Şimdi Ara

Toffifee çikolata 12,90lira yerine 7,95lira (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
4.511
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • A101 ,bim,şok merdiven altı taklit ürün gibi ambalaj farklılıklarından şüpheleniyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tr ye gelen toffife maaalesef farklı,kalitesiz.
  • Tadının farklı olma nedeni genelde kötü saklama şartları ve bayatlamış üründen dolayı,a101 de skt yaklaştıkça ucuzluyor.Almazsanız 5 liraya alabilirsiniz yakında.
  • Toffifee çikolata 12,90lira yerine 7,95lira

MIGROS tek seferde 12lira üzerine 2 MONEY veriyorum diyor.. bu durumda tanesi 6,95 lira oluyor diyebiliriz

• Yurtdışında yediğim en kötü çikolata tarzı üründür. Türkiye'deki eşdeğeri bim, a101deki merdiven altı çikolatalar gibi değerlendirilebilir.

Türkiye'de iyi olarak görülmesi ülkenin ne kadar düştüğünün göstergesi resmen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serden

A101 dekinin sahte olduğunu nerden biliyorsunuz? Bunun imkanı varmı? adamdan şırıngayla kan alırlar..A101 in 9000 şubesi var,bu riske girermi?
    A101 de bim de daha onceden zeytinyagindan tereyagindan tut baska baska urunlere kadar kendine fason urettirdigi urunlerde sahte iceriklerle mal satti. Zoncir olmalarina bakmayin. Kucuk bi ureticiye marka sagliyorlar ucuz kalite mal urettiriyorlar aciga cikinca da ureticiyi batirip baska bi ureticiye is veriyorlar.

He ustune sahte marka basacak ya da sahtesini satacak kadar ileri giderler mi? Daha onceden bim sahte apple aksesuarlarini orjinal diye satmisti. Neden olmasin?

• Ulan burda atıp tutacağınıza gidip biriniz bakıp incelesin a101 deki çikolatayı. a100 deki ürün 12 küsür lira ve alaman çaklıtı
  • quote:

Orijinalden alıntı: dekareme

Ulan burda atıp tutacağınıza gidip biriniz bakıp incelesin a101 deki çikolatayı. a100 deki ürün 12 küsür lira ve alaman çaklıtı
    Suan 9.95

• Jeopol kullanıcısına yanıt
    Yurtdışını kendi ülkenden daha çok benimsemişsin belli ne acayip insanlar var ya kendi ülkesini kötülüyorlar

Bu arada Türkiye’ye bu çikolatayı tek bir firma dağıtıyor bimdeki de aynı a101deki de aynı migrostakide aynı kötü diyenlerinki mağaza psikolojisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kal42kal42 -- 14 Aralık 2019; 23:39:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iyisi varken çürüğü ne yapalım?

Bu kötüyü korumacı kafayla daha beter olursunuz

Ben ürünü falan savunmuyorum ama tek firma veriyor Türkiye’ye zaten hepsi Almanya’dan geliyor el altı olmaz

• A101dekini almayın. Bayat. Çok sevdiğim bir çikolata alman malı. a101 hayal kırıklığı yarattı.
  • şu lastik gibi şeyin nesi meşhur çok merak ediyorum. buna benzer pestil ki onuda pek sevdiğimden değil bundan daha güzel bence. seneler önce deneyip kara listeye alıp yüzüne bile bakmadığım bişey işte

• Ben el altı demiyorum. Yurtdışında alt seviye olan çikolatalar burada fakirlikten üst seviye görülür olmuş diyorum.

Buna üzülüyorum

• Şu an Almanya'da da indirimli olarak 0,99 cente satılıyor. Bence seven için iyi fiyat. İndirimsiz fiyatı 1,20/1,40 € arası değişiyor.

Toffifee çikolata 12,90lira yerine 7,95lira

• quote:

Orijinalden alıntı: Poyrito

Sanırım glutensiz bu çikolata bilginiz olsun.
    Yani gluten hassasiyeti olan arkadaşlarınıza alabilirsiniz.
    Altındaki katman hakikaten undan yapılmış bir şeyi anımsatıyor ama una dair bir şey yok ben de ilk yediğimde şaşırmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞokBıçaklıZed -- 16 Aralık 2019; 4:1:38 >
    hocam sen rahatsız mısın.. kaç gündür laf sokup duruyorsun.. alt tarafı çikolata yahu..

not: almanya'da doğdum.. esas türkiye'deki aburcuburlar feci vasat ama haberin yok!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antique -- 16 Aralık 2019; 4:49:26 >
  • antique kullanıcısına yanıt
    Ben ne diyorum peki?

Bu çikolata Almanların, Avrupalıların kaçıncı sınıf çikolatası, onu söyle.

Durum o kadar kötüleşmiş ki yabancıların kötüsü burada iyi olmuş.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.