Şimdi Ara

tm ciler buraya (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: JL_Beatles

quote:

Orijinalden alıntı: Deli333

arkadaşlar baktım da netlerimize, çoğumuz sıçmışız, hedeflerimiz de yüksek. umut kırmayım benden geçti ben nasılsa okuyorum ama sizin iş bence seneye kalmış.

Cümlenin başlangıcına bak bir de sonuca.

sadece burs kazanmak ıcın gırdım sınava. sadece başını ve sonunu okuma sende cümlenin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Déαđ

quote:

Orijinalden alıntı: perfectday

quote:

Orijinalden alıntı: Déαđ

ygs5 34k
    Mat 20
    Geo 4

Sanırım hukuk zor.

yaklaşık aynı durumdayız :( okuldan kaç geliyo hocam..

46 civarı. O da iyi değil ki. Off off.

yine tmcilerin ortalamasına göre iyi hocam gördüğüm kadarıyla elimizden geleni yapıcaz artık
  • ozzy89 O kullanıcısına yanıt
    beyler şansım var mı bişey yazın yüzde 50 hukuk olursa gidicem
  • Siz çıldırmışsınız
  • Benim korkum matematikte Mflerin tmlerden öne geçmesi, ve mühendislik kazanamayan kardeşlerimin hukuk'a girmesi. Düşünsenize birde tmler kendi alanlarında rahat giremiyor diye tekrardan katsayı geliyormuş al başına bela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BluePage -- 20 Haziran 2013; 17:18:27 >
  • ygs 5 40k mat 29 geo 13 okul 44 hukuk şansım nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BluePage

Benim korkum matematikte Mflerin tmlerden öne geçmesi, ve mühendislik kazanamayan kardeşlerimin hukuk'a girmesi. Birde ertesi sene düzenleme geliyormuş tekrardan katsayı al başına bela Seneye böyle birşey olursa benim halim duman

ne duzenlemesi hocam

• ygs 35 k mat 38 geo 15 obp 48 beylerr anadolu hukuk için kaç edeb cog . yapmam lazımm bilen bi ark bilgi verebilir mi ? not : edeb. cog'da sıfırım
  • ygs5 53k
    mat:27
    geo:8
    okul puanı:50
    10k gelme ihtimali?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frmn. -- 20 Haziran 2013; 17:39:43 >
  • ygs 5 38k mat 28 geo 20(aşağı yukarı) edb 49+ cog20+ yapsam hangi hukuka girebilirim
    okuldan 48 puan geliyor
  • ygs 5 87k
    lys mat 25
    lys geometri 13

hedef hukuk
  • ygs 5 : 44k

mat:38
    geo:13.75

İstanbul yada marmara hukuk olur mu ??

Not: ' 2 arkadaş hesabı ortak kullanıyoruz bi önceki mesajda 16k yazdın demeyin '
  • Ygs 20bin
    mat 50 civari
    obp 42-43
    12bin ici icin kac net edebiyat cog gerekli

• arkadaşlar herkes bişey yazıyo kimse kimseye bi cevap vermiyor.benim sorum ygs 5 170k mat 28 geo 15 obp 36 ilk 30k sansım var mı ?
  • ozzy89 O kullanıcısına yanıt
    Matematiğin senden öndekilerle aynı neredeyse ama obp puanın düşük. Edebiyattan iyi yaparsan neden olmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzy89

arkadaşlar herkes bişey yazıyo kimse kimseye bi cevap vermiyor.benim sorum ygs 5 170k mat 28 geo 15 obp 36 ilk 30k sansım var mı ?

imkansız gibi birşey kardeşim mucizelere kalmışsın.Edebiyat coğrafya full yapmaya bak .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzy89

arkadaşlar herkes bişey yazıyo kimse kimseye bi cevap vermiyor.benim sorum ygs 5 170k mat 28 geo 15 obp 36 ilk 30k sansım var mı ?

45 edb 18 cog yaparsan olur o arada yıgılmalar cok edb cog saglam puan verir tm3 ya da tm2 den mutlaka 30k girersin zaten tmlere göre matematik netin ortalama üstü sayılır
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.