence 2 kitaptan bitirin yeterli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexter M.

Anladım hocam şimdi bizim edebiyatla birlikte çözeceğimiz tarih lys tarih mi oluyor çünkü daha önce görmediğim konulardan geliyor tarihimde kötü değildi geçen sene.Teşekkürler bu arada

Hocam benim denemelerde vs gördüğüm kadarıyla 2.oturumda rahat 4 5 tane bilgi sorusu geliyor fakat lys tarihteki gibi uçuk değil soru kalıpları. Dediğim gibi ben de tarih bilgilerime güveniyordum ama genede bir tane lys soru bankası aldım. Size de öneririm şansa bırakmaya gelmez hocam aman.

• Edebiyat taktik verir misin hocam hiç çalışamıyorum beceremiyorum. Bilgim 0. Hedefim 24 edb. sorusunda en az 17-18 net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cornucopia. -- 7 Mart 2018; 17:42:16 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.