Şimdi Ara

Tokatspor-FENERBAHÇEMİZ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Cehennemmarşı

Fenerbahçemiz nedir abi? Türkiyemspor gibi bir gurbetçi takımı mı?

Türkiye kupasındaki türk temsilcimiz
  • maçı izleyen varmı saha bembeyaz nasıl o şartlarda maç devam ediyo anlamış değilim
  • quote:

Orjinalden alıntı: hell line

maçı izleyen varmı saha bembeyaz nasıl o şartlarda maç devam ediyo anlamış değilim

15 dakika da 1 saha temizleniyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: süpürman

Tokatspor-FENERBAHÇEMİZ

Hocam senin resmin rengi biraz solmuş. Orjinali aşağıda

Tokatspor-FENERBAHÇEMİZ

• Ben 20. dakikadan itibaren seyretmeye başladım. Benim seyrettiğim bölümde FB'den memnunum bu sene çiçek gibi sahada pırıl pırıl havada bu maçın yarısı kadar mücadele etmediğini gördüğüm FB'e gerçekten bu havada bu sahada iyi mücadele ediyor.

Tokatspor-FENERBAHÇEMİZ

Tokatspor-FENERBAHÇEMİZ

• Uğur 2.kez kaçırdı karşı karşıya
  • quote:

Ben 20. dakikadan itibaren seyretmeye başladım. Benim seyrettiğim bölümde FB'den memnunum bu sene çiçek gibi sahada pırıl pırıl havada bu maçın yarısı kadar mücadele etmediğini gördüğüm FB'e gerçekten bu havada bu sahada iyi mücadele ediyor.

Yavaş çekimde ben de oynarım bu yaşta.
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiyoba

quote:

Ben 20. dakikadan itibaren seyretmeye başladım. Benim seyrettiğim bölümde FB'den memnunum bu sene çiçek gibi sahada pırıl pırıl havada bu maçın yarısı kadar mücadele etmediğini gördüğüm FB'e gerçekten bu havada bu sahada iyi mücadele ediyor.

Hocam daha ne yapacklardı. Dediğim gibi normal sahada bunun yarısı kadar oynmadıklarını da gördüm.

Farkı açacak fırsatları da buldular ama olmadı. Hatta 1 tane de penaltı gibi gördüğüm bir pozisyon vardı.

• quote:

Orjinalden alıntı: cdemir

quote:

quote:

Hocam daha ne yapacklardı. Dediğim gibi normal sahada bunun yarısı kadar oynmadıklarını da gördüm.

Farkı açacak fırsatları da buldular ama olmadı. Hatta 1 tane de penaltı gibi gördüğüm bir pozisyon vardı.

Ben topu seçemiyorum sen pozisyonu nasıl gördün

• Aziz Yıldırım puro içiyo sandım krik krak yiyomuş.
  • Guiza gol atamadımı la hala? Kezman olsa arkayı 4lemişti çoktan
  • quote:

Orjinalden alıntı: De-Niro

Guiza gol atamadımı la hala? Kezman olsa arkayı 4lemişti çoktan

Yok onu attılar oyundan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: De-Niro

Guiza gol atamadımı la hala? Kezman olsa arkayı 4lemişti çoktan

Bi pozisyonda Guizadan önce defans müdahele etti dedi şaşırdım. Guiza bugüne kadar defansdan önce müdahele edemedi ki zaten. Garip bir durum değil yani
  • Yan hakem bıraksa Tokat tokatı atacak ama habire ofsayt diye kesiyo. Ofsaytla alakası yok.
  • quote:

Yan hakem bıraksa Tokat tokatı atacak ama habire ofsayt diye kesiyo. Ofsaytla alakası yok.

FB'nin de ataklarını kestiler hocam. Malum hepsinin gözüne kar suyu kaçmış.

quote:

Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans
    Ben topu seçemiyorum sen pozisyonu nasıl gördün

Bende Aragones'in gözlerinde gözlükleri görmeyince kime verdi acaba gözlükleri demiştim.

Sakın ha gözlükleri geri verme. Sen pozisyonları görmesende olur. Yeterki Aragones görsün.

• quote:

Yan hakem bıraksa Tokat tokatı atacak ama habire ofsayt diye kesiyo. Ofsaytla alakası yok.

abi nasıl görüyosunuz ben seçemiyorum hiçbirşeyi
  • Tokat bir tane çok net kaçırdı. Onu atsaydı Volkan Babacan' ı İstanbul' a indiğinde malum infaz mangası bekliyor olabilirdi.
  • quote:

quote:

Hocam yukarıda nedenini anlattım.

Cehennemmarşı hocam Volkan Babacan'a FB'liler olarak güveniyoruz. Ayrıca o pozisyon yenmiyecek bir pozisyon değildi. Yeseydi de sorun olmazdı.

• quote:

Orjinalden alıntı: çaaari

quote:

Orjinalden alıntı: AXU

quote:

Orjinalden alıntı: My_CaRizMa

Tokatspor tokatlar

Merak ediyorum o zaman hiç utanmıycakmısınız ulen koskoca uefa kupası sahibi biz bile tokatlayamıyoruz tokatspor yapıyo ama diye

• quote:

quote:

Maçı nerden seyrettin bilmem ama bende ayan beyan herşey net görülüyordu. Justinlerin 86 çeşidi var malum.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.