< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TOGG T10X KURADA ÇIKANLAR - ANA KONU (2. sayfa)
-
-
Geçen biyerde okumuştum. Devlet bankasında çalışan biri demişti, kendi ekranlarına togg ile ilgili kredi seçeneği düşmüş ama şuan altyapısı hazırlanıyormuş. Çok uygun oranlarda olacak falan diyordu. Bence teslimatlar netleşince kredi paketleride açıklanmay başlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şu teslimatlar netleşse artık. İnsanlar ona göre plan yapıyor. Sözde bu hafta içi netleşecek diyorlardı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben bu hafta netleşeceğini düşünmüyorum süreç zaman alabilir gibi
Bu ay teslim alacaklar var yalnız
Benim bildiğim bireysel kullanıcıya temmuzdan itibaren tealimat
Uzun menzil Nisan'dan itibaren.
Ben onu bilmiyordum reis ben bireyseli temmuz diye kalmış aklımda
Adet az olur Nisan için ancak başlayacak bu ay.
Kaput altında eşya koymalık yer yok değil mi? Ben de videolarda göremedim bir türlü. Hidrolik fren yağı, silecek suyu, soğutma suyu ile ilgili dolum yerleri, sigortalar, kontrol devreleri haricinde bir dünya boşluk olması gerek mantıken.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fırat.ç. -- 5 Nisan 2023; 16:36:25 >
He ben v1 siparişi verdiğimden altta temmuz yazıyordu ordan öyle yer etti heralde.
E zenginin hali başga oluyor toggu bile erken geliyor 😂😂
Twitterda yayınlanan bu montaj videosu var balanım yayınladığı hani bant yok fabrika yok dediği. Orda gözüküyor kaputun altı gayet net olarak. Doldurmuşlar bişeylerle boş değil okadar
Sıralama tam olarak çekiliş sırasına göre de olmayacak. Üretim planlaması ve seçilen konfigürasyon baz alınarak +- az da olsa değişebilir sıralamalar. Bu nedenle tahmini teslimat zamanını erkenden açıklamaları lazım.
Valla heyecanla beklemekteyiz bakalım neler olacak. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun, allah utandırmasın inşaallah
Bana da çıktı 19594. sıradayım son alacaklardan :) Korkum fiyat çok değişir mi yoksa buralarda mı kalır bilmiyorum. Bekleyip göreceğiz bakalım.
-
Ödemeyle ilgili inşallah dediğiniz gibi bir durum vardır bakalım heyecanla bekliyoruz süreç nasıl ilerleyecek
tesla varken , vestel ekran ,bosch marka motor, çin malı piller, büyük kumar valla.
-
En alınabiliri long range boş pakette olsa arada 400.000₺ var. Kişinin para durumuna göre değişir. Teslanin alinabilirligi sadece köklü yapılaşmasından, yoksa araba çok tipsiz.
Şimdi bu asil ve yedekte çıkanlar iptal edemiyor mu? İptal seçeneği yok. Tesla gibi iade yapılmayacak mı 60.000₺?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkamacar -- 5 Nisan 2023; 19:38:11 >
Almazsak paranın iade edileceği belirtilmişti. Teslada vazgeçersen 10k yanıyormuş
Evet Tesla 10.000₺’yi iade etmeyeceğini ibraz etmiş zaten. Togg’da iptal seçeneği vardı artık yok.
19.824 asil sıra ile v2 uzun menzil ses ve panaromik cam tavanli kapadokya renk.ile bende beklemedeyim. ins bize sira gelene kadar fiyat cok yukselmez ve guzel bir kredi kampanyasi duzenlenir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X