Şimdi Ara

Töder-Güvender Sonuç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
2
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen sene mezunlar bu sonuçlarına ne kadar yaklaşık sıralama yaptılar, puan olarak sormuyorum ama gerçek sıralamaları yakınmıydı, güvenderde 27bin töderde 20bininci oldum hedefimde 25bin civari yine bu civar yapabilirmiyim yoksa çok oynar mı yani mesela 230bin kişide 20binse 2milyonda 150-200bin diye mi düşünim yani bu kadar oynamaz heraldede yine çok oynar mı?

• Konu guncel mezun arkadaslarin goruslerini bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim gecen sene toderde 12 -13 binlerde oluyodum gercek sınavda 45 bininci oldum. belki sınav heyecanından falandır ama todere falan guvenme derim ben. bu sene guvenderde 11 bininci oldum inşallah gecen seneki gibi fark olmaz benim de hedef ilk 15. boyle seyleri kafana takma sen yapabildigine bak bi hafta kaldı zaten düşünme bunları eksigin varsa eksigini kapat 3-5 de olsa net artırmıs olursun bunları dusunecegine
  • geçen sene güvender 400, ygs 403
    Bu sene töder 467, ygs de aynı başarıyı bekliyoruz inşallah

Edit: geçen sene todere, bu sene güvendere girmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRONCLAD -- 15 Mart 2014; 2:00:14 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: weatherkicksass

kardeşim gecen sene toderde 12 -13 binlerde oluyodum gercek sınavda 45 bininci oldum. belki sınav heyecanından falandır ama todere falan guvenme derim ben. bu sene guvenderde 11 bininci oldum inşallah gecen seneki gibi fark olmaz benim de hedef ilk 15. boyle seyleri kafana takma sen yapabildigine bak bi hafta kaldı zaten düşünme bunları eksigin varsa eksigini kapat 3-5 de olsa net artırmıs olursun bunları dusunecegine

kardeş bu doğru orantı mı çnkü ben de bu sene töderde 20bin oldum 45bin olcaksak ölelim biz
  • Mertcan. kullanıcısına yanıt
    doğru orantı olsa 80 binlerde olurdum kardesim :D takma kafanı dedigim gibi calısmana bak sen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ÖZDEBİR 2 NETLERİNİZ
    3 yıl önce açıldı
    Apotemi Tyt Fen Bilimleri Özet
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.