Şimdi Ara

★ TOM CLANCY'S GHOST RECON WILDLANDS (PS4 ANA KONU) ★ ÇIKTI ★ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
690
Cevap
11
Favori
29.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Davet nasıl atılıyor arkadaslar bilen varsa anlatabilir mi mailde gelen davet linkine tıkladım ama sonuc elde edemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ganyotcu1453 kullanıcısına yanıt
    Aynı durumdayız davet atıcam arkadasıma bi türlü bulamadım yazdım cevap verende cıkmadı kimse bilmiyormu

• quote:

Orijinalden alıntı: muratabaka

Aynı durumdayız davet atıcam arkadasıma bi türlü bulamadım yazdım cevap verende cıkmadı kimse bilmiyormu

Bilir kisi cıkar elbet

• ganyotcu1453 kullanıcısına yanıt
    Ubisoft platformunda arkadaş olmanız gerekiyor. Artık beni de ekleyip davet atarsınız sorunu çözdüysem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: --CarpeDiem--

Ubisoft platformunda arkadaş olmanız gerekiyor. Artık beni de ekleyip davet atarsınız sorunu çözdüysem.

Arkadas olarak ekli zaten hocam ubisoft hesabımda davet atacagım arkadas baska bir sey daha yapmak gerekiyor galiba

• edit: davetiyeleri dağıttım arkadaşlar. başka hakkım kalmadı. artık yazmayın saat gece 4 oldu. yok davetiye bitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpererez -- 2 Şubat 2017; 4:22:53 >
  • Bir arkadaş sağolsun invite atmış kabul ettim closed beta bölümü açıldı tebrikler vs. fakat hesap bilgilerinde beta erişimi bölümünde bişey gözükmüyor. Nasıl indireceğim bunu konsola bilgisi olan var mı ?
  • Windmark kullanıcısına yanıt
    30 dakika içinde ikinci bir mail geleiyormuş kod içeren. Sitede öyle yazıyor.
  • Biri bana davet atabilir mi lütfen 🙏 pmden ulaşırsanız sevinirim

• arkadaşıma nasıl davet atıcam bilen biri varsa yardımcı olabilirmi acaba.
  • Kod şimdi geldi Tr psn olmazsa kabul etmiyor.Başka ülke psnlerine girmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaciTTOR -- 2 Şubat 2017; 3:57:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaciTTOR

Code geldi ancak girdiğimde invalid code diyor.Kafayı sıyıracağım.Ps4 store'dan redeem codes kısmına girdim.

Örneğin psn hesabınız us uplay hesabınız avrupa ise kabul etmez, başka bölge (avrupa) psnde deneyin kodu olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 2 Şubat 2017; 3:57:8 >
  • Arkadaşlar rica etsem bana da davet atar mısınız?
  • arkadaşlar davet atmak için betaya seçilmiş olmanız gerekiyor kod girip veya davet ile betaya katıldıysanız davet atamazsınız.
    http://ghost-recon.ubisoft.com/wildlands/en-gb/home/ şuraya girin yukarda closed beta olması lazım eğer seçildiyseniz oradan invite friends kısmında 3 kişiyi davet edebilirsiniz.
  • Bu oyun sadece single player ve coop hikaye mi olacak. Online pvp gibi şeyler yok muymuş?
  • Ay Başından 23 Gb Gidiyor Çok Güzel keşke 15 falan olsaydı neyse oynayacağız artık.
  • İnvite seçeneği yok sitede :/

• Herhangi birine davet atılamıyor mu arkadaşlar? For honor da 4 kişiye davet atılıyordu

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.