Bende yeni üye oldum F1 ile ilgili hiç bir içerik yok. Satarken var diye sattı, kandırıldım. İptal nasıl ediyoruz? |
Tod TV Müşteri Hizmetlerine Bağlanma | Bein Connect Müşteri Hizmetleri (2. sayfa)
-
-
Alıntı
metni:Formula 1, 10 yıl boyunca beIN SPORTS’ta! Heyecan dolu yarışlar beINSports 4 kanalında; 2024 yılına özel tüm DIGITURK üyelerine hediye! Formula 1 yarışlarını ve sıralama turlarını anlaşma gereği 14 gün yayında tutma hakkımız bulunmaktadır. Formula 1 içeriklerini beIN sport 4 kanalından izleyebilirsiniz.
-
Aynısını yaşadım. Çözümlendi mi?
-
Selam, dönüş yapıldı.
Paket olarak "Süper Dolu Paketi-Sezonluk Süper Dolu Paketi" nin F1 i kapsadığı teyit edildi.
F1 içerikleri 14 gün tutuluyormuş. Son yarış 28 Temmuz du. Bir sonraki yarış sıralama Cumartesi 23 Ağustos 13:30 da. O zaman tekrar kontrol edebilir denildi.
-
Merhaba, biraz önce uygulama canlı yardım üzerinden görüştüm. Üyelik numarası ile giriş yapmamı söyledi, arka plandada bir sorun olmadığını belirttiler. Bende üyeliğim olmasına rağmen kapsamınızda bulunmuyor uyarısı alıyordum, yarın deneyeceğim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Todtv uygulaması ve web sitesi açılmıyor
-
Sabah olan sıralama turları yine yok dandik uygulamada.
-
Aynen bende uğraşıyorum sabahtan beri
Müşteri temsilcisi diye birşey yok
Yayin tekrari yok
Cepten Canlı yayından 4. Kanala gireyim geri alayim diyorum paket secenekleri cikiyor
Tv.den canlı yayina bile giremiyorum. Public kanallari bile acamiyorum
Formuladan sogudum son bir yilda
Zaten sunucularda kafa utulemekten baska bisey yapmiyor
Skysport yada azeri gardaslarimizdan mi izlesem diye dusunuyorum
Bakkal daha kurumsal bunlardan. Cevaplara bakın. F1 paketi var bein4'ü geri sar diyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X