Şimdi Ara

toefl için bilinmesi gereken kelimeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar çok fazla kelime var cidden mesela mutluluk deseniz size happiness derim ama bliss de mutluluk demekmiş yani böyle bütün kelimeleri bilmek gerek mi ne bileyim mesela chimney baca demek bilmesek olur mu bu kadar detaylı?

• yani otun b.kun ingilizcesi işte düşünün bin tane zımbırtı var dünyada mesela kürdan veyahut cımbız böyle şeyleri bilmek şart mıdır?
  • Güncel makalelerde kullanılan kelimler kullanılır genelde. Kaplan, Barron's, ETS'nin resmi kitapları ve 400 must-have words gibi kitaplardaki dağarcık yeterlidir. Ortalama 5000 kelimeyi aktif kullanan birisi samimi söylüyorum 90'ı rahat zorlar.Zaten farkında olmadan aslında çok kelimeye sahip oluyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pena kutusu

Güncel makalelerde kullanılan kelimler kullanılır genelde. Kaplan, Barron's, ETS'nin resmi kitapları ve 400 must-have words gibi kitaplardaki dağarcık yeterlidir. Ortalama 5000 kelimeyi aktif kullanan birisi samimi söylüyorum 90'ı rahat zorlar.Zaten farkında olmadan aslında çok kelimeye sahip oluyorsunuz.

Hocam barron's TOEFL kitabı dışında kullandığınız memnun kaldığınız ve önereceginiz kaliteli kitaplar mevcut mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaplan var. Yeni başladım. Zorluk seviyesi biraz daha yüksek gibi geldi. Soru tiplerini güzel açıklamış, ayrıca bolca örnek var. Yalnız bunun bilgisayar yazılımı yok ama ses cd'si var.

• quote:

Kaplan var. Yeni başladım. Zorluk seviyesi biraz daha yüksek gibi geldi. Soru tiplerini güzel açıklamış, ayrıca bolca örnek var. Yalnız bunun bilgisayar yazılımı yok ama ses cd'si var.

Açıkçası ne kadar zor olursa o kadar iyi benim için. Bu kitap kıyaslarsan hangisi daha zor olur peki ? Ben gidip bu ikisini alayım o zaman.

• Şimdilik kıyaslamam için erken ama Kaplan daha zor. Biraz daha bu kitapları kullandıktan sonra tam olarak bir yargıya varabilirim.
  • quote:

Şimdilik kıyaslamam için erken ama Kaplan daha zor. Biraz daha bu kitapları kullandıktan sonra tam olarak bir yargıya varabilirim.

Kullandıktan sonra bilgilendirseniz sevinirim. Bu iki kitap dışında bir öneriniz var mı peki?

• quote:

Orijinalden alıntı: DeAndre

quote:

Şimdilik kıyaslamam için erken ama Kaplan daha zor. Biraz daha bu kitapları kullandıktan sonra tam olarak bir yargıya varabilirim.

Kullandıktan sonra bilgilendirseniz sevinirim. Bu iki kitap dışında bir öneriniz var mı peki?

Bu 400 kelimeye mutlaka çalışın.

http://list-english.ru/pdf/400.pdf
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DeAndre

quote:

Bu 400 kelimeye mutlaka çalışın.

http://list-english.ru/pdf/400.pdf

Teşekkürler. Hemen indirdim. İyi çalışmalar diliyorum.

• Herkese merhabalar, IELTS ve TOEFL konusunda profesyonel bir öğretmen olarak, yazılarınızı değerlendirme ve feedback çalışmalarını (yanlışlarınızı düzeltmek, aslında olması gerektiği şekilde tavsiyeler ve örnekler yazmak şeklinde) profesyonel olarak yapıyorum. İlgilenen olur ise b.yagci@hotmail.com adresime mail atarak bireysel bilgi alabilirler.
    Ayrıca bu tür bir çalışmayı kelime çalışmaları / reading çalışmaları/ listening çalışmaları için de ayrıca yapabiliyorum. İlgilenen herkes bana mail atabilir.
    Not: Özellikle belirtmek isterim ki: IELTS ve TOEFL hazırlıkları Genel İngilizce eğitiminden çok farklıdır ve bu hususta sadece İngilizce bilmek& native olmak gibi özellikler yetmez. Bu, yıllara yayılan bir emektir ve NEYİ, NASIL, NE KADAR AKTARACAĞINI bilmek zaman ve çaba ister. Bu açıdan, eğitmen & kurs vs seçimlerinizi yaparken İNGİLİZCE BİLMEK ile ÖĞRETMEK arasında fark olduğuna inanan kişileri seçerseniz, başarıya ulaşırsınız.

Saygılar sunar, herkese IELTS veya TOEFL gibi kıymetli sınavlar serüveninde başarılar dilerim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.