Şimdi Ara

TOBB YUZDE 25 BURSLU ELEKTRONİK Mİ BİLKENT MAKİNE MUH Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar sizin dusuncelrinizi ogrenebilir miyim?Bilkent ortami sosyal aktivitesi ve egitimiyle tobbdan iyi gozukuyor.Ailemin durumu cok iyi degil ama kemerleri sikip okutruz diyo.6 milyar kadar para kalcak tobba gidersem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilkent makineden mezun olup işsiz adam görmedim yeminlen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gakkuş Mandalina

Bilkent makineden mezun olup işsiz adam görmedim yeminlen

Cunku daha mezun vermedi ondan olabilir:-D

• Bi kac mesaj ve yorum yaparsanz sevinirim mf4 sirallamam 44k onerilere acigim

• Cevap verelim.

• ben olsam tobb ee yazardım
  • tobb da okuyan biri olarak söyleyeyim.Eğitim kadrolarını/ortak eğitimini vırtı zırtı geçiyorum onları kendin araştırmış olman gerekir zaten.Tobb 2005 yılında kurulmuş bir üniversite olmasına rağmen şimdiki yerini araştırarak görebilirsin.O konuları geçtikten sonra sosyal hayat falan o mevzulara geliyim

Tobb da yaşayabiliceğin sosyal hayat şudur hocam alırsın arkadaşlarını toplanırsın ''Dışarıda'' bir yerde takılırsın gezersin sakaryaya inersin gençlik parkına gidersin kızılaya falan. Yani tobblunun kampüsü ankara belediyesinin alanlarıdır =).Okulun bu kampüs açısından eksik yanı çok rahat giderilebilir hatta en güzel kampüsü de kurabilir ama neden yapılmadığını anlayamadım.Tobb başkanı okula çok para harcıyor eğitim ve binalar konusunda ama kampüs konusunu hep es geçiyor.Bilkentin kampüsünü zaten gezmişsindir ankaranın bir bölümü sanki bilkente ait gibi hissedersin.Ben de düşündüm bilkent mi olsun tobb mu olsun diye kendi yazdığım bölüm açısında tobb a karar verdim.Ha kampüsün eksikliğini çekiyo muyum.Hissetmiyorum desem yeridir.Çok rahat diğer üniversitelere girebiliyorum orada arkadaşlarımla görüşüyorum her gün oturuyoruz falan.Eskiden acı verirdi ama şimdi hissizleştirdi desem yeridir.Tobblu bunu bilerek bu okula gelir zaten.İnsanların korktuğu başka bir şey de bak şu an tarih 25 temmuz ve benim haftaya daha 2 sınavı olan arkadaşım var ve ondan sonraki hafta bile dahi sınavları devam edicek olan arkadaşlarım var.Bu bir yaz okulu değil bildiğin normal eğitim.Bunlardan yakınıcaksan hiç gelme kardeşim hem kendini üzmemiş olursun hem bir pişmanlık duymazsın.Ama bunların göz ardı edilip tobb a gelinmesi için ne tür sebepler olduğunu sen benden daha iyi biliyosundur tercih aşamasını hepiniz araştırarak geçirdiniz.

Hazırlık kısmına da değiniyim tobb milletin ağzı torba değil ki büzesin mantığından yola çıkarak TOEFL sınavını hazırlık atlamak için zorunlu tutar.Ha bilkentte de COPE sınavı var o da 3 aşağı 5 yukarı aynı zorluktadır. Ama bunların tek farkı TOEFL ı ÖSYM nin hazırladığı bir sınav olarak COPE u lise de o branştaki hocalarının toplanıp hazırladığı bir sınav olarak düşün.Her sene bir sürü spekülasyon çıkar COPE ile ilgili Tobb un böyle bir sınav tercih etme sebebi de budur sanırım.Yemekler konusunda bilkentin bazı mekanları gibi asla kazık değildir.Bu bilkentteki çoğu mekanları bilkenti biliyorsan benim kadar tahmin edebilirsin. Benim sana anlatabiliceklerim bunlar başka soruların varsa alabilirim.TOBB da okuyorum ama her üniversitenin içinde neredeyse öğrencisiymiş kadar bulundum :D bu yüzden istediğin açıdan kıyaslayabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: petruccixx

tobb da okuyan biri olarak söyleyeyim.Eğitim kadrolarını/ortak eğitimini vırtı zırtı geçiyorum onları kendin araştırmış olman gerekir zaten.Tobb 2005 yılında kurulmuş bir üniversite olmasına rağmen şimdiki yerini araştırarak görebilirsin.O konuları geçtikten sonra sosyal hayat falan o mevzulara geliyim

Tobb da yaşayabiliceğin sosyal hayat şudur hocam alırsın arkadaşlarını toplanırsın ''Dışarıda'' bir yerde takılırsın gezersin sakaryaya inersin gençlik parkına gidersin kızılaya falan. Yani tobblunun kampüsü ankara belediyesinin alanlarıdır =).Okulun bu kampüs açısından eksik yanı çok rahat giderilebilir hatta en güzel kampüsü de kurabilir ama neden yapılmadığını anlayamadım.Tobb başkanı okula çok para harcıyor eğitim ve binalar konusunda ama kampüs konusunu hep es geçiyor.Bilkentin kampüsünü zaten gezmişsindir ankaranın bir bölümü sanki bilkente ait gibi hissedersin.Ben de düşündüm bilkent mi olsun tobb mu olsun diye kendi yazdığım bölüm açısında tobb a karar verdim.Ha kampüsün eksikliğini çekiyo muyum.Hissetmiyorum desem yeridir.Çok rahat diğer üniversitelere girebiliyorum orada arkadaşlarımla görüşüyorum her gün oturuyoruz falan.Eskiden acı verirdi ama şimdi hissizleştirdi desem yeridir.Tobblu bunu bilerek bu okula gelir zaten.İnsanların korktuğu başka bir şey de bak şu an tarih 25 temmuz ve benim haftaya daha 2 sınavı olan arkadaşım var ve ondan sonraki hafta bile dahi sınavları devam edicek olan arkadaşlarım var.Bu bir yaz okulu değil bildiğin normal eğitim.Bunlardan yakınıcaksan hiç gelme kardeşim hem kendini üzmemiş olursun hem bir pişmanlık duymazsın.Ama bunların göz ardı edilip tobb a gelinmesi için ne tür sebepler olduğunu sen benden daha iyi biliyosundur tercih aşamasını hepiniz araştırarak geçirdiniz.

Hazırlık kısmına da değiniyim tobb milletin ağzı torba değil ki büzesin mantığından yola çıkarak TOEFL sınavını hazırlık atlamak için zorunlu tutar.Ha bilkentte de COPE sınavı var o da 3 aşağı 5 yukarı aynı zorluktadır. Ama bunların tek farkı TOEFL ı ÖSYM nin hazırladığı bir sınav olarak COPE u lise de o branştaki hocalarının toplanıp hazırladığı bir sınav olarak düşün.Her sene bir sürü spekülasyon çıkar COPE ile ilgili Tobb un böyle bir sınav tercih etme sebebi de budur sanırım.Yemekler konusunda bilkentin bazı mekanları gibi asla kazık değildir.Bu bilkentteki çoğu mekanları bilkenti biliyorsan benim kadar tahmin edebilirsin. Benim sana anlatabiliceklerim bunlar başka soruların varsa alabilirim.TOBB da okuyorum ama her üniversitenin içinde neredeyse öğrencisiymiş kadar bulundum :D bu yüzden istediğin açıdan kıyaslayabilirim

kardeş ben tobb bilgisayar müh.(tam burslu) yazmayı düşünüyorum da ingilizce hazırlık sınıfı çok ağır mı? benim ingilizcem biraz zayıfta çok sıkıntı yaşarmıyım acaba okulda...

• quote:

Orijinalden alıntı: leo_messi_55

quote:

Orijinalden alıntı: petruccixx

tobb da okuyan biri olarak söyleyeyim.Eğitim kadrolarını/ortak eğitimini vırtı zırtı geçiyorum onları kendin araştırmış olman gerekir zaten.Tobb 2005 yılında kurulmuş bir üniversite olmasına rağmen şimdiki yerini araştırarak görebilirsin.O konuları geçtikten sonra sosyal hayat falan o mevzulara geliyim

kardeş ben tobb bilgisayar müh.(tam burslu) yazmayı düşünüyorum da ingilizce hazırlık sınıfı çok ağır mı? benim ingilizcem biraz zayıfta çok sıkıntı yaşarmıyım acaba okulda...

İngilizce hazırlık sınıfı ağır mı değil mi yorumunu şöyle yapabilirim.Okul TOEFL sınavı istemektedir hazırlığı atlamak için ve bu sınavdan yeterli puanı alamazsan alana kadar hazırlıkta kalırsın.Okulda senede 3 kere yapılır bu sınav.Ocak ayında temmuz ayında ve eylül ayında.Tobb da çok iyi eğitmenler var hazırlıkta kendim bu sene hazırlık okudum 3 dönemdi 3 kere sınıf değiştirdim 11-12 tane hocayı yakından tanıdım derslerime girdiler gerçekten ellerinden gelen her şeyi yapan insanlar bunlar geçmeniz için her türlü materyali , bilgiyi , imkanı sonuna kadar sunarlar önünüze ama şöyle bir sorun vardır.Çok iyi ingilizce öğrenebilirsin ama toefl sınavında zorlanabilirsin böyle de bir durum var.Ama asla yapılamayacak bir şey değil.Belki birkaç kurstan ingilizceye yönelik değil de toefl a yönelik eğitim alırsan ve kendin de çalışırsan yapılmayacak bir şey değil.Okul yine elinden geleni yapıyor toefl içinde son 1.5 ay okul dershane havasına bürünüyor her gün toefl denemesi çözdürüyolar sonuçlarınızı tek tek paylaşıp sorularınızı tek tek soruyorsunuz.Yani 3 temmuzda toefl var gelin girin olayı değil gerekli ingilizce altyapısını verdikten sonra toefl için ellerinden geleni yapıyorlar.Ha yeterli olur olmaz bu gerçekten senin çalışma disiplininle alakalı.TOEFL IBT veya TOEFL PBT diye aratarak sınavın içeriği hakkında bilgi alabilirsin

• Cevaplar icin tesekkur ederim.Makine muh is sahasi nasildir.acaba?

• Upliyarak

• Merhaba bende tobb yarı burslu makina istiyorum okulun eğitimi bitirdiğimizde bizi kalburüstüne çıkar mı ayrıca yurtdışına master için fln imkan sunabiliyormu?
  • her türlü bilkent tabiki. hem %25 burs öyle büyük bi miktar değil. %50 falan desen düşünülür derdim ama şu durumda bilkent diyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.