Şimdi Ara

TOGG üretildiği şehrin takımına sponsor oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TOGG üretildiği şehrin takımına sponsor oldu
    Türkiye'nin küresel otomotiv markası haline gelen Togg, önemli yatırımlarla hayata geçen üretim tesisinin bulunduğu şehri unutmadı. Şampiyonluk yaşamış Bursa şehrinin futbol takımına sponsor oldu. 

Togg ve Bursaspor

Bulunduğu bölgeye değer katma mottosuyla hareket eden Togg, Bursa şehrinin şampiyon takımı Bursaspor ile iki sezonluk sponsor anlaşması imzaladı. Sponsorluk kapsamında Togg, Bursaspor Matlı Stadyumu Kuzey Tribünü’ne ismini verdi ve şort sponsoru oldu. 

Ayrıca Bkz.Togg T10X için Eylül ayına özel yüzde 0 faizli kredi kampanyası başladı

TFF 3. ligde mücadele eden Bursaspor'un Karşıyaka Spor Kulübü ile karşılaştığı maçta, takımın renklerine bürünmüş Togg modeli stadın içerisinde ve dışında sergilendi. 

Togg Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı ile Togg CEO’su M. Gürcan Karakaş, Bursaspor Kulübü Başkanı Enes Çelik ve Bursaspor Genel Müdürü Hüseyin Yeşilkavak, stadyumdaki sponsorluk törenine katıldı.

• Kazandıkları parayı, ettikleri kârı; Togg’u yerlileştirme sürecine ve fiyatları daha uyguna çekmeye harcasalar iyi olurdu. Daha küçücük ve genç bir şirketsin erken böyle lüks harcamalar için. Halkın otomobili Togg böyle lükse para harcayarak; Togg fiyatlarının artmasına ve ulaşılamaz seviyeye yükselmesine katkıda bulunur. Bunu bir gelenek haline getirmeyin, madem başladınız maksimum 1 yıl yap sponsorluğunu sonra sal gitsin.
  • Show devam etmeli..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belli kitleye 2 yıl fabrikanın olduğuna inandırmakla geçti bu milletin ömrü :D

• Başka takım mı bulunamadı, bursa spor bence şimdilik hak etmiyor

• Güzel BMW nasıl ki Real madridli oyunculara araba veriyorsa Cupra nasıl ki Barcelona ya sponsor ise Togg da oyunculara araç vermeli olması gereken olmuş

• Bence doğru bir hamle değil. Togg'un böyle bir reklama ihtiyacı olduğunu hiç düşünmüyorum.

• Bursa Spor ne ya! Daha iyi bir takıma sponsor olsaymis keşke. Galatasaray gibi

• Kazandıkları parayı, ettikleri kârı; Togg’u yerlileştirme sürecine ve fiyatları daha uyguna çekmeye harcasalar iyi olurdu. Daha küçücük ve genç bir şirketsin erken böyle lüks harcamalar için. Halkın otomobili Togg böyle lükse para harcayarak; Togg fiyatlarının artmasına ve ulaşılamaz seviyeye yükselmesine katkıda bulunur. Bunu bir gelenek haline getirmeyin, madem başladınız maksimum 1 yıl yap sponsorluğunu sonra sal gitsin.

• Aferin togg şimdi gözüme girdin :D

• Kocaelide değil mi Togg fabrikaları? Bursa ne alaka?

• Bursa'nın Gemlik ilçesinde

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Almayı düşündüğüm modellerden biriydi artık değil

• mystiery_ kullanıcısına yanıt
    Halkın otomobili mi?

• Gelecek sene bizim mahalle ile oynayacaktı BursaSpor. TOGG destek olduğuna göre bizim mahallenin futbol sahasına bir süre daha gelmeyecek demek ki. Kötü oldu.

• Togg'un üretildiği şehrin takımına sponsor olmasından daha normal ne olabilir ki ? Pek çok örneği var: Eti - Eskişehirspor, Atiker & Torku - Konyaspor...

• t10x modelinden sonra diğer modeller nerede kaldı? Togg dan 1000km menzilli bir araç bekliyordum.

• Togg, Aurus Senat gibi bir makam aracı yapta bitsin şu Türkiye'de Alman sevdası. Böylece hem makam araçları Togg olur hemde bütün dünya liderleri gibi liderimiz de Mercedes yerine Togg kullanmış olur. Togg milli takıma da sponsor olursa çok güzel olur

• ooo demek para fazla gelmeye başladı satışlar iyi demekki bize ne özel şirket parasını istediği gibi harcar ama ben olsam milyonları futbolculara yedirmem daha hayırlı işler yapardım eğitim gibi neyse bizene işte

• Futbol takımı 3. Lig'de açık ara farkla grubunun lideriyken durduk yere teknik direktörünü kovan bir kulübe bu sponsorluk hiç yaramayacak gibi görünüyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.