Şimdi Ara

Tod TV Müşteri Hizmetlerine Bağlanma | Bein Connect Müşteri Hizmetleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
2
Favori
51.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende yeni üye oldum F1 ile ilgili hiç bir içerik yok. Satarken var diye sattı, kandırıldım. İptal nasıl ediyoruz?

• Alıntı

metni:
    Formula 1, 10 yıl boyunca beIN SPORTS’ta! Heyecan dolu yarışlar beINSports 4 kanalında; 2024 yılına özel tüm DIGITURK üyelerine hediye! Formula 1 yarışlarını ve sıralama turlarını anlaşma gereği 14 gün yayında tutma hakkımız bulunmaktadır. Formula 1 içeriklerini beIN sport 4 kanalından izleyebilirsiniz.

Tod TV Müşteri Hizmetlerine Bağlanma | Bein Connect Müşteri Hizmetleri

• Another Man kullanıcısına yanıt

Aynısını yaşadım. Çözümlendi mi?

• Selam, dönüş yapıldı.

Paket olarak "Süper Dolu Paketi-Sezonluk Süper Dolu Paketi" nin F1 i kapsadığı teyit edildi.

F1 içerikleri 14 gün tutuluyormuş. Son yarış 28 Temmuz du. Bir sonraki yarış sıralama Cumartesi 23 Ağustos 13:30 da. O zaman tekrar kontrol edebilir denildi.

@mhasturk @alpro hazelnut enjoyer @pharm4vita

• Merhaba, biraz önce uygulama canlı yardım üzerinden görüştüm. Üyelik numarası ile giriş yapmamı söyledi, arka plandada bir sorun olmadığını belirttiler. Bende üyeliğim olmasına rağmen kapsamınızda bulunmuyor uyarısı alıyordum, yarın deneyeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Todtv uygulaması ve web sitesi açılmıyor

• Tod TV Müşteri Hizmetlerine Bağlanma | Bein Connect Müşteri Hizmetleri
    Tod TV Müşteri Hizmetlerine Bağlanma | Bein Connect Müşteri Hizmetleri

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.