forumun en işsiz adamı olarak ben saat 4 ten beri oyun yükleyip duruyorum her neyse... birkaç arkadaşım tomb raider ın sx1 de sorun çıkardığını falan söyledi saat 5 ten beri oynuyorum her şey cillop gibi bilginize....
valla ben yüklemiştim ngage tombraider ı bende de cillop du haberiniz ola..bende bi uzun süre oynayıpta takılan..tonyhawk bide pandemioum var
sx1' e laf atacak değilim, n-gage kullanıyorum ama sx1 e de hasta değilim dersem yalan olur. ama o telefonda nası oynuyosun o oyunu?
anlatıyorum menü / oyunlar / n gage / tomb raider deyip navi tuşuyla tıklayınca açılıyor girip oynuyorsun chrisera kardeşşşş heyyy
bu n-gage oyunlarını nerden buluruz beyler? biriniz upload etse?
bliz diye birşey vardı vice citizen..bu programı telefona kuruyorsun ilk başta zaten ufacık bişey..her program gibim menu de görünüyor..sonra blz uzantılı olan oyunları direk memory karta atıyoruz..yani memory cartta direk e: ye atıyoruz yoksa görmüyor..klasöre falan atmayın attığımız oyunları..o yüklediğimiz blizz diye programı açıp yüklüyoruz zaten oyunları memory carta atınca.programda beliriyor oyunlar ve yüklüyorsun.sonra oyunda menude görünüyor ve açıyorsun..
Chriseba evet kontroller sınırları biraz zorluyor ama..alışıyorsun tabi bazı oyunlarda alışılmıyor bile gerçekten zor oluyor..ama genede zevkli:)
tomb raider da kontrolleri ayarliyosun oluyo ayrica garip ama fifa da anladigim kadariyla SX1 DE CAPRAZ YON VAR!!!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme