Şimdi Ara

TM Anketi hemen bi bakıverin ( 95 oya ulaştık oylama bitti) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git

TM Anketi hemen bi bakıverin ( 95 oya ulaştık oylama bitti)

(En Son Oy Tarihi: 18.1.2016)
Giriş
  • kararsızlığını bir an önce gidermeye çalış eger mezuna kalıcaksan hemen ders çalışmaya başlaman lazım evet arkadasların tercih yaparken sen ders calışacaksın zor bi durum ama ilerisini düşün ben bu şekilde atlattım ve basardım umarım sende başarırsın istedğin okula gidersin
  • hanibal sanchez H kullanıcısına yanıt
    İnşallah kardeşim sağol.
  • Eğer bu sene elinden geleni yapmadığını düşünüyorsan ve daha iyi çalışırım diyorsan tekrar hazırlan derim.Aksi halde hukuk'a ilgin varsa ve özel okula paran yetiyorsa oraya git. Diğer bir ihtimal Hacettepe İbf'yi arkadaşlarım öneriyor. Ama gaziyi veya öğretmenliği hiç düşünme bence :)
  • Lithium07 L kullanıcısına yanıt
    Peki şu hacettepe iktisatı arkadaşların hangi yönden öneriyor okul açısından mı mezunda iş imkanı açısından mı orasını da öğrenebilir miyim mümkünse ??
  • Özel üniversite olmasını dert etmeyeceksen Başkent Hukuk veya Çankaya Hukuk rahat gelir.
  • Arkadaşlarımın hiçbiri mezun değil henüz bu yüzden iş imkanları hakkında fikrim yok. İktisattaki arkadaşım en başından beri iktisat istiyordu ve eğitiminden memnun olduğunu söylemişti.
  • bunickonaltıharf kullanıcısına yanıt
    Zaten en son seçenek olarak düşündüm onu oylamada olduğu gibi mezuna kalma-- özel hukuk-- hacettepe iktisat arasında kaldım
  • up...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• Millet bu arada mezuna kaldım artık Mezuna kalmak her açıdan çok zor olacak ama daha mantıklı geldi

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.