Şimdi Ara

tm'ye geçtiğim için 3 ay kala pişmanlık duymam(lütfen yardım) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Peki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 25 Mart 2018; 11:53:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ridethesky7 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle işletme cidden şu ara daha cazip geliyor. En azından yurtdışı imkanın var

• Metufkcr kullanıcısına yanıt
    Hocam şu an kafamın içini bi görebilsen böyle söylemezdin 😒

• yaranamadim kullanıcısına yanıt
    İstediğin yere gelirsin umarım

• Başarılı bir ortaokulun ardından aile baskısı ile lisede sayısala geçtim.Bütün fen derslerim zayıftı.Küfür ede ede okuyordum adeta.Lise sonda okulun bir de dershanenin yaptırdığı meslek ve kişilik testlerine girdim.Bana uygun olan meslekler iktisat,işletme,bankacı,denetçi,müfettiş yazıyordu.Bu testler ile yetinmedim psikolog ve internetten satın aldığım ücretli teste girdim sonuçlar hep aynı çıktı.Bu testler onedio vs sitelerde yapılan testler gibi değildi.Kişilik,ilgi alanları,düşünce tarzı(analitik vs) ve bunlara uygun meslek grupları hakkında sonuçlar veriyordu.Sonra kendime dedim ulan iktisat-işletme ibf bölümleri işte her sene en çok mezun veren bölümler.Sınava girdiğim sene 400.000 diplomalı işsiz vardı ibf bölümlerinden memurlar-net sitesinde herkes ağlıyordu.İyi yer kazanamazsam kpss cart curt uğraşacağım hem test sonuçlarına göre bana uygun ama belki işimi sevmeyeceğim dedim.Sayısaldan sınava girdim.Sonuç tatmin etmedi ve şuan mezun olarak tekrar hazırlanıyorum.Ama gidişat yine aynı fen en zayıf olduğum alan.Küfür ede ede çalışıyorum gene.Ama bu sefer 2.oturum da zaman kalırsa edebiyat-tarih-coğ çözeceğim.Bazen forumda görüyorum çok iyi yerde mühendislik, tıp kazanmış kişiler 2-3.sınıfta mesleğin kendine uygun olmadığını anlıyor ve tekrar sınava gireceğini yazıyor.Umarım o konuyu açanlardan biri olmam.

• Hck34 kullanıcısına yanıt
    Umarım olmazsın, olmayız. Hepimizin sorununun ana kaynağı aynı aslında. "Aile" hayır ben anlamıyorum yani iyiliğimizi istiyolar falan tamam ama bu hayatı onlar yaşamayacak bu mesleği onlar yapmayacaklar ne yani bu küçüklükten beri birisi çocuğunu doktor olacaksın diye büyütür, öteki çocuğunun istediği bölüme çöp der, diğeri tercihlerine karışır daha neler neler. Hocam fen derslerini sorun olarak görme benim arkadaşım da sevmiyor ama mimarlık istediği için katlanıyor. Önemli olan meslek, senin hayallerindeki ve aklındaki meslek sayısaldaysa şayet dişini sık biraz çok az kaldı zaten. Hakkında hayırlısı olsun.

• ridethesky7 kullanıcısına yanıt
    tıp ve dişte gelebileceğin yerler belli değildir sadece dibin sağlamdır
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.