Şimdi Ara

TM 3 Puan turunde 113. yum, 12.sinif ve mezun arkadaslarin sorularini alabilirim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
66
Favori
8.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim de sorum olucak ben mezuna kaldım. Şuan tekrar olsun diye zengin mat cozuyorum femin. Bundan sonra karekok mu konu ozetli mi geceyim ne dersin? Ikisini de cozmek isterim ama lysye erken baslamak istiyorum. Bir de şuan gunluk bi mat yaprak testi de cozuyorum sure tutarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teressss

hocam yazin neleri bitirmistiniz birde tmci.ne.zaman fen calismali

Turkcede son birkac dilbilgisi konusu kalmisti,matematikte ortalardaydim. Fene aralikta basladim. Sosyalde pek bir sey yapmamistim

• xTrNikola X kullanıcısına yanıt
    Konu ozetli

• Hocam mat anca 5 net yapıyorum hangi kitaplardan baslamalıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: kral1515

quote:

Turkcede son birkac dilbilgisi konusu kalmisti,matematikte ortalardaydim. Fene aralikta basladim. Sosyalde pek bir sey yapmamistim

ygs mat mi lys mi birde kac net yapiyordun bu zamanlar

• kral1515 K kullanıcısına yanıt
    Abi sen aldırma bunu ya takılsın o şu insanların kendini akıllı zannetmesi yok mu yahu sanane adamın hayali oydu belki veya hedefi oydu. Çekememezlik was here. Abi sen yardım etmene bak çok büyük sevap kazanıyorsun.
    Ben de 12'ye geçtim açığa geçmeyi düşünüyorum daha çok çalışmak için antrenmanlarla matematik 1 bitirdim elimde ygs mat Simetri ant. mat 2, karekök ygs mat 0 var sence hangisiyle devam edeyim? geometri de ilk antrenmanlara geometri çözüyorum şuan ikinci olarak Simetri den gidicem birde hocam türkçe de dilbilgisinde ne yapayım hiç anlamıyorum şimdiden teşekkürler saolun

Bu arada tebrikler iyi bir yer kazanmışsınız. Allah bundan sonra da işinizi rastgetirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerKrc -- 2 Ağustos 2015; 15:07:57 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Fene aralıkta başladım demissiniz peki temeliniz filan varmıydı

• İlk 50 bekliyordum senden sağlık olsun. Çok tebrik ediyorum.
    1)ales çozdun mu, faydalı mı?
    2)ygs denemelerini kaç dakikada bitirirdin, gerçek ygs'yi kaç dakikada bitirdin?
    3)ygs Türkçede hızlanmak için nasıl bir yol izledin?
    4)Ygs'de dersleri hangi sırayla çözdün?
    5)Boğaziçi iktisat bittikten sonra ne yapmayı planlıyorsun?
    Çok soru sordum kusura bakma...

• İlk 50 bekliyordum senden sağlık olsun. Çok tebrik ediyorum.
    2)ygs denemelerini kaç dakikada bitirirdin, gerçek ygs'yi kaç dakikada bitirdin?

• Hocam sizden şu anki durumumun yorumunu ve kitap önerileri bekliyorum.
    Türkçe için ALES soruları ve Karekök denemeleri çözüyorum şu an için başka bir şey gerekmiyor sanırım.
    Tarih için İnkılap tarihi ve normal tarih konularım bitmişti zaten, Osmanlı tarihine başladım FDD Tarih SB'den de soru çözüyorum. Başka bir şeye gerek var mı?
    Coğrafya için Güvender'den çalışıyorum FDD LYS Coğrafya var ama konularım bittiğinde SB mi almalıyım yoksa direk denemeye mi geçmeliyim bilemedim, eğer denemeyse hangi deneme, sb diyorsan neyi alıyım? ayrıca hocam herkes LYS Coğrafyaya bakmayın diyorlar siz de mi böyle düşünüyorsunuz?
    Matematikte gerçekten çok kötüydüm, Antrenmanlarla Mat bitirdim, temel falan oturdu, genel Matematik konularına hakim oldum. Şu an için normal bir kitaptan çalışabileceğimi sanmıyorum, Fem ilk adım soru bankası öneriyorlar onu almayı düşünüyorum, şu an ki durumum için ne önerirsiniz Matematikte?
    Edebiyat temelim var gerçekten, en güvendiğim bölüm diyebilirim. Bu yılki LYS Edebiyatta, Cumhuriyet dönemi olmadan 42 net yaptım, Limite zor falan diyorlar ama şöyle bi pdfsine baktım da kaliteli soruları var ama dediğim gibi rahatça yapabiliyorum, sanırım bunu alacağım Edebiyat için ama ne zaman alınmalıdır?
    Bekliyorum tavsiyelerini, teşekkürler şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pieceofme -- 2 Ağustos 2015; 17:32:48 >

• Hızımı alamayıp mesajı iki kere yollamışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matmygeo -- 2 Ağustos 2015; 17:48:11 >
  • quote:

quote:

quote:

ygs mat mi lys mi birde kac net yapiyordun bu zamanlar

Bu zamanlar 100-110 yapiyordum ama fenim yoktu henuz. Hem ygs hem lys :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kral1515 -- 2 Ağustos 2015; 18:12:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RawShed

quote:

quote:

Fene aralıkta başladım demissiniz peki temeliniz filan varmıydı

Okulda secmeli kimya dersimiz vardi iki saat tek temelim oydu yoksa safkan tmyim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: kurucu05

Abi sen aldırma bunu ya takılsın o şu insanların kendini akıllı zannetmesi yok mu yahu sanane adamın hayali oydu belki veya hedefi oydu. Çekememezlik was here. Abi sen yardım etmene bak çok büyük sevap kazanıyorsun.
    Ben de 12'ye geçtim açığa geçmeyi düşünüyorum daha çok çalışmak için antrenmanlarla matematik 1 bitirdim elimde ygs mat Simetri ant. mat 2, karekök ygs mat 0 var sence hangisiyle devam edeyim? geometri de ilk antrenmanlara geometri çözüyorum şuan ikinci olarak Simetri den gidicem birde hocam türkçe de dilbilgisinde ne yapayım hiç anlamıyorum şimdiden teşekkürler saolun

Bu arada tebrikler iyi bir yer kazanmışsınız. Allah bundan sonra da işinizi rastgetirsin

Dilbilgisi fem dergi edinirsen cok guzel anlatimi var tavsiye ederim. Simetriyle devam et matematige de

• hocam öncelikle tebrik ederim ve başarılarının devamını dilerim.
    ben bu sene hem üniversite okuyup hem de sınava çalıştım.Tabi üni den dolayı yeterli çalışamadığım için başarısız oldum.
    Seneye 2.sınıfta olucam ve tekrar giricem. bu sefer erkenden başladım hazırlanmaya
    3. girişim olucak.Okuduğum bölümden memnun değilim maaleseef.
    İnşallah bu sefer hedefime ulaşırım.Konuyu takip ediyorum.Umarım yararlı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dojop000

İlk 50 bekliyordum senden sağlık olsun. Çok tebrik ediyorum.

1) çözdüm,pek sayılmaz.
    2) 90-120 , 130
    3) Bol soru ve bol okuma(12.sınıf öncesi için)
    4) normal sırasıyla
    5) aklımda birçok şey var birinci sınıf sonrası cevap verebilirim bu soruya
  • quote:

Orijinalden alıntı: pieceofme

Hocam sizden şu anki durumumun yorumunu ve kitap önerileri bekliyorum.
    Türkçe için ALES soruları ve Karekök denemeleri çözüyorum şu an için başka bir şey gerekmiyor sanırım.
    Tarih için İnkılap tarihi ve normal tarih konularım bitmişti zaten, Osmanlı tarihine başladım FDD Tarih SB'den de soru çözüyorum. Başka bir şeye gerek var mı?
    Coğrafya için Güvender'den çalışıyorum FDD LYS Coğrafya var ama konularım bittiğinde SB mi almalıyım yoksa direk denemeye mi geçmeliyim bilemedim, eğer denemeyse hangi deneme, sb diyorsan neyi alıyım? ayrıca hocam herkes LYS Coğrafyaya bakmayın diyorlar siz de mi böyle düşünüyorsunuz?
    Matematikte gerçekten çok kötüydüm, Antrenmanlarla Mat bitirdim, temel falan oturdu, genel Matematik konularına hakim oldum. Şu an için normal bir kitaptan çalışabileceğimi sanmıyorum, Fem ilk adım soru bankası öneriyorlar onu almayı düşünüyorum, şu an ki durumum için ne önerirsiniz Matematikte?
    Edebiyat temelim var gerçekten, en güvendiğim bölüm diyebilirim. Bu yılki LYS Edebiyatta, Cumhuriyet dönemi olmadan 42 net yaptım, Limite zor falan diyorlar ama şöyle bi pdfsine baktım da kaliteli soruları var ama dediğim gibi rahatça yapabiliyorum, sanırım bunu alacağım Edebiyat için ama ne zaman alınmalıdır?
    Bekliyorum tavsiyelerini, teşekkürler şimdiden.

Lys cografya konusuna katiliyorum. Hocam senin yerinde olsam su an yapacagim tek sey 2-3 ay boyunca %80 matematik %20 diger dersler seklinde calisirdim. Zaten belli ki nasil calisacagi konusunda sikintisi olan biri degilsin neye ne kadar ne zaman calisacagi konusunda biraz sikintin var ama en onemli soruyu halletmissin. Digerleri de halledilir her turlu. Edebiyata ygsden sonra baktim durum bu yani 53-3 iki ay gayet yeter de artar

• quote:

Orijinalden alıntı: TheGus

hocam öncelikle tebrik ederim ve başarılarının devamını dilerim.
    ben bu sene hem üniversite okuyup hem de sınava çalıştım.Tabi üni den dolayı yeterli çalışamadığım için başarısız oldum.
    Seneye 2.sınıfta olucam ve tekrar giricem. bu sefer erkenden başladım hazırlanmaya
    3. girişim olucak.Okuduğum bölümden memnun değilim maaleseef.
    İnşallah bu sefer hedefime ulaşırım.Konuyu takip ediyorum.Umarım yararlı olur.

Kusura bakmayin hocam duzensiz oldu baslikta toparlayacagim tum verdigim yararli cevaplari size de basarilar takipte kalin

• quote:

Orijinalden alıntı: ygslysöğrencisi

tebrik ederim öncelikle
    -12. sınıf tm öğrencisi okul açılana kadar ders ders hangi konuları eksiksiz bitirmeli?
    -mat1 de video izleyip soru çözmek yeterli midir , konu anlatımda çok sıkılıyorum
    -bu zamanlar kaç net yapıyordun
    -kendini nasıl motive ediyordun
    -tm de ilk on-on beş bin gerçekten çok zor mu
    ortalama 75-80 net yapıyorum, galiba durumum pek iç açıcı değil , hukuk veya siyaset bilimi istiyorum
    şimdiden teşekkürler

Ygs matematigi okul acilana kadar bitirmek yeterlidir. Onun disinda kesin bir bitirme kosulu yok.

Kendimi daha once hicbir sey becerememis olmakla motive ediyordum. 11 yillik okul hayatim boyunca bekleneni verememistim,bu sene kendimi fazlasiyla gosterecektim,bu sefer kaciramazdim. Bu zamanlarda pek deneme cozmuyordum ki,100-110 araliginda yapiyordum cozduklerimde ama bu soruyu ekimde sormaniz lazim bana

Tmde ilk 10-15 bin gunluk iki saat duzenli fedakarliga bakar cok zor degildir. Ygs icin video ve soru yeterli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kral1515 -- 2 Ağustos 2015; 19:53:23 >

• kral1515 K kullanıcısına yanıt
    Hocam 2015 çalışırken pek soru çözmedim konu çalışıp geçiyordum. Bu sene sıfırdan almaya karar verdim. Şuanda Nejdet Kirpiden konu çalışıp üstüne kolay-orta halli 2 soru bankasından toplam 400-500 soru çözüyorum. Soru çözme alışkanlığım olmadığı için bu biraz bana alışkanlık kazandırır diye umut ediyorum. Amacım ise Ağustos sonuna kadar konuları bitirip Eylül ayında Fem Ko Sb almak. Sonrası buda bitince hedefim Karakök almaktı. Bu şekilde verim alabilir miyim sizce ? Konuyu videodan çalışıp yani..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.