Şimdi Ara

Tomacro limhd310s getirtiyorum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: amf23

Yok, ancak, notepadda açıp "find->replace" ile tr karakterleri noktasızları ile 30sn de değiştirebiliyorsunuz, tek derdimiz tr altyazı olsun

Bunu nasıl yaptğınızı bana anlatırsanız çok sevinirim valla. Beni büyük bir yükten kurtarırsınız. Bir bunun tam tersi de mümkün mü? Yani noktasız harfleri noktalı Türkçe harflere dönüştürme.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdalonline

quote:

Yok, ancak, notepadda açıp "find->replace" ile tr karakterleri noktasızları ile 30sn de değiştirebiliyorsunuz, tek derdimiz tr altyazı olsun

Bunu nasıl yaptğınızı bana anlatırsanız çok sevinirim valla. Beni büyük bir yükten kurtarırsınız. Bir bunun tam tersi de mümkün mü? Yani noktasız harfleri noktalı Türkçe harflere dönüştürme.

Sevgili erdalonline,
    Yukarıdaki cümlede zaten yazıyor, aslında anlatacak başka birşey de yok, işlem 1-2 adımdan ibaret, anlatmak için zorlarsam ancak aşağıdakileri söyliyebilirim:
    ilgili altyazı dosyası notepadde açılır.
    edit menüsünden replace seçilir
    "find what" penceresine değiştirmek istenilen karakter (İ,ğ,ç,ı,ü gibi) girilir
    "replace with" penceresine yeni karakter girilir (i,g,c,I,u gibi)
    replace all clicklenir.

bunları yaparken krüsörün en üst satırın başında olmasına dikkat edin.
    Bu işlemin tersi de mümkün neden gerektiğini anlamamış olsam da

• Sevgili serkan,
    Senin Çinliler hayatta mı hala?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: erdalonline

quote:

Sevgili erdalonline,
    Yukarıdaki cümlede zaten yazıyor, aslında anlatacak başka birşey de yok, işlem 1-2 adımdan ibaret, anlatmak için zorlarsam ancak aşağıdakileri söyliyebilirim:
    ilgili altyazı dosyası notepadde açılır.
    edit menüsünden replace seçilir
    "find what" penceresine değiştirmek istenilen karakter (İ,ğ,ç,ı,ü gibi) girilir
    "replace with" penceresine yeni karakter girilir (i,g,c,I,u gibi)
    replace all clicklenir.

bunları yaparken krüsörün en üst satırın başında olmasına dikkat edin.
    Bu işlemin tersi de mümkün neden gerektiğini anlamamış olsam da

Aslında bu işlemin tersi bana daha çok lazım oluyor. Türkçe karakterleri yazamayan bir klavye ile uğraşıyorum bu aralar. Sürekli "ı" yerine "i" , "ç" yerine "c" gibi...
    Şimdi sorun da bu zaten şimdi "replace with" ile tüm "i"leri "ı" yap desem olmuyor çünkü bu sefer diğer kelimeler bozuluyor.
    Sen öyle söyleyince ben de acaba bilmediğim yeni birşeyler mi var demiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tosun Pasha -- 28 Ağustos 2008; 0:16:17 >

• 1080p film izledim ancak tvim 720p desteklediği için 1080p görüntü alamadım doğal olarak Bununla birlikte izlediğim her filmde kumanda tuşlarının tepki süresi oldukça makul, herhangi bir yavaşlık göremedim.

Uzun zamandır pc-lcd tv bağlantısı yapan biri olarak pc yle kıyas bile etmem fan sesini, ben tüm samimiyetimle söylüyorum hiç duymuyorum böyle bi üfleme sesi varda, yani ondanda rahatsız olan varsa ölmüş demektir bu gürültü kirliliği had safhada olan ülkemizde.

İleri-geri sarmada arada saçmalayabiliyor alet, takılma yokta bazen ileriye basıyorsunuz geri alıyor falan, çok kafaya takılcak şeyler değil.

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sky__walker

Cihazı kullanıyorum, sorusu olanların sorularını cevaplayabilirim. (yalnız pmden değil)

Fan sesinin yüksek olduğundan sözediliyor, sizce nasıl?
    Özellikle 1080p filmlerde, kumanda tuşlarına cihazın verdiği tepki süresi makul mü, ileri geri alırken takılma sözkonusu mu?

Teşekkürler, bu arada cihaz hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 28 Ağustos 2008; 10:04:05 >

• sky walker , kullandığınn model nedir?
  • HD310S
  • bu cihazdan almayı bende düşünüyorum bir yurt dışı yaptıgımda. HD310s fena değil gibi sky_walker ne kadara nasıl almıştın bir cihazı ebayden felan alınca gümrükte sorun olabilirmi ? deneyen varmı
  • Çoğunlukla takılıyor, tabi şansına takılmıyan arkadaşlar da vardı forumda...
  • Türkçe altyazı problemini halletmek için MS Word'ü de kullanabilirsiniz. Hatta ufak bir makro kaydederek bütün replace işlemlerini hızlandırabilirsiniz.
    İsteyene yardımcı olabilirim, pm atmanız yeterli...
  • quote:

Sevgili serkan,
    Senin Çinliler hayatta mı hala?

Hocam çinliler hayatta da benim yoğunluktan dünya ile ilgim kesildi. Hatılarsan bir marka daha sormamı istemiştin benden. O (isotarHD idi galiba) bundan yaklaşık %50 daha fazla bir maliyeti oluyor. En son durum 4 ve ya 8 li olarak getirteniliyoruz Tomacro yu. 1 i bana. Okey e 4. yü tamamlarsak hemen 1 hafta da hallederiz. Bana 0532 2249899 dan da ulaşabilirsiniz.
  • Tamam arkadaşım. Bende varım yeni bir samsung full hd lcd aldım. Bu .mkv uzantılı dosyaları gösteren bir cihaz lazım. Dizüstümde HDMI yok. Beni de listeye ekleyebilirsin. Cep numaram sen de var. Sadece 4. kişi lazım.
  • Serkan kardeş yok mu bir gelişme? Televizyonu aldık ama bir hd film izleyemedik.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.