Şimdi Ara

TOCA RACE DRİVER 3 ONLİNE OYNAMAK İSTEYENLER

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Toca race driver3 online oynamak isteyen arkadaşlar varsa bekliyorum
    hemen hemen hergün yabancı larla oynuyorum türk arkadaşlar çok az genelde DTM yarışları yapıyoruz ve profesyonel modda oynuyoruz 12 kişi online oynayabiliyor oyun oynanabilirlik açısından çok iyi grafikler gayet başarılı oyuna fransızlar ve almanlar oldukça hakim online yarışlara ilgili olan arkadaşları bekliyorum

• korsan alanlar online oynayamıyor diye biliyorum
  • yüklerken gamespy arcade sitesine üye olursan korsandada oynayabilirsin
    ben çok oynadım dtm yi pek sevmezdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih989

korsan alanlar online oynayamıyor diye biliyorum

oynanbiliyor arkadaşım gamespy 'e üye olmakta gerekmiyor bu oyunu online oynamak isteyenler varsa yardımcı olabilirim
    oyun gerçekten super 2 yıldır oynuyorum ama türkler çok az oyunda özellikle dtm yarışları eğlenceli oluyor

bekliyorum Türk ekibi kuralım hep beraber

• "gamespy e üye olmak gerekmiyor" demek direkt oynanabiliyor anlamını ihtiva ediyor o zamanda yanıltıcı olmuyormusunuz
    sizin aklınızda başka bir yöntemde varsa üye olmaktan başka şu yöntemde uygulanabilir diyebilirdiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: logitech34

"gamespy e üye olmak gerekmiyor" demek direkt oynanabiliyor anlamını ihtiva ediyor o zamanda yanıltıcı olmuyormusunuz
    sizin aklınızda başka bir yöntemde varsa üye olmaktan başka şu yöntemde uygulanabilir diyebilirdiniz

evet doğru direkt oynanıyor her yerde bulabileceğiniz 6 cd veya 1 dvd den oluşan oyunu yüklüyorsunuz ardından tabiki ilacınınıda oynamaya başlıyosunuz
    benim amacım bu oyunda bizde varız diyebilmek almanlar ve franzızlar ve italyanlar bu yarışta başı çekiyor

isteyene dvd ye çekip gönderebilirim
    oyun 3 yıl oldu sanırım çıkalı 1.2.3 serileri
    oyun gerçekten iyi netten oynanabilirlik super 12 kişi ile
    oyun dtm den tutun f1 rally klasik her çeşit aracı kullanabiliyosunuz benim favorim tabiki dtm

• dostum konudan eminsin değilmi
    gamespy e üye olduğun nick ile yarışıyoruz
    o halde üye olmadan nasıl oynanacağını izah edebilirmisin
    bu sorumun cevabını aslında vermişsin
    cevap : direkt oynanıyor
    insanları hayal kırıklığına uğratmamak gerektiğine inanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: logitech34

dostum konudan eminsin değilmi
    gamespy e üye olduğun nick ile yarışıyoruz
    o halde üye olmadan nasıl oynanacağını izah edebilirmisin
    bu sorumun cevabını aslında vermişsin
    cevap : direkt oynanıyor
    insanları hayal kırıklığına uğratmamak gerektiğine inanıyorum

dostum oyunu yükledikten sonra simulatıon optıon bölümüne geliyorsun oradan play online bölümünü seçiyosun ha oraya gelmeden optıons bölümünden önce bayrağımızı seçmeyi unutmuyorsun
    daha sonra f1'e basarak yeni kullanıcı nick alıyosun ondan sonra create bölümünden yeni oyun açıyorsun netin iyiyse tabi veya kurulmuş oyun lara giriyosun online oyun zevkinin tadına bakıyorsun

oyun kendi serverlarından oynuyorsun ha sistem kendisi gamespy a yöneltiyordur onu bilemem
    yani bu işlemleri oyun içinde yapıyorsun
    yardımcı olabildiysem ne mutlu daha ayrıntılı istersen oyunu yükledikten sonra birebir msn veya skyp de yardımcı olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi impossible -- 7 Aralık 2009; 0:02:32 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.