Şimdi Ara

TOBB tıpta okuyan var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burs hangi durumlarda kesiliyor

• Hocam yemeğe aylık ne kadar gidiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jamirakuayi -- 13 Temmuz 2017; 22:45:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyahizenci

Devlette tıp yazmayı neden düşünmediniz

Hocam bir sürü öğrenci içinde boğulmak istemedim yurtdışında bir kariyer istiyorum ve burdaki hocalar öğrenciye daha yakın diye düşünüyorum daha egolu hiçbir hocayla karşılaşmadım laboratuarları gezerseniz zaten anlarsınız devletten farkı her sene bizim okulda plastinasyona katılmak için diğer okullardan bir sürü başvuru oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7B2387607 -- 13 Temmuz 2017; 23:24:55 >
  • quote:

Burs hangi durumlarda kesiliyor

Hazırlık dahil 8 yıl boyunca hiçbir şart olmadan bursunuz devam ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7B2387607 -- 13 Temmuz 2017; 23:24:2 >
  • plastinasyon ne demek cahilliğimi bağışlayın

• Ben de sizin gibi düşünüyorum az öğrenci olması avantaj bence

• quote:

Orijinalden alıntı: jamirakuayi

Hocam yemeğe aylık ne kadar gidiyor?

Ben ilk ay dışardan çok fazla söyledim 700 lira filan tuttu sonraki aylar kendimiz az çok yapmaya başladık maliyet düştü xD Dışardaki fiyatları biliyorsunuz zaten her gün öğlen okulda tavuk yeseniz 9tl kahvaltıdada gene okuldan 10 tllik bir şey alsanız 19 akşamda 10 harcadınız 29*30=780 bu full dışardan yerseniz biraz bir şeyleri kendiniz yaparsanız bu iniyor

• Yemek işi nasıl hocam

• quote:

plastinasyon ne demek cahilliğimi bağışlayın

Şöyle hocam bir kadavrayı çok fazla açarsanız kullanılmaz hale gelir siz bunun yağ taneciklerini vb.lerini plastiğe benzer bi hale getirip kullanılmaz hale gelen kadavrayı gözlenebilir hale getiriyorsunuz inş doğru tanımlayabilmişimdir xD Bu tarz günler düzenleniyor okulumuzda ve diğer okuldan gelen öğrencilere direk bizim öğrencilerimiz eşliğinde akran eğitimi veriliyor bu konu hakkında tanıtım günlerinden bilgi alsanız daha faydalı olur ben daha katılmadım😅

• quote:

Yemek işi nasıl hocam

Okulda iki tane kafe restoran yurttada bir tane var okuldakiler sabahtan 5.30-6 ya kadar açık yurttaki 23 e kadar ilk gelince bunları çok tercih ediyor alışamayınca tabi insan o yüzden ilk ay çok masraf oluyor sonra yurttaki mutfakta kahvaltını ve akşam yemeğini arkadaşlarınla yapmaya başlıyorsun malzemeler ortak alınıyor filan masraf düşüyor ben başladığımda hiçbir şey yapamıyordum şimdi baya şey öğrendiğimi söyleyebilirim

• Anladım hocam benim çok hoşuma gitti hem evime de yakın galiba burayı yazarım

Son olarak ne söyleyebilirsiniz

• quote:

Anladım hocam benim çok hoşuma gitti hem evime de yakın galiba burayı yazarım

Son olarak ne söyleyebilirsiniz

Hocam tercih günlerine kesinlikle katılın başka ünilerede gidin bakın karşılaştırın her okulun artılarını eksilerini yazın başkasının etkisi altında kalmayarak doğru bir tercih yapın☺

• Ankaraya gitmeyi düşünüyorum tercih günlerine İstanbul a vakit kalırsa giderim

• Siz neden TOBB u yazdınız

• quote:

Siz neden TOBB u yazdınız

Benim aklımda iki yer vardı hocam ikisininde eğitiminin iyi olduğuna emindim , Sıralamanızı bilmiyorum ama eminim yüksektir (Bu arada İstanbula Ankaraya gittiğinizde okullara önceden haber verirseniz kalacak yer verme imkanları oluyor) bana sundukları imkanları değerlendirdim ve diğer okulu eleyecek daha büyük eksileri vardı benim için

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siyahizenci -- 14 Temmuz 2017; 15:46:52 >
  • Takip.

• Hoca sayısı yök atlasta az gözüküyor gerçek sayıyıyı okulun sitesinden bulabilirsiniz

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.