Şimdi Ara

tokata yol tarifi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ilk defa gideceğim tokata bi yol tarifi istanbuldan..

tşk

• Ankara ya kadar Ankara, Ankaradan sonra Samsun tabelalarını takip edin. Samsun istikametine giderken (Çorumu geçince )Tokata ayrılırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Lupara_ -- 24 Ağustos 2010; 21:18:35 >
  • teşekkür ederim ama tosya üzerinden daha kısa olur diyorlar hiç ankaraya girmeden_?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayuysal

teşekkür ederim ama tosya üzerinden daha kısa olur diyorlar hiç ankaraya girmeden_?

Evet tosya üzerinden daha kısa olur ama geçen ay o yoldan geçtiğimizde yol felaket durumdaydı.

Yolda çalışma var ve her 2 km'de bir toprak yola inip devam ediyorsunuz.

Tavsiyem ankara üstünden gitmeniz belki 1-1.5 saat geç olur ama rahat gidersiniz

İyi yolculuklar
  • Arkadaşın dediği gibi yol çalışması var, ama yol daha kısa. Ben en son 1ay önce İstanbuldan Ordu tarafına geldim. Çerkeş, Tosya, Osmancık taraflarında ara ara yol çalışması ver. eğer gündüz gidecekseniz bu güzergahı takip edin, yol çalışması çokda sıkıntı olmaz. Ama gece gideceksenzi Ankara tarafını tercih edebilirsiniz.

Tosya tarafından gidecekseniz Merzifonu geçince, Amasya yol ayrımı göreceksiniz, oraya sapın ve Amasya'dan Tokat tarafına dönün.

http://www.kgm.gov.tr/SiteCollectionImages/KGMimages/Haritalar/b7.jpg linkinde daha ayrıntılı var.

Ankara'dan gideceksenizde Samsun hattına doğru devam edin, Kırıkkale, Çorum, Merzifon, Amasya, Tokat.

• http://maps.google.com/

Buradan get directions diyerek zaman ve yol olarak en kısa rotayı görebilirsin.
  • selamlar.. 1 ay kadar önce tokata gittim geldim

en kısa yol tosya üzerinden. ankara üzerinden de gitseniz tosya üzerinden de gitseniz o yol tamiratından kurtulamıyorsunuz çünkü amasya turhal arasında yol çalışması.. yine aynı noktadan geçmeniz gerekiyor.

istanbuldan boluya doğru devam edeceksiniz.. bolu, gerede, ılgaz, tosya, osmancık, sonra amasya istikametine gidiyorsunuz.
    amasya şehir içinden geçtikten sonra sivas a giden tabelalar sizi turhal üzerinden tokata ulaştıracak.

iyi yolculuklar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.