Şimdi Ara

Tm derece isteyenler ilk2k 1k 100 vs (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
2
Favori
4.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Niye gs değil de Koç?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • waitforit_123 kullanıcısına yanıt
    Hedef neresi

• tytde 100+aytde 70+ obp 78 kaç bin olur? ( seneye hazirlaniyorum aklimdaki netler bunlar)

• Cax10 C kullanıcısına yanıt
    Hocam şu da var kafam tekrar endüstriye kayarsa Sabancı sistemi var orayı düşünmüyorum pek ama çok karışık kafam sizce 105 tyt(msü kıvamında çok hafif zor veya msüden) 36ayt mat 32 edb??? Yetermi 1 k için ayt orta seviye dersek

• quote:

Orijinalden alıntı: AdıTYTolsun

Hedef neresi
    boun ekonomi
  • AdıTYTolsun A kullanıcısına yanıt
    Hocam ankarada yaşıyorum.bana yurt ve burs gerekiyor .ondan koç.bi de çap yapmak istiyorum

• coreturk4 C kullanıcısına yanıt
    Tm ise ilk bin kötü Obp 2-3 arasına atar bence

• halilim123 kullanıcısına yanıt
    Bilkent?

Benim de 5.deneme 98-99 benim de dil bilgisi sıfır çözmüyorum 105olurdu çözsem sizce kaç net gerekir boun eko için

Ankaraya okumaya geldim zaten hoc ankarada kalmayı duusnmuyorum.ankarada da yurtlu olacagima mıs gibi istanbul da okurum.bilkentin tm de çap yapma hakkın yok bir de

• quote:

Benim de 5.deneme 98-99 benim de dil bilgisi sıfır çözmüyorum 105olurdu çözsem sizce kaç net gerekir boun eko için
    bence 100 tyt 70 ayt yeterli olur ama 105 tyt garantiler gibi
    Anladım peki hocam hayırlısı olsun

70 ayt yapılır da ama baya fazla değil mi geçen seneye göre tmler 34-35 mat yapar mı?

• quote:

70 ayt yapılır da ama baya fazla değil mi geçen seneye göre tmler 34-35 mat yapar mı?
    hocam açın yök atlası bakın kaç k yapmış o 34 35 mat yapan tm'ler :D

geçen sene boun ekonomiyi kazananların mat ortlaması 58 küsür bir şeydi ki çok çok fazla bence ben geçen sene sayısaldım süre sıkıntısından 48.5 net yapmıştım matta. şimdi süre sıkıntısı olmadığı için tm'lerin de mat netleri daha da artacak
  • pardon ben soru sayısının azaldığını unutmuşum bir an :D ama yine de cevabım evet 33 34 net yapar tmler
    Hocam ama onlar ortalama netler yani oraya çok iyi yapıp girenler var ilk 10-100vs 80 soruda 50netle girmiş çoğu kişi 48edebiyat ve 20coğrafya 160soruda 115-120gibi netle girmişler 58-60 net ediyor 80soruda süre sıkıntısı yoktu zaten ygs de ise yine 50-60binlerden çeken var ortalama 40bin ygs 160soruda 85-90net falan 120de de 70falan oluyor elbette yükselecek netler ama 30net zor yani bence kendimizi çok yoruyoruz biz tamam artık ulaştık 100-110lara ama sene sonu 80-90 netle giren olursa koyar adama

Hocam tyt de süre yetistiremiyorum bu sebeple matta çok hata yapıyorum ne onerirsiniz?

• Çözüm denemesi: Tyt 105 Net

Çözüm denemesi: Ayt 68 Net

Hedef ilk 100

Not:Edebiyattan az bir konu eksiğim var onu tamamladıktan sonra coğrafyaya başlıcam ama yanlışlarım genelde tarih ve edebiyattan geliyor.

O netler ilk 100 zorlar hocam eskiden mfciler ilk 100 de idi bu netler çok sağlam netler kalan sürede o kadar edebiyat yapabilmek ciddi bir meziyet kolay gelsin

• Cax10 C kullanıcısına yanıt
    Eğer gerçekten 68 ayt 105 tyt ilk 100-200olucaksa çok iyi olur umarım olur 1 k için kaç net gerekir sizce

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.