Şimdi Ara

TM3 TERCİH LİSTEM İSTANBUL HUKUK 2. ÖĞRETİM GELİR Mİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
1.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sıralamanın ilerleme ihtimali var mı hocam talep artar mı acaba geçen yıla göre 1,5k öndeyim ama insan emin olamıyor:/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosema

Sıralamanın ilerleme ihtimali var mı hocam talep artar mı acaba geçen yıla göre 1,5k öndeyim ama insan emin olamıyor:/

Hocam sanmıyorum , hatta bana birazcık gerilermiş gibi geliyor.
  • ben de büyük ihtimalle 6300. olarak ikiye geliyorum, umarım görüşürüz hocam :)
  • businessdevelopment B kullanıcısına yanıt
    İnşallah ama sizin 1.öğretim gelir neden 2.öğretim istiyorsunuz

• The Twelfth Doctor kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam umarım öyle olur

• cosema C kullanıcısına yanıt
    Calisiyorum ben ondan dolayi. Cok dusundum bir mi iki mi devam zorunlulugu olmadigindan. Ancak hocalar farkli olabiliyormus kuruslerde ben derslere de yine gitmeyi dusunuyorum. Ayrica birinci ogretime gidemeyince tanisacagim birileri de olmaz ondan para verip ikiye yazilayim dedim. Birinci ogretimi ikinci tercih yazdim yani olu tercih oldu

Kafam epey karisikti bir yazip ikiye girme gibisinden en son bu karari verdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Evet dediğiniz gibi 1 yazıp 2ye gidebilirsiniz hatta 1den 2ye geçiş oluyor ama 2den 1e geçilmiyor. Hayırlı olsun o zaman hocam ben okula gittiğimde birkaç öğrenciyle konuştum 2.öğretimleri zorlamıyorlarmış iş sebebiyle sizi zorlamaz diye düşünüyorum :)

Hocam bu cevabiniz cok iyi oldu ben gidemedim cunku ama insanlara sordum forumlardan

O zaman ikinci ogretim yine de daha iyi benim icin anladigim kadariyla. 1 yazip ikiye girmek konusunda mantikli mi dediler peki?

Ikinci ogretim daha rahatsa acikcasi onu tercih etmem daha iyi her turli zaten isim yogun sirkette :)

• 10971 sıralamayla bende ikinci öğretim bekliyorum inşallah gelir
    Ben yerinizde olsam 1 yazıp 2ye girerdim olmazsa zaten 2ye geçme şansınız var ama size kalmış:) ayaküstü konuştuk ben de çok şey soramadım ama konuştuğum kişi 1.öğretimdi ve zor olduğunu söyledi bu açıdan 2.öğretim daha cazip. Ve ne işte çalışıyorsunuz hocam ben de okul dönemi sıkışırsam çalışmayı düşünüyorum

• Heomas kullanıcısına yanıt
    İnşallah hocam çevreniz ne diyor kesin girersin mi dediler çünkü ben emin olamıyorum :)

hocam çoğu kişi girersin diyor ama sizinkisi bana göre daha garanti ben tam sınırdayım :)
  • Heomas kullanıcısına yanıt
    İnşallah gireriz o zaman İstanbul hukukta görüşmek üzere :)

• Up

8.5 istanbul 2. gelecek büyük ihtimalle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    nasıl 2. de zorlamıyorlarmış öyle saçmalık olur mu? birinci ile aynı diplomayı veriyorlar daha az zorlama gibi bir ihtimalleri yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanbul 2.öğretim gelir de marmaradan sonra marmara iö neden yazmadin hocam?
    Hocam ben geçen ay iü gittim stajyer 3. sınıf bir öğrenciyle konuşmuştum 2. öğretimden 1. öğretime geçiş oluyor ama ben tercih etmedim demişti. okul ile gitmiştik sunum vermişlerdi

• İstanbul hukuk 1.öğretim öğrencisiyle bizzat konuştum öyle dedi

• mateev kullanıcısına yanıt
    Hocam Avrupa yakasındayım ailem yurt istemiyor Marmara 2.öğretimde akşam eve dönmek sıkıntı olur diye babam istemedi

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.