Şimdi Ara

Tom Clany's EndWar PC. ÇIKTI (6.75GB) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
267
Cevap
1
Favori
14.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben size diyim bu oyun PC'mizi süründürecek ahanda yazdım buraya 3 ay sonra dönüp bakarız... World in Conflict'de aynı şeyi yaşadık... Bu da öyle bişey olacak...
  • Süper bişi kesin alırım
  • tom clancy diyince kesin fpsdir dedim yine bir fpsyi rts kısmına koymuşlar diye tepki gösterdim ama rts çıktı bekleyip görcez
  • bu firma yani bu ad ile 3d action ile sandim ama strateji cikti.

bence ellerinde patlar. sadece grafie attilar kendilerini.

gameplay 0 olur.
  • Oyundaki ses ile kontrol güzel olacak.Hem telfuzunu güçlendirmek isteyenler için bire bir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: UltrAslan Çorum

Oyundaki ses ile kontrol güzel olacak.Hem telfuzunu güçlendirmek isteyenler için bire bir.

Ses ile kontrol nasıl sağlanacakkı ama heralde belli kalıplar vardır sadece onları kullanacağız değilmi
  • güzel paylaşım
  • Tom Clancy's EndWar'ın yeni videosu

http://www.trgamer.com/haberler.asp?id=14199
  • Oyunun PC'ye resmen gelmesi olası ama 2009'dan önce değil.
    http://www.worthplaying.com/article.php?sid=54997
  • ovvv

bak bu güzel işte mükemmel grafikler
  • Bu oyunla ilgili çok önceden bir konu açmıştım ama bağzı arkadaşlar bu oyunun PC'ye çıkmayacağını söyleyince konuda hayliyle gitti

Bu arada oyun'un grafikleri çok kaliteli inşallah konusuda öyle olur oyunun Sistem gereksinimi yokmu merak ettimde ?
  • 14 ekimde çıkıyor oyun.Çok garip olacak bazı dershaneler talfuzu geliştirme için kullanabilir.
  • quote:

Oyundaki ses ile kontrol güzel olacak.Hem telfuzunu güçlendirmek isteyenler için bire bir.

nasıl olacak ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: SERSAN

quote:

nasıl olacak ?

mikrofunundan fayıırrr ettt willlll die bagiracaksin askerlerin ateşe başlayacaklar baktın ateş ederlerken çok dağıldılar saflar bozuluour bu durumdada holddd dııı laaynnnn diye bagiracaksin saflarina geri dönecekler, bu sözler çatışmanın seyrine göre değişecektir

• quote:

Orjinalden alıntı: revenger11

quote:

Orjinalden alıntı: SERSAN

quote:

nasıl olacak ?

mikrofunundan fayıırrr ettt willlll die bagiracaksin askerlerin ateşe başlayacaklar baktın ateş ederlerken çok dağıldılar saflar bozuluour bu durumdada holddd dııı laaynnnn diye bagiracaksin saflarina geri dönecekler, bu sözler çatışmanın seyrine göre değişecektir

Sonra bi bakıyorsun komşu kapıda -Shuuut uupppp !!! diye bağırıyor

• İşte bu oyun oynanır
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.