Şimdi Ara

★ TOM CLANCY'S GHOST RECON WILDLANDS (PS4 ANA KONU) ★ ÇIKTI ★ (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
690
Cevap
11
Favori
29.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4 vs 4 pvp modu gelecek diye konuşuyor millet yayınlarda doğrumudur bilgisi olan var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günaydın. PvP desteği oyun çıkmadan önce açıklandı zaten.
  • Oyunun Standart sürümü yok mu store'da?
  • Oyunu bitirdim takılmak isteyen olursa PSN Vaude7ville
  • Oyunu bitirenler oyun nasıl, güzel mi?

• Pvp den neden halen haber yok?
  • Coop oynamak için ekleyebilirsiniz.
    Rdvn6363

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8.5 gb guncelleme gelmis.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xXNinjaG4xX

8.5 gb guncelleme gelmis.

Ayrıntıları ne acaba 8gb çok yüksek güncelleme için neler var

• istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    Daha guncellemeyi bitirmedim ama arastirdigima gore grafikten tut gameplay ve co op una kadar genis kapsamli hata duzeltmesi var.

Edit : Guncelleme ayni zaman da dlc icinde gelmis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark-Samurai -- 12 Nisan 2017; 21:44:27 >
  • Season pass alan arkadaşlar şu ana kadar çıkan ufak dlcleri primary ve Secondary iki hesaptada oynayabildiniz mi? Ona göre 18 inde çıkacak dlc için Season pass almayı düşünüyoruz.

Şimdiden teşekkürler

• güncellemeden sonra gerçekten grafikler adam olmuş ya önceden bildiğin eski nesil oyunu gibiyidi bir gireyim dedim bu kadar beklemiyordum fark olmasını.
  • hocam pvp çıkmayacak büyük ihtimalle başta bende istiyordumda oyunu oynadıktan sonra bende söyledim bu oyuna pvp gitmez.pvp yapsalarda 4v4 zevk vermez zaten şöyle en azından bi 9v9 falan olsa o zaman işler değişebilirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Far Beyond Driven

hocam pvp çıkmayacak büyük ihtimalle başta bende istiyordumda oyunu oynadıktan sonra bende söyledim bu oyuna pvp gitmez.pvp yapsalarda 4v4 zevk vermez zaten şöyle en azından bi 9v9 falan olsa o zaman işler değişebilirdi.

Umbrella corps ta 3vs3 azda olsa zevk veriyor. 4vs4 hayli hayli zevkli olur. Zaten taktikal multiplayer deniyor ona gore ayarlama yapmislardir.
  • quote:

güncellemeden sonra gerçekten grafikler adam olmuş ya önceden bildiğin eski nesil oyunu gibiyidi bir gireyim dedim bu kadar beklemiyordum fark olmasını.

Dostum ben normal ps4 te grafikte fark goremedim. Sen pro da mi oynuyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur01

Oyunu bitirenler oyun nasıl, güzel mi?

evet yorum bekliyoruz. özellikle single player (story) mod nasıl olmuş ? alınmaya değer ise bahar indiriminden alırız.
  • ben de normal ps4 de oynuyorum ve aa kalitesinde hatta kaplamalarda bile gelişme var.Görüş mesafesinde falan eskiden uzak bölgelerdeki dağlar ormanlık alanlar falan sadece pastel boya gibi tek renk görünürdü yaklaştıkça otlar gelirdi.Yapay zekadada gelişme var gibi geldi bana hep stealth olarak oynardım demin bi kampa gireyim dedim sniper kilometre öteden gördü anında tespit etti eğilene kadar.Tabi daha oynayarak test etmek gerekir bunları iyice emin olmak için.
    düzenleme:AI da düzeltme yokmuş galiba bana öyle gelmiş olabilir.ama grafik patchinden redditte falan bahsediyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Illusive Man -- 12 Nisan 2017; 23:12:26 >
  • quote:

ben de normal ps4 de oynuyorum ve aa kalitesinde hatta kaplamalarda bile gelişme var.Görüş mesafesinde falan eskiden uzak bölgelerdeki dağlar ormanlık alanlar falan sadece pastel boya gibi tek renk görünürdü yaklaştıkça otlar gelirdi.Yapay zekadada gelişme var gibi geldi bana hep stealth olarak oynardım demin bi kampa gireyim dedim sniper kilometre öteden gördü anında tespit etti eğilene kadar.Tabi daha oynayarak test etmek gerekir bunları iyice emin olmak için.
    düzenleme:AI da düzeltme yokmuş galiba bana öyle gelmiş olabilir.ama grafik patchinden redditte falan bahsediyorlar.

Dostum keske dedigin gibi kaplamalar da iyilesme olsa. Uzak mesafe cizimi zaten yakin mesafeden daha iyiydi. Ben de sevindiydim bu kadar boyutu fazla guncelleme geldigine, bitene kadar nasil sabirsizlikla bekledim grafikte iyilesme olacak diye.

• Oyunu,kapalı beta zamanında gelen davetiye ile deneme şansım olmuştu ve 3-4 saatlik denemeden sonra 260-300 lira bandında bir para vermenin saçma olduğunu düşünmüştüm..

Destiny 2 gelene kadar kendime oyalanacak bir oyun arıyordum,yeni gelen indirimden sonra birde mart ayında çıkan 35 TL geri ödeme bonusu ile 114 lira vermiş oldum ve dün gece girdim..Şuan çözebildiğim kadarıyla betaya göre grafik ve gameplay konusunda çok değişiklik olmuş,baya hoşuma gitti oyun..Almayı düşünen varsa bence bu indirimi kaçırmasın..
  • Kutulu olarak oyunu takas etmek isteyen olursa Fifa 17 var elimde haberiniz olsun arkadaşlar.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.