Şimdi Ara

TMCİ GARDAŞLARIM GELSİN VAKİT ŞOV VAKTİ ! SSLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam gardaşlarım ben iktisat okuyan bi arkadaşınızım geçen sene ygs beklediğimden aşırı aşırı kötü gelmişti moral 0 a düştü sadece edebiyat limit el kitabı ve karekök soru bankasını çözerek böyle bi sonuç çıkarıp yerleştim.Bu sene ise kitap yüzü açmadan gelen sonuç daha iyi netlerle daha kötü bi sıralama kırık obp ile kendime 100k hedefi koyuyorum kimler benimle rez alsın!

2015

2016

https://www.youtube.com/watch?v=ZlXmciUHENU motivasyon olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zederino -- 25 Mart 2016; 14:42:30 >

• inş olur hocam bnm de hedefim sana yakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ORGANIKHOSAF -- 25 Mart 2016; 14:47:47 >
  • ula hocam sen lysde geri atmisin resmen neyin şovu
  • Fotoğrafta var hepsi
  • Nasıl oluyor o iş :D
  • zederino Z kullanıcısına yanıt
    sorry direk puanlara kitlenince :)
  • yaparsın emin ol umudunu yitirme
  • Hocam sıralamamız aynı, isletme felan yazcam bende, 580K dan çekmek çok zor olacak diye düşünüyorum ama, en fazla ne yapabiliriz ki? Matematik en fazla 10 cikartabilirim ben
  • Baby Blue kullanıcısına yanıt
    Kardeşim zor değil inan.Ben geçen sene yattım sadece dershanede derslerde karekök edebiyatı çözdüm matta ise ygs konularından bildiklerimi lysde yaptım.Kırık puan ile deniyeceğim tekrardan şansımı sana tavsiyem limit el kitabı ve karekök edebiyatı kesin al çöz.Ve bu sene geçen seneye göre aşırı yığılma var.Bu sınav baraj geçme sınavı haberin olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zederino

Kardeşim zor değil inan.Ben geçen sene yattım sadece dershanede derslerde karekök edebiyatı çözdüm matta ise ygs konularından bildiklerimi lysde yaptım.Kırık puan ile deniyeceğim tekrardan şansımı sana tavsiyem limit el kitabı ve karekök edebiyatı kesin al çöz.Ve bu sene geçen seneye göre aşırı yığılma var.Bu sınav baraj geçme sınavı haberin olsun.

Endişeliyim hocam, hem de çok, ailecek endişeliyiz aslında, elimden geleni yapacağım, 40 net Edebiyat cikarmam gerekiyor en az, 10 matematik 15 coğrafya yaparsam yeterli olacagini düşünüyorum, hakkimizda hayirlisi ya..
  • Baby Blue kullanıcısına yanıt
    Rahat ol kendini salma ama :)
  • Benimde 750k dan 250k ya cekmem lazım
    (TM-1)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zederino

Rahat ol kendini salma ama :)

İnşallah hocam valla inşallah ya..
  • öldü. kullanıcısına yanıt
    Çok rahat çekersin 750k ile 500k arasında bi fark yok aşırı yığılma var bu sıralamalarda yarım puanla bile 10bin kişi oynuyor
    inşallah kardesim, sabah 08.30 da sonucumu gorunce 9 dan beri masanin basinda edebiyat kasiyorum
  • Beyler ygs5 80k lütfen acil yardım! Mat2 25 geo 15 edebiyat 25 coğ 14 en düşük hukuk gelir mi
  • öldü. kullanıcısına yanıt
    Çalış çalış edebiyat nankör değildir :) Bende yarın kitap alıp başlıyorum
  • fenci466 F kullanıcısına yanıt
    hocam edebiyatın 20 sorusu zaten paragraf dilbilgisi gelıyor.Biraz cumhuriyet dönemi divan falan çalışarak min 35 yaparsın o zaman gelir neden olmasın senin elinde
  • Hocam zaten sadece o soruları yapabiliyorum. 35 çok zor mu gerçekten?
    Sizede kolay gelsin hocam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.