Şimdi Ara

Tmsf yönetime el koydu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Digitürk, abonelerine sunduğu hizmetleri ve yayınlarını eskiden olduğu gibi bundan sonra da bütün servisleri ile eksiksiz olarak sunmaya devam edecektir.

Çukurova Holdingi temsil eden Yönetim Kurulu üyeleri yerine TMSF’nin temsilcilerinin atanmasından ibarettir.

İlerleyen günlerde ne olacağını görcez , ilerleyen günlerde daha kapsamlı açıklama yapılacaktır .

• İşte benim de sıkıntım orada zaten. Bu yeni gelen yönetim kurulu kafasına göre kararlar alırsa; yabancı müzik film vs kanlallarında saçma sapan uygulamalara girşirse diye korkuyorum. Örnekleri malum, yıllarca TMSF'nin eline geçen kanalların ne hallere düştüğünü gördük (Mesela: Star Tv) Lig Tv zaten ayrı bir muamma; şimdilik devam edecek ama yeni yhayın ihalesi ne olacak büyük bir soru işareti.
  • Yayınlara herhangi bir mudahale olacağını sanmıyorum . Sonuçta Digiturk demek 18 takımın bundan etkilenmesi demek buda gerçekten çok büyük bir olay bakalım herkes için hayırlısı olur diyelim
  • @fatihdigiturk Zaten ben işin futbol kısmında değilim esasında; film,dizi ve müzik paketlerne dokunmasalar bana yeter. Ama korkuyorum işte, TMSF'nin başındaki zihniyet malum.
  • herhangi bir mudahale edilmeyeceği bilgisi var şuanda aynı kanallar devam etcek çıkcak kanal olursa paylaşırım .
  • @fatihdigiturk Çok iyi olur. Digitürk üyeliğim başlayalı daha 1 ay oldu, 11 ay taahütüm var. Sırf içeriğinde dolayı Digitürk üyesi oldum, içerik değişmesin de gerisi kim alırsa alsın zerre umrumda değil.
  • Ben açıkçası digiturk un yayınlarından kanallarından çok memnundum. Umarım bunlarız bozmazlar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Türk Telekom alacak diyorlar

Yaşasın Arap kanalları,ölsün sansür
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.