oyun acılıyo fakat hata verıyo ekran kartı durduruldu falan bı uyarı gelıyo.
ekran kartı ozellıklerı:
sistem ozellıklerı:
gayet yeterlı bence ama bırde sız bakın derım.
sen onla vegası bile açtığına dua et
Hangi oyunu açıyorsunuz ?
Ekran kartı kaldırmıyor olabilir. Eğer kaldırıyorsa Driveri kaldırıp tekrar kurun..
Bu ekran kartının agp olanını kullandım bu ve benzer sorunları çok olan bir karttır.Tavsiyem stabil çalıştığına inandığın sürücüyü bulana kadar dene ben öyle buldum aylarca uğraştıktan sonra herşey düzgün gidiyorduki tam oyunun ortasında simsiyah ekran oyunun sesler geliyor,sürücü değiştirdim gene aynı virüs var diye format attım meğerse monitör arızalıymış bir dahada o sürücüyü bulamadım yaklaşık 2 senedir kenarda yatıyor eski fx5200 hiç sorunsuz banamısın demiyor
quote:
Orijinalden alıntı: atakan-tr
sen onla vegası bile açtığına dua et
çok komıksın.
quote:
Orijinalden alıntı: PcKolikq
Ekran kartı kaldırmıyor olabilir. Eğer kaldırıyorsa Driveri kaldırıp tekrar kurun..
her turlu oyunu acıyorum bunla ama ılk defa karsılastıgım bısey cozemedım bende pek. lap top alıcam gt 640 lık kesın ondada bı problem yasarım :)
bu arada drıver guncelledım falan yınede olmuyo sanırım oyunda bı arıza olabılır baska bıyerden ındırmeyı denıyım bırde
quote:
Orijinalden alıntı: murderibo
quote:
her turlu oyunu acıyorum bunla ama ılk defa karsılastıgım bısey cozemedım bende pek. lap top alıcam gt 640 lık kesın ondada bı problem yasarım :)
bu arada drıver guncelledım falan yınede olmuyo sanırım oyunda bı arıza olabılır baska bıyerden ındırmeyı denıyım bırde
Başka oyunlarda sorun var mı ?
Oyuna 3 tane patch geldi kurdun mu ?
Ayrıca diğer arkadaşlar haklı ekran kartın biraz yetersiz
düşük ayarlarda oynayabilirmisin bilmem ama işlemci ve ekran kartı sıcaklığındanda olabilir, bu sıcaklarda soğutma yetersiz olabiliyor.denildiği gibi patchler geldi onları kurup dene birde.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: murderibo
quote:
Başka oyunlarda sorun var mı ?
baska oyunlarda sorun yok mw3 battlefıeld 2 crysıs 1-2 hıc osrun yok her turlu oyunu acıyorum gta4 normal grafıklerde oynları acıyo bılmıyorum ya cozemedım yenı pachlerını kuryım paylasırım burada
Dediğiniz gibi yapın yada oyun bozuktur..
Ekran kartın kaldırmıyor olabilir
quote:
Orijinalden alıntı: Zyfnx
Ekran kartın kaldırmıyor olabilir
oyunu komple sıldım kafamı yorudugumu yordugumuza degmez
oha ben böyle hortlama görmedim.
quote:
Orijinalden alıntı: Zyfnx
oha ben böyle hortlama görmedim.
ahahahahahahaha haklısın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme