Şimdi Ara

TM 2K HEDEFLEYENLER LYS (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
44
Cevap
1
Favori
1.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Buyur kardeşim.
    http://hizliresim.com/aq32LQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arasqwe030 -- 29 Nisan 2014; 8:18:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam üstte mesaj atmıştım da cevaplarsan sevinirim başarılar tekrardan
  • quote:

Orijinalden alıntı: asosyal adam

hocam ben de tm 11im bana ne önerirsin hedefim şuan için 10k ygsde 70-80 yapıyorum pm de atabilirsin lys de başarılar

80 başlangıç için fena sayılmayacak bi net . Ygsde 100-110 arası bi net yaparsın büyük ihtimalle . Yapman gereken tek şey düzenli olarak ygs ve lysyi bir arada götürmek . Okul derslerini de 12de çok iyi dinle . Matematiğin 13-14 sorusu son sınıftan geliyo .

• arasqwe030 A kullanıcısına yanıt
    evet hocam 10-11i okul açılana kadar bitirmem gerek saol değeri yorumun için
    Hemen hemen aynıyız. Ama benim YGS daha kötü :( Bayağı da konu eksiğim var

Mat2: 11. sınıf konuları, integral.
    Geo: Analitik, konikler.
    Coğrafya: Hiç bakmadım Ygs'den sonra

Umarım eksiklerimi tamamlayıp matematiği 47-48 seviyesine çekerim. Yoksa işim çok zor.
  • patria o muerte! P kullanıcısına yanıt
    Benim hiç 47-48 gibi bi hedefim yok 40-41 net yeter diyorum . 43-45 arası bi net yapıyorum şu an . Benimde konikler olduğu gibi duruyo hedefim 18-20 civarı bi geometri . Ama edebiyattan 50+ coğrafyadan da 20+ yapmam gerekiyo . Yapabildiğinin en iyisini yapmaya çalış . Ygsnin pek bi etkisi yok ya ben senden en fazla 2-3 mat2 sorusu öndeyim . Yani aynı seviyede sayılırız .

İşte 45 yetiyor hatta artıyor ama Lys'de bu netleri yapmak için öncesinde belli bir seviyeye gelmek gerek. Önümüzdeki 2 haftada eksiklerimi giderip seri denemelere geçmek istiyorum. Ama bu günlerde hiç çalışamıyorum. Ne yapsam? Geceleri iyi çalışıyorum bu sefer de dershanede uyuyorum.
  • Ygs fene nasıl çalıştınız ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oguzhan357 O kullanıcısına yanıt
    4 yıl sayısal okudum sayısal çıkışlıyım o yüzden pek konu eksiğim yoktu . Bi sayısalcı gibi hazırlandım ygsye .

• Peki ygs kaynakların nelerdi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oguzhan357 O kullanıcısına yanıt
    Fene full simetrilerden çalıştım soru bankası flan çözmedim hiç denemeden denemeye fen çözdüm . Matematik karekök , final , kapsül deneme kitaplarını bitirdim , matematik fem ygs konu özetli soru bankasını bitirdim . Dersanenin verdiği yaprak testleri çözdüm . Türkçe için sadece kitap okuyup hız kazandım hiç sosyal çalışmadım .

• benimde hedef 2 k ama sıralamam size göre biraz kötü.mat integral kaldı.edebiyat cumhuriyetteyim geometri konik felan çalışacagım coğrafyada son 1 hafta bakarım.deneme netlerim mat2 : 44 geometri : 22 edebiyat : 42,5(biraz daha çalışıp 50 ye çekmem lazım) coğ : 17 civarı 2 k için bana lazım olan netler mat: 45 geo 20 edebiyat 48 coğ 18
  • yineyeniyenidenn Y kullanıcısına yanıt
    Hedefinden çok uzak değilsin bence yapabilirisn . Matematik 45 gelir mi bilmem geçen yılın sorularına baktın mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: arasqwe030

Hedefinden çok uzak değilsin bence yapabilirisn . Matematik 45 gelir mi bilmem geçen yılın sorularına baktın mı ?

baktım kardeşim integral hariç yapabiliyorum.integralede yarın başlıyacağım.senin 2012 deki sıralamana 5 k idi yanılmıyorsam sınav sonucunun fotosunu atar mısın?
  • son zaman denemesnde tm2de 396 yaptım.. Ygs 25k hedef ilk 4 bin tavsiye var mı?

• Mr.Kaan kullanıcısına yanıt
    Netlerini söylersen ona göre bişeyler söyleyip yardımcı olmaya çalışırım kardeşim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: arasqwe030

Netlerini söylersen ona göre bişeyler söyleyip yardımcı olmaya çalışırım kardeşim :)

son zaman denemesnde 35mat 15geo.. 42-44 arası edebiyat 16cografya

• Mr.Kaan kullanıcısına yanıt
    Matematik : 38
    Geometri : 17
    Edebiyat : 48
    Coğrafya : 18
    Diploma 80 olursa 4k gelir gibi .

• mat 43
    geo 24.5
    edb 48
    cog 20.25

son denemem. obp 43 gelecek
    ygs 6k

ikk bin olurmu

• yertek Y kullanıcısına yanıt
    Hamda çok rahat olur ama yerleştirme 1.5-2k arası olur diye düşünüyorum . Geçen yılın matematik sorularını süre tutarak çözün . 40 üstü yapabiliyo musun diye bak bence .

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.