Şimdi Ara

TM Sıralamaları ( Foruma veda hakkınızı helal edin ) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
447
Cevap
15
Favori
15.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Beni geçemezsin kardeşim beni düş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arasqwe030 A kullanıcısına yanıt
    Konu acmissin, yardimci olmaya calisiyorsun.. Hiim. Seni gecmiyim o zaman. Ayip olur.
    Bu arada senim sonucun iyiydi galiba diye hatirliyorum tebrik ederim

• dionysis kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim ya geçme beni :) kötü değil kardeşim orta . Teşekkür ederim . Iyi bi lysle 2k sana göz kırpıyo yaparsın umarım :)

• beyler sırf bizim dershanede sayısal olup tmye geçen arkadaşlar var. Ve sıralamalsrı hiçde kötübdeğil. Birinin ygs5i 5k diğeri 7k. Bu tür şeyleri de göz önünde bulundurun.

Ama ben o hukuka gideceğim. Gazi-anadolu-erviyes.

Başarılar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim ygs5 sıralamam 148bin. Tm3 de pdr için 34-38bine çekmem gerekiyor. Kaç netlerle mümkün acaba tahminen?
    Ve önümde kaç bin sayısal ve sözel vardır? Ben 75 bin civarıdır diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !! €MR€ !! -- 4 Nisan 2014; 23:19:31 >
  • Mete E. M kullanıcısına yanıt
    Dediğin olay katsayı problemi ortadan kalktığından beri var zaten . Onları hesaba kattım . 2010 gibi kolay bi ygs sınavında 45kda 15k tmci olduğunu düşünürsek . Bu yıl 12k gibi bi tahminde bulunman yeterince gerçekçi bence .

• !! €MR€ !! kullanıcısına yanıt
    Puanza.com bu siteden sıralamanıza uygun ygs netleri yazdıktan sonra lys netlerinizi olması gerektiği gibi yazabilirsiniz

• arasqwe030 A kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
  • Arkadaşlar 14k ygs5le kaça çekebilirim son lys denemelerim şöyle;
    38 mat (integralsiz)
    5 geometri :D
    50 edebiyat
    21 coğrafya

• quote:

Orijinalden alıntı: arasqwe030

Çok iyi sınav analizi yapan ve elinde genel veriler bulunan bi dersane hocam var . Yığılmanın 50-70k arasında olduğunu bu arada diğer aralıklara oranla daha çok tmci bulunduğunu belirtti tabi bunlar öngörü ama ben inanıyorum ve güveniyorum . Kesin bilgileri ÖSYM bile veremeyebilir şu an . Alan kavramı kalktığı için net bişey söylemek güç zaten . Bunlar doğruluğu %70-80 civarı olan gözlemler .

Ben inanmiyorum boyle gozlemlere bilmem nelere hatta hocalar trolluk yapiyo bu konuda forum donanimdaki cevaplara gore sinavda ikiyuzbininci oluyordum bende. Neyse kendiniz bilirsniz ama bunlar bana gore cok asilsiz seyler. Her gecen yil yiginsal tabloya gore tmci sayisi ilk yuz bin icinde dusus yasiyor siz kalkip elinizde hicbir belgeniz yokken yigilma surda yigilma burda diyorsunuz.bari olabilir diyin.kendinizden emin sekilde ahkam kesiyorsunuz insanlari yanlis bilinclendirmeyin.kiniyorum.

• modernpalyaco M kullanıcısına yanıt
    Ilk mesajı doğru düzgün okursan zaten kesinliğin asla olmadığını bunların sadece tahmin ve kişisel gözlem olduğunu 4-5 yerde belirttiğimi görebilirsin . Yığılma konusuna gelince anlaşılan senin sıran 50-60k civarı o yüzden bu kadar ses çıkardın üzülme kardeşim iyi bi lysyle iyi bi yere girersin :)

• princessbubblegum P kullanıcısına yanıt
    Matematik : +4
    Geometri : +15
    Edebiyat :+2
    Olursa ilk 500 bile olur .

• Onemli olan nerde yigilma oldugu degil ki lysde siralama atlamak icin zaten onumde onuc binden az tmci oldugunu 2013 verilerine bakarak soyleyebiliyorum.burda profesyonel gibi surda soyle yigilma var burda boyle bilmem ne var demeniz cok komik yigilma doksan binde de olabilir seksende de olabilir otuzda da ne farkeder.kisinin herkesi kendi gibi sanmasi bence bu.bi insanin bir seylerden rahatsiz olmasi icin kendiyle ilgisi olmak zorunda gibi davraniyorsnuz cunku siz oylesiniz.

Tamam kardeşim senin önünde 13k tmci var sen iyi yapıcaksın. Sadece kendini düşünmüyosn burdan yanlış bilgiler alıcağını düşündüğün insanlar için de endişeleniyosun çok duyarlısın . Benim yazdıklarım tamamen saçmalık . Olayı ötekileştirmeye kadar götürücek ne yaşadın diye merak etmiyor değilim . Şimdiden tebrikler .

• Kendi ufacik cevrenize bakarak soyle gozlemledim boyle gozlemledim diyorsunuz bide adam yirmi kisilik tanidik cevresiyle bi anda osym gurusu oluyor zaten sizin gxt kadar cevrenizdi o iki milyonu belirleyen bu kadar komik olmayin.

Ya ne kadar kompleksli bi insansın . Cidden şu an üzüldüm sana . Umarım bu aşağılık kompleksinden kısa sürede kurtulursun . Ailende mi baskı gördün ilkokulda mı çok ezildin bilmiyorum ama bi yerden darbe aldığın belli burda tanımadığın insanların çevresi hakkında atıp tutmandan belli. Umarım daha kötü olmadan kendinin farkına varır sorunu çözersin . Desteğe ihtiyacın var çok yalnız değilsindir umarım . Allah yardımcın olsun .

• quote:

Orijinalden alıntı: modernpalyaco

Onemli olan nerde yigilma oldugu degil ki lysde siralama atlamak icin zaten onumde onuc binden az tmci oldugunu 2013 verilerine bakarak soyleyebiliyorum.burda profesyonel gibi surda soyle yigilma var burda boyle bilmem ne var demeniz cok komik yigilma doksan binde de olabilir seksende de olabilir otuzda da ne farkeder.kisinin herkesi kendi gibi sanmasi bence bu.bi insanin bir seylerden rahatsiz olmasi icin kendiyle ilgisi olmak zorunda gibi davraniyorsnuz cunku siz oylesiniz.

sıralamanız kaç, söyleyebilir misiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arasqwe030

Ya ne kadar kompleksli bi insansın . Cidden şu an üzüldüm sana . Umarım bu aşağılık kompleksinden kısa sürede kurtulursun . Ailende mi baskı gördün ilkokulda mı çok ezildin bilmiyorum ama bi yerden darbe aldığın belli burda tanımadığın insanların çevresi hakkında atıp tutmandan belli. Umarım daha kötü olmadan kendinin farkına varır sorunu çözersin . Desteğe ihtiyacın var çok yalnız değilsindir umarım . Allah yardımcın olsun .

Sana cevap vermeye tenezzul etmiycem al konunda milleti marjinal cevrendeki bi avuc insanla bole gozlemledim sole gozlemledim diye kekle.d

• Benim degikdi kandirdim zaaaaaa hmmuahaha benim olsa bu sayfada ne isim var

• 420 binlerden kaça çekilir sence? 100 bine çekilir mi?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.