komik diye gülenler zaten kreşli olduğunuzu belli etmişsiniz insanlığınıza sizin... dalga geçilecek bi durum yok burda benim için o şişeyi sahaya atan kadar burda hoşuna gitmiş gülenlerde onlar kadar adi'dir...
yazık oldu ya cuk diye oturdu adama.
Allah'ın spoası yok denilen bu olsa gerek.. macta baros bile tepki Gösterdi bana atiyorsunuz bak kalecinize geldi diye.. Aynı şekilde Selcuk İnam'a da atıldı.. Anlamıyorum Trabzon Taraftarını iyi hoş ama eski oyuncularını Protesto etmek anlamsız hadi oyuncu istemedi klubu yolladı oyuncunun Günahı ne gecen BJK Maçında egemene de aynısını yaptılar Bugun Selcuk'a da selcuk hadi kaliteli oyuncu neyse diyelima ama Engin istemiyordunuz gitsinden kurtulak diyordunuz bugün onuda islikladınız.. barış Özbek'in T.T. Arena'da Galatasarayımız karşısında oynasın emin olun daha cok bir çoşku ile alışlarız ^^
Bu şişeyi atan gerizekalıdır arkadaşım hangi takımın taraftarı olursa olsun.
Baros'a atıyorlardı o sırada tribüne döndü Tolga suratında patladı şişe.
yanımda kendı kalecime öle bir şey atıcaklar istediği bahaneyle savunabılır kendını tekmelerdim onu orda özürlüysen atmıcaksın böle şeyler
Beşiktaş taraftarından ders almaları gerek, çoğu ıska geçti.
O değilde taş gibi kaleci taraftara küsecek. Müstahak..
Bi arada yerde bir çift kundura vardı.
quote:
Orijinalden alıntı: MeTeCiK
Allah'ın spoası yok denilen bu olsa gerek.. macta baros bile tepki Gösterdi bana atiyorsunuz bak kalecinize geldi diye.. Aynı şekilde Selcuk İnam'a da atıldı.. Anlamıyorum Trabzon Taraftarını iyi hoş ama eski oyuncularını Protesto etmek anlamsız hadi oyuncu istemedi klubu yolladı oyuncunun Günahı ne gecen BJK Maçında egemene de aynısını yaptılar Bugun Selcuk'a da selcuk hadi kaliteli oyuncu neyse diyelima ama Engin istemiyordunuz gitsinden kurtulak diyordunuz bugün onuda islikladınız.. barış Özbek'in T.T. Arena'da Galatasarayımız karşısında oynasın emin olun daha cok bir çoşku ile alışlarız ^^
Bunu yapan insan değil zaten. böyle hayvanlar her takımda var
quote:
Orijinalden alıntı: JessieJ
Friendly fire açık kalmış.
hardcore demekki :)
Yazik adama... Ama etme bulma dunyasi iste. Derbi dersi verdik butun ulkeye. Ne bir kufur, ne bir yabanci madde. Gurur puanlarinizi toplayabilirsiniz.
Suratına nur inmiş
quote:
Orijinalden alıntı: JessieJ
Friendly fire açık kalmış.
quote:
Orijinalden alıntı: 61 TS 1967
quote:
Orijinalden alıntı: MeTeCiK
Şimdi birde Beşiktaşlı Bulursak tmmdir.
ben olsam aut atışında topu baroşa yuvarlardım sonrada "ver la topu" derdim oda bana atardı dönerdim kendi kaleme vurur gol atardım sonra arkamı döner el hareketi çeker sahayı terk ederdim
yemin ederim yapardım
not: 15 yaşında amatör bi takımın a2 sinde kaleciydim bizim defanstaki bi adama sinirlendim saçma sapan konuşuyordu bi pozisyonda topu bırak dedim bıraktı bende çekildim gol girdi sonra klüpten kovuldum o ayrı
quote:
Orijinalden alıntı: gopgop
not: 15 yaşında amatör bi takımın a2 sinde kaleciydim bizim defanstaki bi adama sinirlendim saçma sapan konuşuyordu bi pozisyonda topu bırak dedim bıraktı bende çekildim gol girdi sonra klüpten kovuldum o ayrı
Hangi ligdi hatırlamıyorum ama 6-7 sene önce böyle bir olay olmuştu Avrupa' da. Defans sürekli kaleciye riskli paslar atıp duruyor. Kaleci 1 uyardı, 2 uyardı, 3. de bıraktı topu, top yuvarlana yuvarlana gitti gol oldu
quote:
ben olsam aut atışında topu baroşa yuvarlardım sonrada "ver la topu" derdim oda bana atardı dönerdim kendi kaleme vurur gol atardım sonra arkamı döner el hareketi çeker sahayı terk ederdim
yemin ederim yapardım
güzelde, yani iyi düşünmüşsün ancak off nasıl söyliyceğimi bilmiyorum incitmek istemiyorum ama bu forumda buna inancak bir kişi bile bulamazsın be bro. bozma moralini bak sır kapısına fln hikaye yolla onlar herşeyi yayınlıyo ztn.
quote:
Orijinalden alıntı: inonu88
quote:
yemin ederim yapardım
güzelde, yani iyi düşünmüşsün ancak off nasıl söyliyceğimi bilmiyorum incitmek istemiyorum ama bu forumda buna inancak bir kişi bile bulamazsın be bro. bozma moralini bak sır kapısına fln hikaye yolla onlar herşeyi yayınlıyo ztn.
inan veya inanma benim umrumda mı sadece sölemek istedim yada benim sizin bişeylere inandırmak zorunluluğum mu var ki ben burda bi kullanıcıyım ve bi hikayemi paylaştım düşünceniz sizi ilgilendirir
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: inonu88
quote:
yemin ederim yapardım
inan veya inanma benim umrumda mı sadece sölemek istedim yada benim sizin bişeylere inandırmak zorunluluğum mu var ki ben burda bi kullanıcıyım ve bi hikayemi paylaştım düşünceniz sizi ilgilendirir