Şimdi Ara

TM'DE FEN YAPMADAN İLK 1K (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    hocam cevabın için çok teşekkür ederim ama benim korkum sınavda zamanı yetiştirememek bunu aşacağımı bir bilsem ygs fene komple çalışırım zaten fene ilgim yok değil severim de...
  • Bende sayısalda fen yapmadan 1k istyorun seneye sınav sonrası ss sini atarız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oykumm O kullanıcısına yanıt
    suan boyle dusunmen gayet normal yanlıs anlamadıysam 11sin. ama tmci oldugun icin turkce sosyalde zaman sıkıntısı yasayacagini sanmiyorum ben yılın baslarında 40ar dkda cozuyordum ygsde ikisini 50 dk da cozdum. ygs son 1 ayda hizlanir, o yuzden salla, lys calis :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ozgeerk kullanıcısına yanıt
    hocam seni dinleyeceğim bu arada Türkçe sosyal 50 dk bravo diyorum
  • Oyle bir dunya yok.Muhtemelen inanmayacaksin cunku davulun uzagindasin ama yaklastikca her seyi daha iyi kavrayacaksin.Ayrica Tm2den 1k istiyorsan ygsde 1k olmana felan gerek yok.30kdan bile cekebilirsin.Ygsye cok takilip hayatinla oynama.Basarilar :)

• Hocam sizinle aynı fikirdeyim zaten ygs de ilk 1k olmak gibi bir niyetim yok şu andan itibaren ygs ve lys paralel olarak çalışmaya başladım zaten.Hedefim ygsden önce sağlam bir şekilde lys konularını bitirmek
  • ygsde 40 k olsan bıle ılk bın gelir lysde ıyı yaparsan fen fılan gerek yok kasmana ygsye ygsde 15 bın ol rahatca gır ılk bıne sonra benım 11 netım var fenden kendı alan derslerım cok ıyı degıl 38 bındeyım ne ıse yaradı fen cozmusum onun yerıne kendı alan derslerıden 36 37 yapsam hepsınden ılk 15 bındeydım zaten ygsde fen kasmak gereksız bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: dlxattack

ygsde 40 k olsan bıle ılk bın gelir lysde ıyı yaparsan fen fılan gerek yok kasmana ygsye ygsde 15 bın ol rahatca gır ılk bıne sonra benım 11 netım var fenden kendı alan derslerım cok ıyı degıl 38 bındeyım ne ıse yaradı fen cozmusum onun yerıne kendı alan derslerıden 36 37 yapsam hepsınden ılk 15 bındeydım zaten ygsde fen kasmak gereksız bence

Aynen sana katılıyorum hocam kendi alan derelerimi çok iyi yapmaya çalışacağım zaten dediğim gibi mat altyapım çok sağlam ygs ve lys de fule yakın yapacağım inşallah şans yanımda olursa full bile gelir.Tabii bunları kuru kuruya demiyorum çalışarak olacak bunlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oykumm -- 1 Mayıs 2014; 13:52:11 >
  • Şimdiden kolay gelsin.
    Sıkılmadan çalışmaya odaklan:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metton -- 1 Mayıs 2014; 16:20:15 >
  • Metton kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam sağolasın
  • Matematiksel olarak imkansız.

• quote:

Orijinalden alıntı: #Cortexiphan#

Fenden 20 net yapmak zor degil, fensiz 1k yapmak zor.

+1
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.