Ben size diyim bu oyun PC'mizi süründürecek ahanda yazdım buraya 3 ay sonra dönüp bakarız... World in Conflict'de aynı şeyi yaşadık... Bu da öyle bişey olacak...
Bu oyunla ilgili çok önceden bir konu açmıştım ama bağzı arkadaşlar bu oyunun PC'ye çıkmayacağını söyleyince konuda hayliyle gitti
Bu arada oyun'un grafikleri çok kaliteli inşallah konusuda öyle olur oyunun Sistem gereksinimi yokmu merak ettimde ?
14 ekimde çıkıyor oyun.Çok garip olacak bazı dershaneler talfuzu geliştirme için kullanabilir.
quote:
Orjinalden alıntı: UltrAslan Çorum
Oyundaki ses ile kontrol güzel olacak.Hem telfuzunu güçlendirmek isteyenler için bire bir.
nasıl olacak ?
quote:
Orjinalden alıntı: SERSAN
quote:
Oyundaki ses ile kontrol güzel olacak.Hem telfuzunu güçlendirmek isteyenler için bire bir.
nasıl olacak ?
mikrofunundan fayıırrr ettt willlll die bagiracaksin askerlerin ateşe başlayacaklar baktın ateş ederlerken çok dağıldılar saflar bozuluour bu durumdada holddd dııı laaynnnn diye bagiracaksin saflarina geri dönecekler, bu sözler çatışmanın seyrine göre değişecektir
quote:
Orjinalden alıntı: revenger11
quote:
Orjinalden alıntı: SERSAN
quote:
nasıl olacak ?
mikrofunundan fayıırrr ettt willlll die bagiracaksin askerlerin ateşe başlayacaklar baktın ateş ederlerken çok dağıldılar saflar bozuluour bu durumdada holddd dııı laaynnnn diye bagiracaksin saflarina geri dönecekler, bu sözler çatışmanın seyrine göre değişecektir
Sonra bi bakıyorsun komşu kapıda -Shuuut uupppp !!! diye bağırıyor