Şimdi Ara

...TMM ANKET SONA ERDİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git

...TMM ANKET SONA ERDİ

(En Son Oy Tarihi: 21.1.2008)
Giriş

Orjinalden alıntı: aykutx

quote:

Orjinalden alıntı: _asparagas_

ya ali kırcanın ne mal olduğu belli iğrenç bir herif o vatan haini ülkeye ne iyiliği dokunmuş

Nedir Ali Kırca hakkındaki kötü şeyler?Nasıl mal ve vatan haini olmuş?

80 li yıllarda türk bayrağını yakanların başında bu herif geliyor tarihe bi göz at kardeş hatta hüküm bile giymiş bu şahıs olaylardan dolayı sen ne diyorsun. Bu ülkede yıllardır başörtülü ve örtsüzü barış içinde yaşadı ve yamayada devam ediyor nedir milletin kavgası. Başörtülü kamu alanına girmişte nolmuş hastanede çalışmışta nolmuş kime ne zararı var. Bakıyorum medya kuruluşları başörtüsünün serbestliği mini etek giyenlerde bir baskı oluştururmu diye tartışma platformu oluşturuyor böyle zihniyetlerin olduğu bir ülkede yaşıyoruz yazık. Kimse başörtülü insanların üzerindeki baskıyı kısıtlamayı düşünmüyor. Beyler bayanlar burası özgür bir ülke isteyen istediği gibi giyinir ve istediği gibi dinini düşüncesini yaşar bırakın artık lagaluga yapmayı biz Osmanlı Torunuyuz İngiliz Fransız ABD torunu değil!!!!!!!!!!!!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: E1965

quote:

Orjinalden alıntı: pr3dat0r

arkadas biseyden çaktıgı yok yanlıs yansıtmıs baska bisey deil bak arkadasım sen aptal mısın ? hastanede kuranmı okutuyorlar ? laiklikle ne alakası var ?

Ağzını topla yoksa türbanla örterim
    Laikliğin ne olup olmadığını senden iyi biliyorum.Hastane bir devlet kurumu.Çaktın mı?

ne kadar seviyesiz biri oldugun belli zaten laikligi bilmedigin belli simdi türban yasagını kaldırmaya calısan toplım laikligimi kaldırmaya calısıyor!? laikligi yanlıs biliyorsun agzımı türbanla örtçekmiş zeka seviyenide belli ediyorsun topluma saygınıda
    DEDİGİM GİBİ HASTANEDE KURAN OKUTMUYORLAR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pr3dat0r -- 21 Ocak 2008; 13:06:14 >

• quote:

quote:

ya ali kırcanın ne mal olduğu belli iğrenç bir herif o vatan haini ülkeye ne iyiliği dokunmuş

işini düzgün yapmıyor taraflı bir gazeteci vefalı bir solcu değil benim esas solculara büyük saygım vardır amaa ali kırca tarzı solcularından nefret ederim solculuk üzerinden prim yaparlar ama aşağıdan da askeri darbeleri desteklerler demokrasiye saygı göstermezler laiklik ayağına din düşmanlığı yaparlar bunun gibi bir sürü
  • quote:

ne kadar seviyesiz biri oldugun belli zaten laikligi bilmedigin belli simdi türban yasagını kaldırmaya calısan toplım laikligimi kaldırmaya calısıyor!? laikligi yanlıs biliyorsun agzımı türbanla örtçekmiş zeka seviyenide belli ediyorsun topluma saygınıda

Aptal diyen biri mi bana seviyeden bahsediyor?Sen ilk önce hakaret etmeden konuşmayı öğren.
    Laik=Din de devlet işlerinin birbirinden ayrı tutulması.
    Türbanda dini bir simge.Yani devlet kurumunda çalışanların mesai saati içinde bu kurumlarda Türban kakması yasaktır.
    Hastanede kuran okutmadıklarını bizde biliyoruz.Madem kuran okutmuyorlar neden kafalarına türban takıyorlar o zaman?
  • Haberi izlemiştim sanki fuhuş çetesini gizli kamera ile çekiyorlarmış gibi sunumu vardı. Birde başörtülü olan doktora utanmadan doktor olduğunu söylüyor gibi bir cümlede sarf etmiştiler.
  • quote:

quote:

quote:

arkadas biseyden çaktıgı yok yanlıs yansıtmıs baska bisey deil bak arkadasım sen aptal mısın ? hastanede kuranmı okutuyorlar ? laiklikle ne alakası var ?

Laikliğin ne olup olmadığını senden iyi biliyorum.Hastane bir devlet kurumu.Çaktın mı?

pişkinmisin nesin hem hakaret ediyosun hem de adama seviyesiz diyosun aynı şekilde karşılık vermediği için senden daha seviyeli adam gibi tartışmayı öğrenemediniz

• quote:

Orjinalden alıntı: Claymoré

quote:

quote:

quote:

pişkinmisin nesin hem hakaret ediyosun hem de adama seviyesiz diyosun aynı şekilde karşılık vermediği için senden daha seviyeli adam gibi tartışmayı öğrenemediniz

sadece mısın dedim ayrıca o anlık yazılan birşey yani degiştiriyorum msjı

• Valla onu bunu bilmem de iyi hoplatıyodu bide tokatlıyodu falan adam meğerse ne sıkılıyomuş stüdyolarda kardeşim sonradan çıkıyo böle şeyler demekki Başörtüsü olayında ise çok saçmalıyosunuz başörtüsü takan bi insan aynı zamanda laik olmaz demek isteyenler var burada beyinsizlik göstergesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geberit -- 21 Ocak 2008; 13:17:08 >
  • evet soru cümlesiydi dimi o da cevap vericek evet aptalım yada hayır aptal değilim
  • quote:

Orjinalden alıntı: geberit

Valla onu bunu bilmem de iyi hoplatıyodu bide tokatlıyodu falan adam meğerse ne sıkılıyomuş stüdyolarda kardeşim sonradan çıkıyo böle şeyler demekki Başörtüsü olayında ise çok saçmalıyosunuz başörtüsü takan bi insan aynı zamanda laik olmaz demek isteyenler var burada beyinsizlik göstergesi.

ya neydi o be mümkün olsada koysam suraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pr3dat0r -- 21 Ocak 2008; 13:22:34 >

• evet ama yaptırılmasına izin verilmez.Çünkü halkın ne istediğini biliyorlar.

quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__

Yaparsın bi referandum kim istiyo kim istemiyo belli olur..
  • quote:

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: R.Sambora

başortüsüyle calısıyor diye ne olmuş
    sağcı değilim ama yani nedir bu ya nedir,
    resöem midem bulanıyor bu solculardan,arkadaşım bu kadar olmaz ya,
    bu başortüsü ne kadar sorunmuş bu adamlar için böyle,

Tartışma yaratmaya gerek yok hergün bu konu hakkında 20 tane konu açılıyor ve kapatılıyor.Baş örtüsü devlet kurumlarına girsin diyenler burada kendisini belirtsin yeterli.Kim Atatürk'ün laiklik illkesini benimsiyor kim benimsemiyor herkes bilsin.

Bu yazımala ilgili kimse bişey demiyor.YOKSA KORKUYORMUSUNUZ.

Türban serbest bırakılmalı tüm resmi kurumlarda. oldu mu.

• quote:

quote:

quote:

bide soruyor ya ali kırca rezil kepazenin teki sapıgın teki ok ? gıcık oluyom o herife

Herhalde gizlice çekilen seks yaparken görüntülerinden bahsediyorsun.Seks yapmak ne zamandan beri sapıklı oldu.Asıl sapıklık bunalrı gizlice çekip dağıtmaktır.

• Benim sevmediğim ayrımcılığın 2 yönlü olması bir yönde Atatürkçülük diğer yönü ise Dincilik. Aslında 2 sini ele aldığınızda bu Ülke Laik ve din devlet işleri ayrı tutulmalı ki şu an öle bir gösterim çabası yoktur! 2. si eğer biri Türban takıyor sa takar bu kimsenin sorunu değildir ama işunu bilin Türban takan genç nesil daha bilinçli ve saygılı çevresine asıl sorun yaşlılarda!!! Bu ülke tabuları kırdığından 4 köşeli odaya sıkışmış yaşlı devlet adamlarından kurtulduğunda daha iyi bir yerlere varabilecezki ne yazıkki gelişme ve geliştirme için hiç bir çaba sarf etmeyen kahve sine süt koymayan böyle geldi böyle gider diyen yaşlı insanlar sonrasına devam edim her koyun kendi bacağından asılır, Parayı veren düdüğü çalar gibi abudik gubik saçma sapan sözler üzerine kurulu mantıklarıyla bu ülkeyi ancak kaos a ve geriye sürükler!!! Atatürkçü ol, inançlı ol, saygılı ol, Türk ol ırkçı olma ırkın varsa sil @€>£ koduğumun ırkını NE MUTLU TÜRKÜM DE!!! Ben kökeni
    mi silmişim atmışım bir köşeye çünkü tabular zarar ve savaş getirdiğini gördüm eğer biri bana kökenin ne derse TÜRK üm bu topraklarda doğdum bu VATAN'ın ekmeğini yedim Bu Vatan bana kimlik verdi!!! TÜRK'ÜM ben!! Eğer ATATÜRK OLMASAYDI SEN $EREFSİZ ANANDAN DOĞARDIN YİNE AMA BABAN KİMDİ BİLEMEZDİN!! (Bkz. Alıntıdır.**) Türban ise bana göre kişinin özgürlüğü ve Üniversite de Kişi sivil giyiyorsa Şapka kep takılıp gidiliyorsa kişi Türbanınıda takıp gider hakkı var bu ülkenin özgür kuralları latında; Lakin Türban altında amaç ülkenin yönetim şeklini değiştirmek için bir simge olarak görülüyorsa!! gerisi size kalmış benim düşüncem bütün geri kafalı yaşlıların .......... Yorumsuz. Yeni Nesil Gençlere Kalmalı!

• quote:

Orjinalden alıntı: soldier.

quote:

quote:

quote:

Tartışma yaratmaya gerek yok hergün bu konu hakkında 20 tane konu açılıyor ve kapatılıyor.Baş örtüsü devlet kurumlarına girsin diyenler burada kendisini belirtsin yeterli.Kim Atatürk'ün laiklik illkesini benimsiyor kim benimsemiyor herkes bilsin.

Olup olmadığına ben karar veremem.

• quote:

Orjinalden alıntı: soldier.

quote:

quote:

quote:

cvp aldı benden o şahsiyet

• quote:

Orjinalden alıntı: Fetih

evet ama yaptırılmasına izin verilmez.Çünkü halkın ne istediğini biliyorlar.

quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__

Yaparsın bi referandum kim istiyo kim istemiyo belli olur..

gördüğüm kadarıyla bazıları referanduma iyi alıştı dikkat edin de canınız yanmasın bu işten aklı başında solcular chp ye bile oy vermedi referandum olayına hiç girmiyorum niye? solcular ne sizin sandığınız kadar az ne de körü körüne bi partinin peşine takılıcak kadar basit. din üzerinden siyaset yapan partiniz bu türban olayını pişirip pişirip önümüze getiriyo madem getiriyosunuz çilesinide çekersiniz sittin sene bu dava sürer siyasi simge olarak kullandığınız sürece de okul kapılarında devlet dairelerinin önünde beklersiniz böyle haber olur skandallara malzeme olursunuz anlaştık mı? bu ülkenin ve Atatürk ün ilkelerinden kimse vazgeçmez bu ülke 85 sene önce kuruldu senden benden belki dedenden bile büyük beğenmeyenin pasaportunu vizesini alır göndeririz

• quote:

cvp aldı benden o şahsiyet

Seviyeli konuşmaların devam ediyor bakıyorum da
    Yanlız sen mi böylesin yoksa örümcek yetiştiren herkes mi böyle
  • TMM ARTIK UPLAMAYALIM SU KONUYU
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.