Biyoloji çalışırken biraz kampüse ve selin hocanın biyokampına baktım, ilk konuları çözebilirken daha sonra ne kadar not alsam da teste geçince ilerleyen konularda soru çözemedim. Merak ettiğim şey sadece biyokamptan ilerleyerek nasıl hallettiniz? Ya da başka şekilde çalışanlar neler yaptığını yazabilir mi?
Halletmedik
Selin hoca Bol soru Tekrar
decolo65D
kullanıcısına yanıt
Hocam selin hoca +palme a gitmeye çalışıyorum ancak yetmiyo gibi selin hoca ya 4 yanlis falan cikiyo testlerde
swarley-
kullanıcısına yanıt
Hocam daha değişik soru görmeye bak o zaman Ama şunu net söyleyebirim ki Biyolojide başarının %80'i tekrar Geri kalanı soru çözmek Uyumadan önce her gece 15 dk defterden tekrar et Etkisini goreceksin
decolo65D
kullanıcısına yanıt
Teşekkürler hocam tavsiyeniz icin ea misiniz?
Evet ama fen lisesi mezunuyum.
Bekir avsar+ karekok cozdum. Organeller ve şu ilk konu vardi karbonhidratlar yağlar falan onları halen yapamiyorum. Çok çabuk unutuluyor. Onun haricinde eşeyli-eşeysiz üreme, kalitim ve ekoloji gibi konulari yapabiliyorum denemelerde.
Fundamentals biyoloji. Funda hocanın kitabından çalış. İster satın al ister direk youtube dan video üzerinden devam et. Testleri kendin çöz. Sonra Funda hocanin çözümünü izle. Sonra da bir soru bankasi al. Çözemediğin soruları google dan arat. Mesela sorudaki öncülde kardeş kromotitlerin ayrılması mitozda görülür mü diye geçiyor. Yanlış yaptıysan aç google araştır ve doğrusunu bul. Direk video çözümden bakma. O zaman unutursun. Ama araştırarak bulursan unutmazsın. Ben sıfırdan başladım böyle yaptım. Şu an hiç kaçırmıyorum soru. Full yapıyorum.
swarley-
kullanıcısına yanıt
selin hocanın biyokampını mı kullanıyordun?
hvl00
kullanıcısına yanıt
Dediğiniz kanala baktım konu ve test şeklinde gitmesi güzel gözüküyor sanırım burdan devam edicem. Hocam elimde palme sb var, palme + fundamentals yeterli olur mu tyt için?
bhytesB
kullanıcısına yanıt
Hemde süper olur. Eğer hakkını vererek bitirirsen. Fullememen için hiçbir sebep olmaz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme