Şimdi Ara

Tom Clancy's The Division 2 (2019) [ANA KONU] (157. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.128
Cevap
49
Favori
138.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mtnei kullanıcısına yanıt

Ben hafta sonu yeniden başladım. Steam'den oynamak isteyenler ekleyebilir

Steam id: Kalemistik

• Kalemistik kullanıcısına yanıt
    Bu seri tek kişilik oynanıyor mu hocam birde ingilizce olarak oynasak hikayede çok birşey kaybeder miyiz
    Malum Türkçesi de yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende giriyorum müsait oldukça.
    Ubisoftid: oner1907

• Endgame'e kadar tek oynanır. Hiç de eksiklik hissetmezsin. Oyun sonu ise raid falan için rastgele ekiplerle girmek sıkıntı olabiliyor.

• Kalemistik kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk oyundan başladım onu oynuyorum.

• mtnei kullanıcısına yanıt

İlk oyundan başlamak şart değil ama valla çok iyi yapmışsın The Division 1'in atmosferi tadı oyun zevki bambaşka seviyede harikadır, özellikle hem görevler mekanlar hem grafikler ışıklandırma-gölgelendirme ortama hava yansıma olayını unutamam. Benim mesela 2 yıl oldu 1. oyunu oynadım bitirdim, böylesi (ortama uygun ses-müzik efektleri detayı dahil) kar kış kıyamet ortamında NY şehrinin yanmış yıkılmış terk edilmiş hali bu kadar harika gerçekçi yansıtılır bu kadar gerçek olur insan kapılıp gidiyor. Gerçi ben The Division 1-2'yi tamamen %100 Singleplayer/solo olarak görevleri yaparak tüm haritayı dolaştım sevdim saygı duydum başyapıt oyun kabul ettim bunu belirteyim, arkadaş ortamı bulup Multiplayer gurup clan kurmalı online oynasaydım The Division 1-2'den bu kadar bahseder miydim sever miyim sanmıyorum.

Bu arada şu an The Division 2 oynayanlar yorumlamanızı istiyorum, ne dersiniz:

Mesela 6 yıldır patch yayınlıyorlar destekliyorlar eksik olmasınlar da maşallah (2-3 ayda bir) en küçüğü 6-8 GB mesela en son dün v22.2 yayınlandı 16-18GB patch gelmiş. Bu patch'ler genelde oyun için silahlara envanter sistemi eşyalara bazı görevlere yönelik eklemeler düzeltmeler falan filan, hani diyorum The Division 2'ye 6 yıldır 8-10GB üstü patch'ler yayınlıyorsun bari yeni görev mekanları haritaya (Worlords of the NY gibi) yeni ek map'ler görevler birşeyler eklenselerdi bunu neden yapmazlar hala anlamam. Ekim 2023'den beri "The Division 3" geliştirmeye başlıyoruz haberleri vardı en azından 2. oyunu bıraksınlar da şu an full 3. oyuna yoğunlaşsalar tüm ekibi buraya kaydırsalar olmaz mı bilemedim.

• Ravenholm kullanıcısına yanıt

Bende aynı şekilde düşünüyorum hocam en azından bir iki tane küçük çaplıda olsa bir New York haritası gibi harita getirir insan New York haritasına en son ne zaman gittim bilmiyorum bile oraya oynamak için gitmiyorum normal bir zamanda bence çok atıl kalan bir map oldu açıkçası arada bir günlük görevler de ya da haftalık görevlerde çıkarsa gidiyorum o da denk gelirse. O harita DLC yeterince dolu değil doldurulabilirdi en kötü.

• 
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.