Şimdi Ara

Togg'un Adaptif Sürüş Paketi fiyatı belli oldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
0
Favori
8.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tesla dahil, Opel, Citroen, vw. Hepsinde bedava. Tesla tam otonom sürüşü ücretli satıyor. Ama o bununla aynı değil.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zaten olması gereken özelliği birde lütuf gibi parayla satmaya kalkıyorlar çingene usulü satış yapıyorlar arabada bu özellik var ama bu kadar para verirsen kullanabilirsin. Araba da. Bu donanım varsa neden para istiyorsunuz, zaten bu insanlar size güvenip bu aracı almış mağdur etmeyin bari.

• Mersin(Caretta) kullanıcısına yanıt
    Soru sormuş cevap verdim. Yalan mı söyleyeyim. Cevapta vermeyelim sizin gönlünüz olsun

• Kaz var mı kaz yontulacak kaz aranıyor. Yakında her silecek çalıştırmaya 5 tl para ödemesi çıkarsa hiççççç şaşırmam.

• Kia Hyundai grubunun özellikleri kırpıp kuş gibi araçları satmasına göre yine de iyi. En azından alabilme ihtimalin var. İşine gelmez ise almazsın. Bmw de her şeyin paketi var. Bu işler böyledir. Pek yadırgamadım. Sitede tesla dan fazla var ve kullananlar memnun. Şahsen ben Model Y SR kullanıyorum ama Togg da beğendiğim bir araç. Hükümetin desteklemesi kutuplaşsn toplumda araca bir önyargı yarattı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mb'de çoğu araçta paranla bile alamıyorsun...alabildiğin araçlarda da aylık abonelik ödüyorsun.

bazıları demiş aracın fiyatına neden dahil etmiyorlar diye. kullanmayacaksam neden para ödeyeyim? bu kullanmadığım sunroofa para ödemek gibi, ama sunroofsuz araç yok çoğu üst donanımda. en azından burada tercih şansın var.

• gecceanduana kullanıcısına yanıt
    Elbet Eleştiride Bulunacaksın... Haberle Yazdığın Yorumu Bağdaştıramadım... Parayla Güncelleme Olur mu vs vs. Olabilir... Ancak direk yerli milli vs. noktasına nasıl vardın anlamadım... Bu zamana kadar yerliliği, milli olması yeterince eleştiri konusu oldu...
    Bende Bir Yorum Ekleyim... Emekçi Alın Teriyle (faiz vb illegal para kazananları değil) yerli malı anlamıyorsa benim gözümde ne yeridir nede millidir...

• Neden elektrikli ve/veya yazılım ile yönetilen bir otomobil alınmayacağının ikinci örneği, ilk 30 boyunca deneme, o da aracı yeni alırsanız canımcığım... Düşünsenize bu markalar bir de etten püften markalar, Mercedes yapınca dalga geçmişlerdi, demek ki Ferrari, Bugatti falan yapınca ortalık bir birine girecek....

• lterlemez L kullanıcısına yanıt

bu işin elektrikli araç olmasıyla ne alakası var? aynı servisler benzinli araçlar için de sunuluyor...

• webumut kullanıcısına yanıt
    Aynen, otomobil konusunda genel sinir olduğum ve özellikle YERLİ OTOMOBİL konusunu açmamın nedenlerinden birisidir. Ülke şartlarına göre üretirsin, diğer özellikleri seçenek olarak sunarsın. Yerli otomobilin amacı zaten odur. "Abi, Amerikan Arabaları kamyon gibi, binilmez ya" demesi kolay ama "acaba neden kamyon gibi yapıyorlar" diye sormaz. Bir başkası da "Japon arabalarının altı hep sürtüyor ya" der ama nedenini sorgulamaz ve ülkeye bin bir zorlukla ithal edilen arabalarda ne yan ayna ne de ön/arka camlar standart ısıtmalı olmaz, çünkü ülke yeri geldiğinde batısı ile birlikte buz tutabilir, buğu yapabilir. Ya da çok hızlı gider, refleks gösteremez, frene zamanında ve/veya uygun basamayıp durumaz ama sen adaptif frenlemeyi "OPSİYONEL" sunar iken gibip UTTS'yi zorunlu kılar, arabanın değerini düşürecek şekilde monte ettirir ve parasını da vatandaştan alırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lterlemez -- 25 Mart 2025; 21:28:34 >

• Mersin(Caretta) kullanıcısına yanıt
    Beni bi sen anladın, sende yanlış anladın

• Komik geldi nedense

• Çok saçma dur-kalk için para mı verecek millet. Tesla gibi kendi kendine park etse. Telefondan felan park etsen hadi neyse. Bildiğim kadarıyla kendi kendine de şerit değitiremiyor. Şuanda durabilen adaptif hız sabitleyici 1.5 Milyon ₺ üzerindeki neredeyse bütün saraçlarda zaten var olan bir özellik.

Togg para kazanmak istiyorsa mühendisliği çok başka farklı olan sedan bir araç yerine . Tiguan-Tayron Qashai-X-Trail 3008-5008 gibi Aynı platformda uzatıp kısaltrak 7 kişilik SUV a olmalı. Sonra ucuzluk için Mokka 2008 T-Cros

• YouGotThatRight kullanıcısına yanıt
    "...elektrikli ve/veya yazılım ile yönetilen bir otomobil...", ayrıca normal bir araçta ya vardır ya yoktur, elektriklide var ama yoktur.

• Asgarî ücretli 2 aydan daha kısa sürede adaptif sürüş paketi sahibi olabilir.
    Bence gayet uygun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çalıştığım şirkette kullandığımız 2024 model zz marka araçta adaptif hız sabitleme, adaptif dur kalk, şerit ortalama, kör nokta daha bir dünya adas özelliği var. Aracı alırken xx donanım seviyesinde alıyorsun sonra şunu yazılımla açarım ama bu kadar para isterim demiyor. Bu özellikleri istemiyorsan daha ucuza yy donanım seviyesi var zaten. Paran yetmiyorsa onu alıyorsun. Ama aldığın en üst donanım seviyesinde olduğunu bildiğin araca aslında senin aracında şu donanım da vardı ver parayı açayım denirse alışık olmadığımız bir ticaret olur bu. Şahsen yadırgarım.

• Aracı yüksek/büyük olan ve Sağ şeritten giden ağabeylerimiz ve kardeşlerimiz sizlere gerekmedikçe en sol şeridi meşgul etmediğiniz için teşekkür ediyorum.Bunun dışında bir otomobil yüksek tonajlı ve otomobillere kıyasla yüksek dorseli/ kamyon/tırlar , otobüs, midibüs gibi araçlar (otomobillerden yüksekte kalan araçları sollarken) sağdaki hız ve saire tabelayı okuyamayan sisteme bi çare bulunmalı…sol tarafa da tabela okunur şekilde yerleştirilmeli ya da başka bi çözüm olmalı.. bazı kamyon, tırlar ve otobüsler yarışırken veya birbirini 1km/s hızla geçmeye çalışırken arkada acil hastası olan, işi olan ve hız sınırı nispeten büyük vasıtalardan daha yüksek olan; ambulans otomobil motosiklet gibi küçük araçlar için düşünceli olalım.sizlerin iki üç şeridi kapattığınız otoyollar sadece sizin değil ve hızınızın sınırlarına göre gidin lütfen rica ediyorum trafik terörü oluşturmayalım!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brabus_900 -- 25 Mart 2025; 23:22:34 >

• Vatanımıza milletize hayırlı uğurlu olsun zaten alan kesim için önemli olan yerlilikti. Bence fiyat az. Çok uygun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 26 Mart 2025; 0:30:3 >
    Boş bir yorum

Kardeşim Seni Çok İyi Anlıyorum... Allah a Emanet

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.