Şimdi Ara

TM'lere Sıralama Tahmini (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
4
Favori
6.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Chicago Made

TYT

Türkçe : 24

Sosyal: 7

Matematik : 4

Fen: 1

AYT

Edebiyat:8 ya da 9

Tarih: 4 ya da 5

Coğrafya:5

Mat:0

OBP ise 70

Oluru nedir?
    ???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene ilk senesi olan Marmara ünv siyaset bilimi ve kamu yönetimi fransızca 84k ile kapatmış bu sene kaç k olur sizce?Gidebilir miyim hocam?
  • Ray. R kullanıcısına yanıt
    Hocam ders ders bakmaktan ziyade genele daha iyi bakarsanız siz tyt'de ondan 3 net öndesiniz o ayt'de sizden 2 net önde. Ayt'nin 2 neti de tyt'nin 3 netinden çok daha önemli. Üstüne bir de küçümsediğiniz 7 puan Obp hiç de önemsenmeyecek bir şey değil. Bu şartlar altında o 15k olmuş siz 15-17k olmuş ilginç mi? Trollük mü bu? Gayet mantıklı değil mi sizce de bu açıklama?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bana neden cevap vermiyorsunuz

• 300-350k civarlarında ama o dolaylarda tam ne olur kestirmek zor. Hangi sene gibi geleceğine bağlı.

• Bana neden cevap vermiyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: yıkıkbirhukukcu

Hocam ders ders bakmaktan ziyade genele daha iyi bakarsanız siz tyt'de ondan 3 net öndesiniz o ayt'de sizden 2 net önde. Ayt'nin 2 neti de tyt'nin 3 netinden çok daha önemli. Üstüne bir de küçümsediğiniz 7 puan Obp hiç de önemsenmeyecek bir şey değil. Bu şartlar altında o 15k olmuş siz 15-17k olmuş ilginç mi? Trollük mü bu? Gayet mantıklı değil mi sizce de bu açıklama?
    Hataniz surada, genel netleri yazarak her dersin katsayisinin standart sapmasini esit aliyorsun. Ders bazinda bakarsan cok buyuk fark attigim ortada. Yani siz matematikteki 9 net farkini sosyaldeki 9 net farkina es tutuyorsunuz. Bu sacmadir. Neyse sinav aciklaninca burayi uplayacagim. Iyi aksamlar

• Ray. R kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz doğru ama birçok kişi buraya netlerini yazıyor. Çoğunda matematik farkını göz önünde bulundurmaya çalışıyorum ama hepsinde ayrı ayrı standart sapma hesaplayacak bir makine değilim ben. Standart sapma hesaba katılırsa zaten kimse nasıl geleceğini kestiremez. İnşallah istediğiniz yer gelir. Başkaları sizden iyi yapsa da galiba önemli olan bu. İyi akşamlar.

• Hocam benim 400k ya kadar eyvallahım var. Bazıları 600k falan diyor canım sıkıldı bundan ötürü. O kadarda gelmez değil mi? En kötü senaryoda bile.

• Ezgi89 E kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın göremedim netlerinizi. Döndüm ama yukarıda da bulamadım. Tekrar atarsanız sevinirim.

• Türkçe 35 sosyal 15 mat 15 edb 34 mat 13 obp 74

• En kötü senaryoda dahi 600k geleceğini düşünmüyorum. En kötü senaryoda 400k'nın altına düşebilir ama o kadar de değil. Ben 2016 gibi geleceğini düşünmediğimden bu tahmini yaptım.

50-55k civarı

• crowismad kullanıcısına yanıt
    84k ile kapatmışsa bölüm girersiniz inşallah hocam.

• Peki bir şey soracağım ben 35-40 bin arasında olursam istediğim üniversiteye gidebiliyorum hiç mi şansım Yok

Biraz zor ama şansınız yok demiyorum. Çünkü üni sıralamaları da değişebilir biraz. Ayrıca hangi sene gibi geleceğini de tam bilmiyoruz. Daha iyi de gelebilir. İyi olur inşallah. İnşallah gidersiniz. Takip etmekte fayda var.

• tenefüseÇıkanMüdür kullanıcısına yanıt
    Hocam kaç gündür kanser oldum ya sizinde mi hacettepe hukuk hedef
  • huzuryum kullanıcısına yanıt
    Ben orda okuyorum zaten ama hukuk olursa okulu degistircem

• tenefüseÇıkanMüdür kullanıcısına yanıt
    Ne okuyorsunuz hocam obp kırık değil mi netler nasıl
  • huzuryum kullanıcısına yanıt
    380 kusur aliorum iste kirik degil bolum eem

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.