Şimdi Ara

Tolga Ciğerci'nin kariyerindeki en fazla golü atmış olması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • TOLGA CİĞERCİ' nin futbolunu savunacaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yorumlar herşeyi belli ediyor
    kim anlıyor kim anlamıyor diye merak etme
    ben diyorum kanat bindirmesi yapıyor mu sen diyorsun yapamıyormu en çok gol koşusu yapan adam şaka mı
    6 gol atmış bir tane asisti yok
    bugun beğenilmeyen formsuz belhanda bile 6 gole etki etmiş

ben topsuz oyunu da izliyorum merak etme tolganin katkilarini da goruyorum sen de biraz genel oyun izle gol atmasa söveceksiniz adama
    galatasaray için onemli olan top ayağındayken oynadığı oyundur.
    Tolganın defansif katkısı o bölgeye yapılacak güzel transfer ile yaratıcı oyuncu katkısını teraziye koyduğunda benim tercihim ikincisi olur

bu takımın en kritik oyuncusu fernando değildir tolgaya lafına da ancak derim kusura bakma

bak bu konuyu 6 ay sonra güncelleyelim kim haklı o zaman görürüz.

Tolga uzun donemde gs kanat oyuncusu olamaz oraya formda arda turan veya david silva mata tarzi tolganin yaptigi kosulari yapacak ama yaraticilik ve asist ozelligi de olacak oyuncu lazim shaktardan cine giden oyuncu da olabilir fegguli de bu tarzda ama form tutamadi henuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan19 -- 6 Kasım 2017; 17:1:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gurkan19

yorumlar herşeyi belli ediyor
    kim anlıyor kim anlamıyor diye merak etme
    ben diyorum kanat bindirmesi yapıyor mu sen diyorsun yapamıyormu en çok gol koşusu yapan adam şaka mı
    6 gol atmış bir tane asisti yok
    bugun beğenilmeyen formsuz belhanda bile 6 gole etki etmiş

ben topsuz oyunu da izliyorum merak etme tolganin katkilarini da goruyorum sen de biraz genel oyun izle gol atmasa söveceksiniz adama
    galatasaray için onemli olan top ayağındayken oynadığı oyundur.
    Tolganın defansif katkısı o bölgeye yapılacak güzel transfer ile yaratıcı oyuncu katkısını teraziye koyduğunda benim tercihim ikincisi olur

bu takımın en kritik oyuncusu fernando değildir tolgaya lafına da ancak derim kusura bakma

bak bu konuyu 6 ay sonra güncelleyelim kim haklı o zaman görürüz.

Tolga uzun donemde gs kanat oyuncusu olamaz oraya formda arda turan veya david silva mata tarzi tolganin yaptigi kosulari yapacak ama yaraticilik ve asist ozelligi de olacak oyuncu lazim shaktardan cine giden oyuncu da olabilir fegguli de bu tarzda ama form tutamadi henuz

tolga saf kanat oynamıyor ndiaye ve fernando'nun yanlarında sol orta saha da oynuyor. eğer tolga gibi muazzam savunma katkısı. 9 maçta 6 gol. ince uzun paslar atabilen. şut tehdidi olan bir topçu gösterirsen iyi olur alalım hemen. tolga yerine çalımcı,saf kanat savunma ile alakası olmayan birini koy da göreyim böyle oynayabiliyor musun. fernando sıradan bir adam gs taraftarı yine abartıyor işte. oyunun sadece defansif kısmında olan bir çapa bu herif. iyi lider ona lafım yok ama bulunmaz hint kumaşı benzetmesi yapanlara gülüyorum. bu takımın en kritik adamı tolga'dır tolga olmadığı zaman fernando'nun da nefesi yetmiyor temposu yetmiyor 90 dk. tolga bir asker. sen ondan komutanlık bekliyorsun. tolga sağlıklı kalsın yeter ki 6 ay sonra tekrar konuşuruz. size 2 senedir olduğu gibi top sadece ayağında iyi olan top rakibe geçince yürüyen ayaklarına gelince klas yetenekli şinolar podolskiler lazım 2 senedir bunlar yüzünden rezil halde olduğumuzu anlayamadınız tabi. 2 senedir tek dediğim şey gs hücum oyuncularından defansif katkı almadığı sürece ne gol yeme sorunu çözer ne lig yarışına girer. bugün az gol yiyorsak bunun sebebi maicon falan diil ndiaye.belhanda.tolga.fernando. maicon serdar çok iyi ama geçen sene ki takıma koy en çok küfür yiyenler olur. neden geçen sene 30 kez orta açtırıyordu orta sahalar 29 tanesini savunsan birini savunamasan yedin küfürü. bu sene 5 kez açtırıyorlar onları da temizliyorlar.

• Geçen sene ve bu sene arasında Barış Manço'nun söylediği gibi dağlar dağlar kadar fark var. Neymiş kötüymüş vs. geçelim bunu. Böyle oynamaya devam eder umarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gielenberg

Geçen sene ve bu sene arasında Barış Manço'nun söylediği gibi dağlar dağlar kadar fark var. Neymiş kötüymüş vs. geçelim bunu. Böyle oynamaya devam eder umarım.

Kesinlikle katiliyorum. Gecen sene mac izleyenler Tolga'nin kac sut atip da kaleyi bile tutturamadigini bilir. Ayagina her top geldiginde "aman vurma" diye bagiriyorduk, adam inadina daglara taslara vuruyordu. Istatistiklerle sabit.

Bu sene sutlari ve son vuruslari inanilmaz gelismis durumda. Tudor ne yapti bilmiyorum ama adama resmen sut atmayi ögretmis. Takdir etmek lazim.
  • gurkan19 kullanıcısına yanıt
    Tolga'nin pas kalitesi yuksek olmayabilir ancak takima buyuk direnc katiyor, gecislerde onemli ve pres gucu yuksek bir oyuncu.

Sizin saydiginiz oyuncular yaraticilik ve pas konusunda Tolga'dan ustun tabii ancak Tolga'yi cikarip onlardan birini koyarsaniz takim direnci dusecektir.

Tolga icin goller harici oyunda yok demek olmaz.

Ha Tolga'nin yerine Asamoah'i koyalim derseniz, iste o hem cuk oturur hem de bir uste cikartir.

Asamoah gercekten cok onemli, sol taraf Asamoah, sag taraf Mariano istersen 3-4-3 oyna, istersen Asamoah'i ileri cek, mariano beke gecsin 4-2-3-1'e 4-3-3'e don, istersen orta sahaya koy.

Umarim Ocak'ta alinir bizim sistemimiz icin neredeyse bulunmaz oyuncu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8m a serbest kalma maddesi var böyle devam ederse gider gibi gözüküyor
  • tolga gibi bir adam için 8 çok az. sağlıklı kalırsa sezon sonu alacaklar zaten bakım iyi oynasın alacaklar demiyorum sağlıklı kalsın kapacaklar bu burada dursun. geçen sene sakatlandığında adama vurdular da vurdular sağlıklı olsa o zaman da sustururdu bunları ya. tolga beğenmeyen adam = oyuncuları sadece top ayağındayken izleyen top rakibe geçince telefona bakan abi kanat oyuncusu 5 kişi çalımlıcak abidiye konuşan mahalle kahvesindeki adamdır. bu değil ise de 12 yaşında çocuktur. ya da akılsız.

yeter ki sakatlanmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FullHD

Adam 6 gol atmış daha ne yapsın. Beleşmiş te kötüymüşte ah gurkan19 ah. Yorumlarını kendine sakla çok memnun olacağız forum ahalisi olarak.

Futbolunu bende pek beğenmiyor um teknik sıfır adamda ama selçuk leşini düşününce ve attığı 6 gol de eklenince ilk 11 e ilk yazılması gereken adam diye düşünüyorum

Adam 11 e yazilmasin mi diyorum

Yerine daha iyi adam alinmali diyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.