|
TOGG hesabından müjdeli paylaşım (4. sayfa)
-
-
Biri arkadaşa testlere giden, İstanbul Park'ta kullanılan, Osmangazi yolunda görüntülenen araçların İtalya'dan alınan prototipler değil, Gebze Bilişim Vadisinde üretilen test araçları olduğunu söyleyebilir mi? Cahillik paçalardan aıyor...
-
Dar ve orta gelirlilere hitap eden haberleri yapmayın. Mesela amiral telefon, mesela akıllı cihazlar, otomotiv haberleri, mesela ekran kartı bunları da yapmayın DH. Cenk öyle istiyor... Haber yapmayın yani..
-
2018'de başlayan projeye seçim yakın diyen biri gelmiş....
-
50000 araç çıkınca oy veriyorsun yani. Daha az sayıda üretilirse oy vermiyorsun yani. Herşeyi oya bağlayan tayfa gelmiş...
-
Premium segment Volvo'nun her kesime hitap ettiğini söyleyen bir arkadaşımız varmış. Zuhahahaha
-
Türk Tarihi bir çok padişah, hükümdar, devlet adamından mevcuttur. Hepsi bizim içi değerlidir. Senin gibi atalarımıza hakaret edenlere çanak tutan DH yönetimini tebrik ediyorum...
-
Dedi Mustafa ve bilemedi...
-
Hergün gelip et süt yorumumu yapıyorsun yoksa bir önceki yorumunu unuttun mu kanka? TOGG vs ET demagojin sayesinde kıyasımız budur...
-
Aynen öyle istemiyorum. 2018 de ilk tanıtımını yaptıklarında sözde uygun fiyatlı halk arabası olacaktı. Gördük ne olduğunu. Sizin mide yalana dolana alışkın ama herkes öyle değil işte.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aramızda v40 s60 gibi nispeten alınabilir arabaların varlığından habersiz olan zat-ı muhteremler varmış hohahahaha
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_hornet -- 22 Temmuz 2022; 16:40:40 > -
Hala bu arabanın üretilip satılabilecegine inanan saflar var. Dşk geçiyorlar.
-
2018'de tanıtımı yapılan uygun fiyatlı halk arabası haberini ve detaylarını yetkili ağızdan yapılmış şekliyle alabilir miyim? Aksi halde neticemle güleceğim
Sıfır V40 ve Sıfır S60 fiyatı alabilir miyim? Sarı sayfadan olmasına gerek yok liste fiyatı kabulümdür. Cevap veremeyip konuyu sulandırıp çarptığın zaman seninle eğlencem. Şimdi değil. Yavaş yavaş alıştıra alıştıra. Benim eğitim yöntemim böyle Adam Volvo diyor sonra bana 5-6 senelik ikinci el arabaların piyasasına göre yorum yapıyor. Şaka değil gerçek. Benim gibi doğru bilgi peşinde koşanların sayesinde böyle tipler türedi ne yazıkki
Dşk ne demek kanka? Araba 1 adet bile üretilip satılırsa demekki o DŞKdan seninle mi geçilecek?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X