Şimdi Ara

Tnt Kanalından Nefret Ediyorum Diyenler!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • çoğu diziyi oradan takip ediyorum en iyi kanallardan biri
  • Tnt kanalı benim izlediğim kadarıyla hiç altyazısız olarak yayınlamadı..Senin uydu yada dijital alıcındaki türkçe seçeneğinin olup olmamasına bağlı bir durum olmalı..
  • Valla filmlerde altyazı göremedim ben ama dublaj var o yüzden itici geliyo kanal bana yoksa güzel filmleri var. Şu an film olarak 24 ve CNBC-e tek tercihim ama CNBC bozdu kaliteyi eskiden daha güzel filmler gelyordu şuanlarda sadece gişeye oynuyor. Gerçi arada bir Dünya sinemasını tadıyoruz ama yetmiyo
  • tnt güzel kanal, kaliteli filmler oluyor. dediğin altyazı sorununu ben hiç yaşamadım. uydudan izliyorum ing seçeneği de var.
    yalnız, reklama giderken çıkan bi kız var ya, boş boş ekrana bakan, acayip sinir oluyorum ona. saçmasapan bişi olmuş. ne güzellik var ne duruş. boyaya batırmışlar suratını
  • quote:

Orijinalden alıntı: JemhoLie*

quote:

Orijinalden alıntı: Akrepabi

Yok artik TNT den de nefret mi edilir. En güzel dizileri, en güzel filmleri veriyorlar. Kaç tane böyle kanal var.

Ben yanlıs anlamısım o zaman kusura bakmayın Tnt yi bende cok seviyordum film acısından heralde bende sorun var tüm filmler sadece ingilizce alt yazısı yok.Fenerbahçe macıda sevinmistim tnt sunucak diye kesilince iyice sinirim bozuldu cünkü tamamen kesilmedi ilk 2 dakika kesiliyordu yine geri geliyordu neyse onunda çözümü var demekki.

Şimdiye kadar TNT'de ingilizce bir program olupta altyazısız hiçbir gösterime rastlamadım. Mutlaka sende bir sorun var dostum. Kanalın kalitesi ise zaten tartışılmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 26 Ekim 2009; 15:48:21 >

• ses ayarlarından türkçeyi seçmen lazım
  • Kullandığınız cihazın sorunu o. Basit bir antenle izlerseniz hiçbir sorun olmaz..

• aslında bir şeyler yapmaya çalışıyorlar ama beceremiyorlar

hele geçenki futbol muhabbeti rezillikti resmen
  • valla tv kartı olanlara birebir bence,ayrıcada kaliteli film dizi ne arasan var, saçma sapan dizi/kadın programı arasında şahsen uydudan seyredebileceğim
    2000 kanal içinde tek izleyeceğim kanal
    dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @RİF_D -- 28 Ekim 2009; 19:23:32 >
  • TNT güzel kanaldır,biz kablo tv kullanıyoruz maçları sorunsuz şifresiz izleyebilmiştim.
  • Yabancı olarak cnbc-e ile TNT' İ tek geçerim
  • TNT de olmasa normal yayında televizyon izlemeyeceğim zaten. Daha Türkiye'ye geleli 1.5-2 yıl oldu verdiği filmlerin sayısı 15-20 yıllık kanallarınkine eşdeğer. Son zamanlarda biraz değişmeye başladı haber falan geldi dizilerin çoğu dublajlanmaya başladı ama olsun. İyidir o
  • Bence gayet iyi bir kanal gerek dizileriyle gerekse filmleriyle nefret etmenizin nedeni bazı futbol maçlarında yapılan karışıklıklarıdr diye umuyorum o saat diliminde bende nefret etmiştim
    Gayet iyi ama bence

• Ben nefret etmiyorum,bazen güzel filmler oluyor.Dizilerini pek takip edemiyorum ama film izlemek için iyi bir kanal.
  • Tüm platformlarda ücretsiz olan kanal kazıkçı digiturk tarafından sinema paketine alınmış
  • TNT film ve dizileriyle 1 numara bence reklamlarıda diğer kanallara göre az ama son zamanlarda pek anlamasamda diji uydu d smart onlara geçmesinden bahsediliyo galiba. acaba şifrelimi olacak? o zaman izleyemeyeceğim. neyse bizde şifresiz başka kanallara bakarız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wintersun09 -- 9 Kasım 2009; 13:01:36 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.