Şimdi Ara

TOGG iş başvurusunda (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Niye kimse türk markalarını geliştirme derdinde değilde, sosyal medyadaki küştüre uyup eleştirme derdinde?

Hor görmekten başka bişi yapmaya çalışsanız keşke

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pastacii kullanıcısına yanıt
    Anlatmaya çalışmayın
    Cb zihniyetten bahsederken cidden bazen abarttigini dusunuyordum ama adam hakliymis
    hocam wolksvagen de elektrikli otomobil yapacak o yaparsa
    Bunlar öve öve bitiremezler hatta altına da sey yazarlar almanyada asgari ucretle şu kadar ayda alinirken bizde daha fazla ayda sliniyor diyecekler
    Avrupada üretilen arabaların parçaları tükiyeden giderken laf etmez hocam bunlar ya da aksarayda mercedes araba üretirken türk malı olması lazım ama anlatamazsın hocam bunlara bunlar genelde "aydın insan" oldugu icin her seyi bilirler hem zaten prototip disarida uretildi fabrikanin turkiyedede uretime baslayacak ins.
    Edit: Bu sene sonunda ya da 2021 in ilk çeyreğinde yerli uydumuz uzaya firlatilacak spacex ile ozmnda acaba uzay ve havacilik muhendisligine ilgi gosterip yine yurt disinda f uretildi ya da amerikada firlatildi felan bu da tutmaz diyecekler o zmn acilacak konunun cevabini da simdiden veriyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 316931 -- 19 Temmuz 2020; 21:52:49 >

Hoşgeldin çomar arkadaşım bizde tam kalkıyorduk

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TheBlackWaWe T kullanıcısına yanıt
    Tam olarak neresi doğru değil? Sen işveren olsan böyle bir iş için adı duyulmamış üniversitenin mezunu yerine saygın bir üniversitenin mezununu tercih etmez misin?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GayrimeşruDanışmanıÖzgür kullanıcısına yanıt
    Terbiyesiz

Kayıt tarihi 9 temmuz olan çomar kardeşim yks kasmaya devam ileride kpss kasarsın devlete kapağı attın mı senden iyisi yok

Büyük resmi gördün

• 316931 3 kullanıcısına yanıt
    Merhaba troll çomar kardeşim siz hamurla beslendiğiniz için göremiyorsunuz ben yardımcı oluyorum size

• Theonewithoutlife kullanıcısına yanıt
    sanmam

Yakın bir tarihte kayıt oldugum troll oldugum anlamina gelmez uzun zamndir buradan faydalaniyorum ama derslere mani olmamasi icin kayit olmamistim

• Neye şaşırdın ki birçok büyük holding ve şirket iş başvurusunda her zaman reputable üniversitelere öncelik verir bunun kadar normal bir şey yok

Son 20 yıldır havlayan da sizsiniz ama 🤪🤣 kudur

Yani sence uni sinav siralama midir herşey asil mesleki eğitim unide görülüyor orada başarılıysa niye uni sinav yuzunden ise giremesin su işe sig bakmayin o zaman turkiye 1. Olan istedigini yapsin boyle bi mantigin var hayir basarisiz olursa kainat 1. Side olsa onemsiz

• Kim saygın üniversite öğrencilerini istemez ki?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.