Bildirim
Tokyo Games Show 2019 (3. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

5 Misafir - 5 Masaüstü

Giriş
-
-
-
-
-
-
-
Fınal Fantasy VII Remake müthiş gözüküyor.Keşke bölüm bölüm çıkmasaydı. -
-
bu death stranding ve cyberpunk gameplayleri bugün mü gelecek ve saat kaçta hiç düzenli bi program okuyamadım burda -
Death Stranding Gameplay 10 Dakika sonra geliyor hocam.quote:
Orijinalden alıntı: dimontales
bu death stranding ve cyberpunk gameplayleri bugün mü gelecek ve saat kaçta hiç düzenli bi program okuyamadım burda
Aslında düzenli bir şekilde geri sayım olacak şekilde Günleri ve saatleri ayarlamıştım ancak sonrasında Zamanlar durduğu için malesef olmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 12 Eylül 2019; 9:22:17 >
-
İzlediğim kadarıyla kargoyu bir noktadan başka bir noktaya taşıyorsun. Tüm oyun bu şekilde olursa yandık. Mgs 5 ye ziyadesiyle görevlerden bıkmıştım. İnşallah aynı olay yoktur çünkü Max 10 görevden sonra oyun bayıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aga ben ne izliyorum böyle -
-
-
İçimde kötü bir his var bu death stranding boş bir oyun olacak diyor. İnşallah yanılırım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Ghost of Tsushima #TGS2019 -
bunla ilgili video görebilir miyiz hocam bugün?quote:
Orijinalden alıntı: A r c h A n g e L.
Ghost of Tsushima #TGS2019
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X