Şimdi Ara

Tomasetto sıralı gaz sistemleri (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
774
Cevap
6
Favori
139.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: bluestanbull

Yukarıda kurmuş oldugum çumlede LPG ye karsı degil LPG nin LT fiyatına yapılan zammın eleştirisi ve üzüntüsü dür.

Bilgilerinize..

Mutlaka LPG ye karşı degilsinizdir. Dediginiz gibi kimsenin içinide bilemezsiniz. Ama LPG nin para ve ekonomi dışında anlamları da var bunu belirtmek istedim.
    Vesselam...
  • Kadir bey, focus hb 04 aracımı nisan08de aldım, aldığım arkadaş tomasetto lpg takılı olduğunu söylemişti, aldığımdan beri keyifle kullanıyorum aracımı hem focustan hem de lpgden memnunum, hiç sorun çıkarmadılar.

Sorumsa şudur; malum havalar soğumaya başladı artık, aracı alalı da 7 ay oldu, kış iyice bastırmadan lpg için size uğramam ayarlarını bi göstermem iyi mi olur sizce arada bir bakım gerektirir mi lpgler, şuan için bi problem yok ama 2 aydır 2 hafta öncesine kadar özellikle sabahları ilk marştan sonra stop ediyordu 2 defa marşa basıyordum hep artık rolanti devri mi düşüktür bilemiyorum, şimdi ise iyi ilkinde çalışıyor. Bir de bu bakım için bir ücret tarifeniz var mıdır?

Tşkler.
  • sistemden ve aracınızdan memnun kalmanız sevindirici.

ayar konusuna gelince tabiki LPG sistemlerinin ayarı kontrolü vs. mevcut. buda her 10.000 km. bir bize gelip aracınızın LPG bakımının yapılması gerekiyor.

fiyat konusunda ise, sarf malzemeler filtre gibi parçalar ücrete tabi diğer tüm sistem garanti kapsamında yapılacaktır.
  • Kadir bey tomasettonun 10 bin bakımında nasıl bir kontrol yapılıyor, filtre değiştiriliyor mu? Ücreti ne kadardır?
  • bakımda aracınız LPG olarak komple bakıma sokuluyor. enjektör temizliği, regülatör temizliği, yakıt durumunuz gibi. filtreler ise genel olarak değişiyor ama söküldüğünde bariz bi temizlik var ise değişmiyor. şayet değişirse fiyatı da 25-ytl ücreti var.
  • merhaba, ben forumu bir kaç aydır misafir olarak takip ediyorum. opel vectranın a kasasının gt modeline tomasetto lpg dönüşüm taktıran birileri var mıdır?
  • Merhabalar,

Tomesetto ve LPG montajı hakkında sorularınız ve sorunlarınız hakkında yardımcı olmaya çalışacağım Kadir arkadaşımla birlikte... Şimdiden iyi sohbetler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut-ilsay -- 30 Kasım 2008; 16:41:43 >
  • sizede merhaba
    vectra nın a kasası dıe adlandırdıgınız kasa tipini bilmiyorum. Ama opelin tüm serilerine montaj yaptık Tomesetto yu. Eger ilnizi yazarsanız örnek gösterme şansı bulabilirim ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: baykayra

merhaba, ben forumu bir kaç aydır misafir olarak takip ediyorum. opel vectranın a kasasının gt modeline tomasetto lpg dönüşüm taktıran birileri var mıdır?

mrb baykayra.

vectra a kasa gt 156 hp lik sfi motorlara çok taktık benim kendi arkadaş cevremde de mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomasetto ilsay -- 1 Aralık 2008; 9:17:01 >
  • 95 model 136 hp vectra gt. Ankara'dayım. Aracıma tomasetto takılı. yaklaşık 8 ay oldu ama bir türlü düzen tutmadı. Ne yakıt olarak ne de çekiş olarak beklediğim performansı göremedim. Yakıt tüketiminin bazen zigzaglı bazen de standart bir gidişi var. Çekiş beligin bir şekilde zayıf. Bu arada ben arabanın parçalarını değiştirmeye devam ediyorum. Özellikle tekleme sorunumu çözemedim. Bu aralar egzos sistemini tamamen değiştirip bir de öyle bakıcam. Açıkçası çok yordu lpg dönüşümü beni. Başka bi marka taktırsaydım bu kadar uğraşırmıydım diye düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: baykayra

95 model 136 hp vectra gt. Ankara'dayım. Aracıma tomasetto takılı. yaklaşık 8 ay oldu ama bir türlü düzen tutmadı. Ne yakıt olarak ne de çekiş olarak beklediğim performansı göremedim. Yakıt tüketiminin bazen zigzaglı bazen de standart bir gidişi var. Çekiş beligin bir şekilde zayıf. Bu arada ben arabanın parçalarını değiştirmeye devam ediyorum. Özellikle tekleme sorunumu çözemedim. Bu aralar egzos sistemini tamamen değiştirip bir de öyle bakıcam. Açıkçası çok yordu lpg dönüşümü beni. Başka bi marka taktırsaydım bu kadar uğraşırmıydım diye düşünüyorum.

aracınızda benzinde sıkıntısı varmı. veya şöyle yapalım, bizim kendi yerimiz merkezimize gelin müsait olduğunuz bir zaman bizzat ilgilenip şayet sıkıntı lpg deyse giderelim. benzinde aracınızın sıkıntısı varsa da yine bizim yan tarafımızıda yetkili servis mevcut opel baktıralım. ama sonuç olarak probleminiz giderilmiş bir şekilde aracınızı kullanırsınız.

• arkadaşlar şimdiden tüm arkadaşların bayramını kutlarım. sağlıklı ve mutlu nice bayramlara
  • Öncelikle herkesin geçmiş bayramını kutlyorum.
    Ben 10 gün önce ilsay da tomasetto lpg taktırdım. öncelikle aracım 2008 model ford fiesta collection otomatik vites. Araç özellikleri itibariyle çok iyi olmasına karşın çok benzin yakıyordu. Forumlardan lpg konusunu yaklaşık 1 ay takip ettim. Daha sonra Ankara da açılan lpg fuarına gittim. firmalarla yüzyüze konuşma imkanım oldu. Sonuçta bütün lpg firmaları inceledikten sonra tomasetto taktırmaya karar verdim. İlsay da gerek Aykut bey ve gerekse ustamız Mikail bey çok ilgilendiler hepsine teşekkür edeim. Bazı tereddütlerimi kendileri giderdiler. Şu anda 500 km yi geçmiş durumdayım, inanın şu ana kadar niye lpg taktırmadım diye hayıflanıyorum. Herkese tavsiye ederim. Emin Ener
  • quote:

Orjinalden alıntı: eminener

Öncelikle herkesin geçmiş bayramını kutlyorum.
    Ben 10 gün önce ilsay da tomasetto lpg taktırdım. öncelikle aracım 2008 model ford fiesta collection otomatik vites. Araç özellikleri itibariyle çok iyi olmasına karşın çok benzin yakıyordu. Forumlardan lpg konusunu yaklaşık 1 ay takip ettim. Daha sonra Ankara da açılan lpg fuarına gittim. firmalarla yüzyüze konuşma imkanım oldu. Sonuçta bütün lpg firmaları inceledikten sonra tomasetto taktırmaya karar verdim. İlsay da gerek Aykut bey ve gerekse ustamız Mikail bey çok ilgilendiler hepsine teşekkür edeim. Bazı tereddütlerimi kendileri giderdiler. Şu anda 500 km yi geçmiş durumdayım, inanın şu ana kadar niye lpg taktırmadım diye hayıflanıyorum. Herkese tavsiye ederim. Emin Ener

emin bey iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. unutmayın aracınızı 1000 km olmadan tekrar servisimize uğramınız ve genel kontrolü yaptırmanız gerekiyor. aracınızla uzun ve ucuz bir şekilde kullanmanız dileğiyle.

• quote:

Orjinalden alıntı: eminener

Öncelikle herkesin geçmiş bayramını kutlyorum.

Merhabalar Emin Bey

Öncelikle sizinde geçmiş bayramınız mübarek olsun. Aracınızın gerek monajından gerekse bizden memnun kalmanız en çok bizi sevindirdi ve çok Teşekkür ederiz. Aileniz ve sevdiklerınızle iyi günlerde kullanmanız dileğiyle tekrar teşekkür eder en kısa zamanda bi kahvemizi içmek için bekleriz. İyi Akşamlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut-ilsay -- 17 Aralık 2008; 20:17:15 >

• Merhabalar,

Tomasetto tercih eden müşterilerimize,

* 7/24 Yol Yardım Hizmeti,
    * Kışlık Araç Bakım Seti de Hediyemizdir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut-ilsay -- 24 Aralık 2008; 21:39:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: elenorbaiker

quote:

Orjinalden alıntı: bluestanbull

Yukarıda kurmuş oldugum çumlede LPG ye karsı degil LPG nin LT fiyatına yapılan zammın eleştirisi ve üzüntüsü dür.

Bilgilerinize..

Mutlaka LPG ye karşı degilsinizdir. Dediginiz gibi kimsenin içinide bilemezsiniz. Ama LPG nin para ve ekonomi dışında anlamları da var bunu belirtmek istedim.
    Vesselam...

Öyle fakat,Türk insanı(ben de dahil) LPG ye ekonomiden başka gözle bakmıyoruz.

Şöyle diyeyim mesela.

Benzinle aynı kalitede bir yakıt araç %70 tasarruf edecek ama çevreye verdiği duman ve zarar iki kat.Taktırır mısınız taktırmazmısınız?Kit de 1000 lira.

Ben yarım dakika düşünmem

• Çok haklısınız. Çevreci bi yakıt oldugunu unutmamak gerekıyor...
  • 27 - 28 Aralık 2008 Tarihleri Arasında Ankamall daki Standımıza Herkezi Bekliyoruz...
  • 02 - 03 - 04 OCAK 2009 Tarihleri Arasında Ankara İstanbul Yolundaki --acityoutlet-- Alış-Veriş Merkezinin Girişinde Kuracak Oldugumuz Standımıza Bekleriz....
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.