Şimdi Ara

TÖDER SONUÇLARI TM'LER GELSİN (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
4
Favori
7.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Biraz geometri . Biraz türev integral ve sağlam ygs ile 25 yapılır o zaman hocam.
  • Ne alaka hocam herkes kendi yoluna bakar yıl sonunda ayrıca ben burda sosyal sorularının kolay olduğunu dile getirdim
  • Hocam coğrafyam tam diğerleri eksikti.Düzenli soru çözüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLordMan

Biraz geometri . Biraz türev integral ve sağlam ygs ile 25 yapılır o zaman hocam.

Kesinlikle.Eski sistemdeki mat ile karşılaştıramamak lazım.Hani bu yıl 25 eski sistemde 50 yapmaya benziyor demek gibi karşılaştırmalar.Daha kolay 25 30 yapmak eski sistemde 45 50 yapmaya göre.
  • AnqelTR kullanıcısına yanıt
    x

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebloog -- 31 Ağustos 2018; 20:26:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebloog

Selam ben sayısaldan mezunum hedefim bilgisayar mühendisliği ama ekonomi bölümüne de kendimi yakın hissediyorum. TM sıralamam 15k, mf4 36k idi.

Töderde tyt'de 2500, sayısalda 6000 olmuşum. TM sıralamam 300. Valla bırakıp edebiyat mı çalışsam diye düşünmeye başladım, bu sıralamam ne gösteriyor sizce? Gerçekçi mi yoksa şansa ve insanlar henüz edebiyat bilmediği için mi böyle geliyor? Özdebirde de buna yakındı sıralamalarım.

Netlerim
    Türkçe 38d 2y
    Mat1 35d 2y
    Sosyal 19d 1y
    Fen 15d 4y

Mat2 29d 4y
    Fen 24d 9y
    Edebiyat 13d 5y
    Tarih 10d 0y
    Coğrafya 6d 0y

Sayısal netlerine yorum yapmayacağımfakat tm netlerin mükemmel bu netleri yapabilen tm ci yok ki.30 mat neti ile ilk 1000e girersin edebiyata da biraz bakarsın tamam.Zaten edebiyat azaldı artık büyük yazarlara çalışman yeterli olacaktır.

Ama tabi gönlünden geçen bilgisayar mühendisliği ise sıralamayı falan boşver

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Av. Harvey Specter kullanıcısına yanıt
    O isler oyle olmuyor hocam ben sayisalciyim ama ilk tercih bogazici iktisadi ve idari olmazsa tıp zaten sayisalcilardan hedefi yuksek olanlar minimum tm ciler kadar sosyal yapiyor

• Garip valla hocam ikisi de biribirinden farklı bölümler neyse hocam iyi çalışmalar size hayırlısı neyse o olsun.
    Size de hocam

• up
  • AnqelTR kullanıcısına yanıt
    Edebiyat azaldı derken?
  • Tr 36-3

Mat 36-3

Sos 18-2

Edebiyat 33-7

Mat2 26-8

Edebiyata henüz başlamadım integral-dizi-parabol-karmaşık-çemberin analitiği eksik nasıl sizce hukuk olur mu?

• RhyN kullanıcısına yanıt
    Hocam netlerimiz çok yakın siz beni TYT de geçmişsiniz ben sizi AYT de.Netler gayet iyi mat2 de 30 üstüne çıkarsa İstanbul Hukuk olur hocam
    hocam şıklarında tenasüp tezat olan sorunun cevabı neymiş bende kitapçık yok bakamıyorum
  • Tyt

37.50 Turk

34.00 mat

16.25 sos

15.25 fen

AYT

37.50 edb

29.25 mat

-----------------

Bakalım nasıl bir sıralama gelecek

• waitforit_123 kullanıcısına yanıt
    İntak hocam e şıkkı
    hocam teşekkürler de o soruyu demiyordum. bir tane daha söz sanatları sorusu vardı tenasüp ile tezat arasında kalıp tezat demiştim ona bakar mısınız ? tekrar teşekkürler
  • waitforit_123 kullanıcısına yanıt
    Şimdi gödüm hocam o soru tenasüp olucakmış.Valla ben de ikisi arasında gittim geldim ama tenasüp yaptım belirgin bir fark yoktu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IST_PSY

Edebiyat azaldı derken?

Edb soru sayısı azaldı.

• türkçe 35
    mat 40
    sosyal 13.75
    fen 15

edebiyat 30
    mat 33.75
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.