evt arkadaşlar şuanki yetişkinlerin çocukken zevkle okuduğu kitaplardı.Ben yeni nesil olduğum için ilk başta okumamıştım ama başladıktan sonra beni çok sardı ve her ay yüzbaşı tommiks,çelik blek ve kaptan swing in hikayelerini okuyorum.
Onlardan unutamadığınız hikayeler,olaylar varsa buraya yazalım,hem eski günleri de yad etmiş olursunuz.
ben tommiks ve blek i daha çok seviyorum ama konyakçının da yeri başka
Oho unutamadığımız olaylar derken böyle bir sohbet olacağını sanmıyorum. Ama sana conan mister no ve spiderman albümlerini tavsiye ederim. Keyifli okumalar.
çok hatırlamamakla birlikte bu çizgi romanlarıda okumuşluğum var hala yayınlşanıyor mu gerçekten?fiyatları yüksek mi? bi kızılderili karakter vardı,tersten konuşuyordu(tersten derken yazılanları tersten söylemiyordu cümleleri ters anlamları ile söylüyordu),hangi karakterdi ve hangi çizgi romanda vardı?
bavul dolusu tommiks ve zembla vardı bende.
bende zagor seriside vardı, tabi barbar conanıda unutmamak lazım.
sizlere cizgiroman konusunda bilmediklerinizi sorup öğrenebileceğiniz ve türkiyede hala yayınlanan diğer cizgiromanlar hakkında bilgi alabileceğinizwww.resimliroman.net adresini ve bu sitenin çok hareketli olan forumunu tavsiye edebilirim. cizgiromanlar hala türkiyede yayınlanıyor ve bir çok cizgiromanda türkiyede daha önce yayınlanmamış maceralar yayınlanıyor. örneğin zagor, mister no, eski atlantis yeni ismiyle martin mister, eski alaska, yeni esmiyle ken parker(gerçi bu seri dışarda yani italyada toplam 70 küsür sayı çıkmış ve sona ermiş bir seridir ama eski seri kaliteli bir şekilde parantez yayınları tarafından yayınlanıyor), diğer bir çok seri türkiyede yayınlanıyor arkadaşlar. teksas, tommiks ve kaptan swing italyada 1970 lerde yayını bitmiş serilerdir ve genel olarak hepsi karışık bir şekilde türkiyede yayınlanmıştır, bu üç seriyide hoz yayıncılık türkiyede yeniden yayınlıyor ve kaliteli bir baskı ile elde edip yeniden okuyabilirsiniz. cizgiroman okuma alışkanlığının ilk safhasıdır ve çocuklarınıza okuma alışkanlığı kazandırmak isterseniz mutlaka tavsiye ederim. bu gibi konularda başvurabileceğiniz en iyi kaynak site yukarda adresini yazdığımwww.resimliroman.net adresi ve onun forumudur.
mersan0 ken parker'ı önceleri parantez'den çıkıyordu. şu an rodeo yayınlıyor hatırlatayım.
Bunlardan farklı olarak en çok zagor serisini okudum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme