Şimdi Ara

TOBB Hukuk (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: only_one

quote:

Orijinalden alıntı: latterrevo

quote:

ben de yazdım. inşallah hepimiz için hayırlısı olur.

Tutacak mi hocam? Siralama nasil?

2500 sıralamam yüzde 50sini yazdım. Sözelden ilk 100 de olduğum için tam burslu sayacaklarmış.

Tobb hakkinda cok cok iyi seyler duydum, okudum bence dogru tercih yapmissiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cologne.de

quote:

quote:

quote:

2500 sıralamam yüzde 50sini yazdım. Sözelden ilk 100 de olduğum için tam burslu sayacaklarmış.

galatasaray hariç tüm hukuklar olurken neden tobb %50 tercih ettiniz hocam ?

TOBB beni ve bir grup arkadaşımı uçakla Ankara ya götürüp tanıtım yapmak istediklerini söyledi. o zamana kadar aklımda ist. hukuk vardı Ankara ya sadece gezmek için gidiyoduk.
    gittiğimizde bölümü ve üniversiteyi anlattılar. Hocalarının çoğu Ankara hukuk tan ayrılan veya hala Ankara hukukta da çalışan hocalardı. diğerleride Bilkent,gazi gibi üniversitelerden gelmişlerdi. kontenjanı devlet üniversitelerindeki gibi 800-1000 değil tam eğitim yapılacak sayıdaydı. Yurtları çok güzel 1 gece kaldık ve çok memnun olduk. spor salonları,yüzme havuzları,duruşma salonları falan çok cazipti. ayrıca bize ilk 100 e sağladıkları imkanlardan da yararlanabileceğimizi söylediler bu da demek oluyor ki aylık 2bin lira burs, tek kişilik odalar ve birçok imkandan bedava yararlanabilme unutmadan ortak eğitim programları da çok ilgimizi çekti. Anayasa mahkemesi,yargıtay,danıştay,meclis gibi devlet kurumlarıyla ünlü avukatlık bürolarında her sene staj imkanı sağlıyor TOBB. o tempoyu kaldıramazsak dediğimizde ise bazı öğrencilerin kendilerini bir yerlerde stajda gibi gösterip evde yattıklarını buna da müsaade olduğunu söylediler. Kısacası gidebileceğim diğer hukuk fakültelerine göre imkanları çok iyiydi hayır diyemezdim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cologne.de

quote:

quote:

quote:

galatasaray hariç tüm hukuklar olurken neden tobb %50 tercih ettiniz hocam ?

TOBB beni ve bir grup arkadaşımı uçakla Ankara ya götürüp tanıtım yapmak istediklerini söyledi. o zamana kadar aklımda ist. hukuk vardı Ankara ya sadece gezmek için gidiyoduk.
    gittiğimizde bölümü ve üniversiteyi anlattılar. Hocalarının çoğu Ankara hukuk tan ayrılan veya hala Ankara hukukta da çalışan hocalardı. diğerleride Bilkent,gazi gibi üniversitelerden gelmişlerdi. kontenjanı devlet üniversitelerindeki gibi 800-1000 değil tam eğitim yapılacak sayıdaydı. Yurtları çok güzel 1 gece kaldık ve çok memnun olduk. spor salonları,yüzme havuzları,duruşma salonları falan çok cazipti. ayrıca bize ilk 100 e sağladıkları imkanlardan da yararlanabileceğimizi söylediler bu da demek oluyor ki aylık 2bin lira burs, tek kişilik odalar ve birçok imkandan bedava yararlanabilme unutmadan ortak eğitim programları da çok ilgimizi çekti. Anayasa mahkemesi,yargıtay,danıştay,meclis gibi devlet kurumlarıyla ünlü avukatlık bürolarında her sene staj imkanı sağlıyor TOBB. o tempoyu kaldıramazsak dediğimizde ise bazı öğrencilerin kendilerini bir yerlerde stajda gibi gösterip evde yattıklarını buna da müsaade olduğunu söylediler. Kısacası gidebileceğim diğer hukuk fakültelerine göre imkanları çok iyiydi hayır diyemezdim

doğru bir tercih diyebilirim o zaman.hayırlısı olması dılegıyle.sonuclar acıklansın tanısalım tobb hukukçuları olarak :))

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: amd1712

Kadro guzel olanaklar guzel. Senede 3 hafta tatil

Tobb da misin hocam?

Gorusmeye gitmistim okul hakkinda.

• İnşallah hazırlık okumayı düşünüyo musunuz?
  • hazırlık zorunlu değil mi?
  • Kazanabilirsek hepimiz ilk gun dh grubu kuralim asiret gibi dolasalim beyler :D

• quote:

Kazanabilirsek hepimiz ilk gun dh grubu kuralim asiret gibi dolasalim beyler :D

• TOEFL verebilirsen geçiyosun diye biliyorum. okulun ilk günü aşiret gibi dolaşmazsak olmaz çömez olduğumuz başka nasıl anlaşılıcak di mi?
  • Tuttu beyler Sizde durum nasıl?
  • yav çok süpriz oldu sakarya geldi bana :)) hayırlı olsun kardes
  • Tobb hukuk kazanan oldu mu ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.