Şimdi Ara

TM'ci olup nerden nereye çekebilirim diye soranlar sonuçlarım SS'li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  TM'ci olup nerden nereye çekebilirim diye soranlar sonuçlarım SS'li

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lawm -- 19 Haziran 2014; 20:22:58 >

• Öncelikle tebrikler.

2013 de edebiyat-coğrafya ya ne kadar önem vererek o netleri yaptın kardeş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Hain-Dom-Dom-

Öncelikle tebrikler.

2013 de edebiyat-coğrafya ya ne kadar önem vererek o netleri yaptın kardeş?

Edb-Coğ genel olarak iyiydi. Ygs'den sonra çalışmaya başladım ama ygs'den sonra her gün edebiyat çalışmışımdır herhalde. Soru bankası bitirmedim genelde deneme çözüyordum. Bide yazarak çalışıyordum.
  • Zaten iyiymiş ama Coğrafya için ne yaptın hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: messkara77

2011'de 84k'dan tm3'ü 23k'ya çekmişim, 2012'de öylesine girdim üniv'de okuyordum bakalım çalışmadan nasıl yapabiliyorum diye ygs 101k geldi . Sonra dedim ki hukuk için okulu bırakıp tekrar gireyim 2013'te tekrar girdim. Ygs yine çok iyi gelmedi ama Lys kurtardı bu sefer. Bakıp kaç netle nereye çekiliyor fikir sahibi olabilirsiniz herhalde.
     TM'ci olup nerden nereye çekebilirim diye soranlar sonuçlarım SS'li TM'ci olup nerden nereye çekebilirim diye soranlar sonuçlarım SS'li TM'ci olup nerden nereye çekebilirim diye soranlar sonuçlarım SS'li

2013 mat netin super
    hangi kaynaklari kullandin?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• -Hain-Dom-Dom- kullanıcısına yanıt
    Coğrafyada aynı şekilde fena değildi onda da arada test çözüp genel olarak deneme çözüyordum. Konu çalışmadım diyebilirim çünkü bi kaç kez hazırlandıgım için zaten konuları biliyordum sadece test-deneme şeklinde ilerledim. Ama coğrafyan iyi değilse kesinlikle 1 konu anlatımlı kitap bitir.
  • Eyvallah kardeş sağol :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aintmybtch

quote:

Orijinalden alıntı: messkara77

2011'de 84k'dan tm3'ü 23k'ya çekmişim, 2012'de öylesine girdim üniv'de okuyordum bakalım çalışmadan nasıl yapabiliyorum diye ygs 101k geldi . Sonra dedim ki hukuk için okulu bırakıp tekrar gireyim 2013'te tekrar girdim. Ygs yine çok iyi gelmedi ama Lys kurtardı bu sefer. Bakıp kaç netle nereye çekiliyor fikir sahibi olabilirsiniz herhalde.
     TM'ci olup nerden nereye çekebilirim diye soranlar sonuçlarım SS'li TM'ci olup nerden nereye çekebilirim diye soranlar sonuçlarım SS'li TM'ci olup nerden nereye çekebilirim diye soranlar sonuçlarım SS'li

2013 mat netin super
    hangi kaynaklari kullandin?

Fem ilk adım + güvender + final ipuçlarıyla soru bankası. soru bankası olarak bunları çözdüm. konu anlatımlı da simetri ve güvender.

• http://galeri7.uludagsozluk.com/263/çekme-ananı-bacını-sikiyim-çekme_355031.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dontgetdown -- 25 Mart 2014; 0:44:48 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Hop

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2013 ygs5 puanin gibi gelecek buyuk ihtimalle bana.Edebiyat icin ne onerirsin bende esen konu anlatimi var bir de dershane kaynaklari fem dergi femset vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: blacktox55

2013 ygs5 puanin gibi gelecek buyuk ihtimalle bana.Edebiyat icin ne onerirsin bende esen konu anlatimi var bir de dershane kaynaklari fem dergi femset vs.

Edebiyat kaynagi cok fark etmez hepsinde ayni seyler yaziyor. Ben fem el kitabindan bide yaprak testlerden calismstim. Ama deneme fark eder mesele fem - guvender denemeleri cok kolay kesinlikle cozme. Piyasadaki zor edb denemelerini arastir onlari cöz. Zorlarin daha cok faydasi olacaktir.

• Uups
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.