Şimdi Ara

TOBB ETÜ ve Mühendislik (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
1
Favori
2.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam ben makine düşünüyorum. Odtü, olmazsa tobb planlıyorum. Vakıf üni olmasının dezavantajları olabileceğini söylüyorlar. Mesela burslu burssuz ayrımı oluyor mu? Veya stajda falan paralı okuyanlar daha mı öne çıkarılıyor? Ben bunları duysam da kendim pek inanmıyorum açıkçası ama içime bir kurt düşmüyor da değil.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bosum kullanıcısına yanıt
    Tebrik ederim öncelikle sıralamanız için. Vakıf olmasının dezavantajları ne gibi olabilir? Bunları söylerseniz açıklamaları yapabilirim. Burslu burssuz ayrımı olmuyor, akademik anlamda düşünecek olursak burssuz çok tanıdığım var burslulardan daha yüksek ortalama yapan, burs kesilme durumu olmadığı için hocaların bırakma derdi de olmuyor. Staja giderken tercih edilmenin birinci koşulu ortalamanın yüksek olması. Bir şirket seni tercih ederken önce ortalamaya bakar, eğer ki sen direkt şirketle bağlantı kurup ben sizde staj yapmak istiyorum böyle ilgilerim var diye önceden konuşup anlaşabilirsen tabiki direkt seni alabilirler, bu önceden konuşmanın yerini tanıdıklar da alabiliyor çok nadir de olsa. Ama ortalaması yüksek olan birinin stajda kötü bir şirkete gittiğini hiç görmedim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Derebey44 kullanıcısına yanıt
    Hocam mesela 1 dönem kalıp uzatsak bursumuz o uzattığımız dönemde geçerli oluyor mu yoksa para vermemiz gerekiyor mu? O kadar araştırdım ama buna dair bir şey nedense bulamadım. (Büyük ihtimal görememişimdir .d)

Dönem kalması diye bir şey yok zaten, kaldığın dersleri sonraki dönem alabilirsin. Okul toplam 15 dönem ücretsiz okuma hakkı sunuyor, bunların 3 tanesi staj 8 tanesi normal ders aldığın dönemler, yani hazırlık okumazsan 4 dönem okulu uzatabilirsin

• Derebey44 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Bugün yazdım tercihleri artık. Odtü-havacılık uzay-makine- tobb makine şeklinde sıraladım devamı da var tabii de umuyorum bunlardan biri gelir kalbim odtüde ama tobb gelirse üzülmem, hayırlısı olsun :))

Umarım TOBB gelir tanışmış oluruz :)
    Şaka bir yana tabiki gönlünüze göre olsun

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.